(30/04/2016) FC Bayern München -:- Borussia Mönchengladbach

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2015./2016.

Re: (30/04/2016) FC Bayern München -:- Borussia Mönchengladb

PostPostao/la Gerd Muller » 30 tra 2016, 16:59

ivan napisao:Igrat na prolaz atletika i dić pare. Samo kad bi znao još s čime da ukombiniram

Cska osvajac Eurolige,mislim da je koeficijent preko 2,00.Meni ako sjedne placa do 13. ulozit cu 1000 kn i dodat da Atletico/Bayern osvaja Ligu prvaka.Lagana zarada :kul:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 30 tra 2016, 17:16

ivan napisao:Ova utakmica ne zaslužuje niti jedan komentar. Baš ništa zanimljivo nisam vidio. Ili su igrači u k ili je puklo nešto na relaciji trener igrači jer ne vidimo skoro ni i od igre iz prvog dijela sezone. Igrat na prolaz atletika i dić pare. Samo kad bi znao još s čime da ukombiniram

Nakon prve Guardioline sezone sam zaključio kako nama sezona u budućnosti počinje u veljači-ožujku, a ne u kolovozu.

I dan danas pamtim kako se ovaj Bayern koji je startao od ljeta 2012. s Juppom i nastavio jednakim ritmom s Guardiolom skršio 25.3.2014. kad smo postali prvaci pobjedom nad Herthom. Od 1:2 okreta u Stuttgartu do te utakmice smo počeli igrati sve gledljivije i gledljivije pod Guardiolom u 2014. i s tom utakmicom je cijela sezona totalno otišla u qurac, čak smo ispisali negativne rekorde, bili razbijeni od Reala(ni 2-3 poštene prilike za gol u 190 minuta igranja s njima), kup smo spasili jer po našoj sreći gol-tehnologija nije bila uvedena i završili smo 2013/2014. sezonu u totalno drugom raspoloženju od onog što je bilo do Herthe.

Iduće sezone je krenula ta priča, standardno po 4. put u nizu rasturaš u nizu jesenski dio(krenulo od sezone 2011/2012.) gdje praktički neokrznuto prođeš i onda slijedi 1.1.2015. i od toga ni 20% se nije vidjelo, a ozljede smo imali čitavu sezonu pa su bila dva potpuno druga lica.

Potpuno ista stvar i u sezoni 2015/2016. gdje sam ja ciljano išao preskočiti čitavi taj dio i gdje sam jedino pogledao s društvom Dinamo 2 puta cijelu utakmicu, sažetke s Arsenalom u kafiću kad ih se rasturilo na Allianz Areni i možda 2 poluvremena ali ni sam nisam siguran je li to utakmica s Wolfsburgom i Pokal s Bochumom.

U 2016. isto nisam do Juventusa ništa gledao, pa sam s time odgledao još 5 utakmica. Sveukupno 10 utakmica, ako i toliko ove sezone i to sve od ožujka na ovamo. Ista priča se u klubu ponavlja od ožujka do svibnja, a tu se upravo pehari ubiru(Europa i njem. kup). Teoretski smo u poziciji sve uzeti i izgubiti, ali realno je kako prvenstvo se osvaja idući vikend, dok u kupu će sve biti otvoreno i mislim da će uvelike partija s Atleticom biti motivirajuća da i taj trofej ode u naše ruke.

Po pročitanim tekstovima s telesmeća.hr gdje su naša dva tipa analizirali polufinalni sudar, mi imamo gotovo nemoguću misiju, posebice kad se uzme naše predstave ovog proljeća, zadnja trećina u fazi napada te Atleticov armirani beton kroz cijelu ovu sezonu u svim natjecanjima.

Gotovo sve je protiv nas u utorak, pa hajde sad... Treba upravo sve to pobijediti u svoju korist. :| Za mene kad to sve pogledam će to biti neviđeni podvig trenera i ekipe ako se uspije izboriti prolaz u finale. Neka poginu, jer nakon Reala i Barcelone mi je svejedno ako i popušimo 0:5 pokušavajući pobijediti i proći.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 30 tra 2016, 17:44

@Generale, Pep u drugom delu sezone previse taktizira... Bayernu to ne odgovara.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 30 tra 2016, 17:55

melodyne napisao:@Generale, Pep u drugom delu sezone previse taktizira... Bayernu to ne odgovara.

To se isto(ili gotovo identično) dogodilo nakon Herthe prije 2 godine. Da ne govorim kako je dao neke izjave koje su bile za mene skandalozne i demotivirajuće.

On ne može bez eksperimenata i taktiziranja. To je jednostavno Guardiola i pomirio sam se s time prošle godine i prestao sam se skroz uzbuđivati. Zato sam prije 2 godine i rekao kako sezona za nas doslovno starta tek u Novoj godini time i eksperimente, taktike, poraze i blamaže neka ostavi za jesen i zimu gdje si takav lukuz 'može' Bayern priuštiti. Izgleda kako on to nije napravio nijednom. :)
Čovjek sporovodi ono što on zamišlja, ekipa to i radi. Sad koliko je to bilo uspješno ili neuspješno od strane igrača, to on sam na kraju svakog susreta se uvjeri. Kraj sezone i rezultati u nogometu dosta puta zamaskiraju hrpu toga.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 30 tra 2016, 18:01

Ako prodjemo u finale bice mu sve oprosteno. :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 30 tra 2016, 18:10

Ja ti više ništa ne znam. Meni sve ravno. Indija čovječe! :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 30 tra 2016, 18:53

Odlicno sto se Boateng oporavio. Sada Alaba moze na levog beka!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 30 tra 2016, 19:53

Zanima me Pandino mišljenje o današnjoj utakmici i očekivanja protiv Atletika...
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 30 tra 2016, 20:15

Miki napisao:Zanima me Pandino mišljenje o današnjoj utakmici

Nisam gledao, ergo nemam mišljenje.

Miki napisao:očekivanja protiv Atletika...

Očekujem da ćemo pobjediti i ući u finale.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2016, 09:27

panda napisao:Očekujem da ćemo pobjediti i ući u finale.

Daj ne seri, propić nam je zagarantiran. :roll:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 01 svi 2016, 09:45

anton 1983 napisao:
panda napisao:Očekujem da ćemo pobjediti i ući u finale.

Daj ne seri, propić nam je zagarantiran. :roll:

Ne znam da li je stvarno po prirodi dosta optimističan, ili želi do kraja da bude uz Gvardiolu i da mu daje podršku čak i kada je nije baš zaslužio?! Nekako imam osjećaj da i sam Panda u dubini duše ne vjeruje u prolaz, ali ne želi to da prizna jer bi tako na neki način podržao Gvardioline kritičare. Ne kažem da se ne treba nadati, ali da bi se nadao trebaš imati kakvo takvo pokriće. Mi to baš i nemamo, jer nije problem samo poraz u prvom meču bez datog gola, već naša blijeda igra koja se konstantno ponavlja iz utakmice u utakmicu. Daj Bože da u utorak odigramo meč sezone, ali veliko je pitanje da li će išta biti od toga.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2016, 09:47

Pa reko sam ti Miki, Propić je zagarantiran - nemoraš ni gledat. Pare na Atl. i BTK!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 01 svi 2016, 10:02

Miki napisao:Ne znam da li je stvarno po prirodi dosta optimističan, ili želi do kraja da bude uz Gvardiolu i da mu daje podršku čak i kada je nije baš zaslužio?!

Mislim da krivo asociraš neke stvari.
Moja podrška ekipi / nada u ekipu nije eksluzivno vezana uz trenera.
Bayern je bio tu 100+ godina prije Guardiole, bit će još minimalno toliko poslije njega.
To što mislim da ćemo proći Atletiko ne znači da automatski dajem podršku Guardioli.

Miki napisao:Nekako imam osjećaj da i sam Panda u dubini duše ne vjeruje u prolaz

:lol:
Zbog čega točno ne bi vjerovao u prolaz?

Miki napisao:ali ne želi to da prizna jer bi tako na neki način podržao Gvardioline kritičare.

To bi bila zadnja stvar koju bi napravio.

Miki napisao:Ne kažem da se ne treba nadati, ali da bi se nadao trebaš imati kakvo takvo pokriće.

U tome i jest stvar - tebe ta tvoja mržnja prema Pepu čini toliko apatičnim da si se već predao prije nego je počela prva utakmica, kamoli druga. Zaboravljajući pritom da se igraju dvije po 90 minuta i da je dalje posve otvoreno pitanje finaliste.

Jest da nam polazna situacija za drugu utakmicu nije ideala (iako, doduše bolja nego prošle godine). Ali daleko je to od gotove stvari. Ovo je Bayern, a ne FK Radnički Kragujevac. Ako smo se već predali, zbog čega uopće igramo ligu prvaka. Mogli smo komotno svoje mjesto na početku sezone prepustiti nekom drugome.

Miki napisao:Mi to baš i nemamo,

K'o što rekoh, imamo, samo ti to ignoriraš.

Miki napisao:Daj Bože da u utorak odigramo meč sezone, ali veliko je pitanje da li će išta biti od toga.

Da sam dobil' jednu kunu za svaki put kad sam to čul u vezi Bayerna u zadnjih ~6 godina sad bi bil bogatun.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2015./2016.