ivan napisao:Ova utakmica ne zaslužuje niti jedan komentar. Baš ništa zanimljivo nisam vidio. Ili su igrači u k ili je puklo nešto na relaciji trener igrači jer ne vidimo skoro ni i od igre iz prvog dijela sezone. Igrat na prolaz atletika i dić pare. Samo kad bi znao još s čime da ukombiniram
Nakon prve Guardioline sezone sam zaključio kako nama sezona u budućnosti počinje u veljači-ožujku, a ne u kolovozu.
I dan danas pamtim kako se ovaj Bayern koji je startao od ljeta 2012. s Juppom i nastavio jednakim ritmom s Guardiolom skršio 25.3.2014. kad smo postali prvaci pobjedom nad Herthom. Od 1:2 okreta u Stuttgartu do te utakmice smo počeli igrati sve gledljivije i gledljivije pod Guardiolom u 2014. i s tom utakmicom je cijela sezona totalno otišla u qurac, čak smo ispisali negativne rekorde, bili razbijeni od Reala(ni 2-3 poštene prilike za gol u 190 minuta igranja s njima), kup smo spasili jer po našoj sreći gol-tehnologija nije bila uvedena i završili smo 2013/2014. sezonu u totalno drugom raspoloženju od onog što je bilo do Herthe.
Iduće sezone je krenula ta priča, standardno po 4. put u nizu rasturaš u nizu jesenski dio(krenulo od sezone 2011/2012.) gdje praktički neokrznuto prođeš i onda slijedi 1.1.2015. i od toga ni 20% se nije vidjelo, a ozljede smo imali čitavu sezonu pa su bila dva potpuno druga lica.
Potpuno ista stvar i u sezoni 2015/2016. gdje sam ja ciljano išao preskočiti čitavi taj dio i gdje sam jedino pogledao s društvom Dinamo 2 puta cijelu utakmicu, sažetke s Arsenalom u kafiću kad ih se rasturilo na Allianz Areni i možda 2 poluvremena ali ni sam nisam siguran je li to utakmica s Wolfsburgom i Pokal s Bochumom.
U 2016. isto nisam do Juventusa ništa gledao, pa sam s time odgledao još 5 utakmica. Sveukupno 10 utakmica, ako i toliko ove sezone i to sve od ožujka na ovamo. Ista priča se u klubu ponavlja od ožujka do svibnja, a tu se upravo pehari ubiru(Europa i njem. kup). Teoretski smo u poziciji sve uzeti i izgubiti, ali realno je kako prvenstvo se osvaja idući vikend, dok u kupu će sve biti otvoreno i mislim da će uvelike partija s Atleticom biti motivirajuća da i taj trofej ode u naše ruke.
Po pročitanim tekstovima s telesmeća.hr gdje su naša dva tipa analizirali polufinalni sudar, mi imamo gotovo nemoguću misiju, posebice kad se uzme naše predstave ovog proljeća, zadnja trećina u fazi napada te Atleticov armirani beton kroz cijelu ovu sezonu u svim natjecanjima.
Gotovo sve je protiv nas u utorak, pa hajde sad... Treba upravo sve to pobijediti u svoju korist.

Za mene kad to sve pogledam će to biti neviđeni podvig trenera i ekipe ako se uspije izboriti prolaz u finale. Neka poginu, jer nakon Reala i Barcelone mi je svejedno ako i popušimo 0:5 pokušavajući pobijediti i proći.