doro napisao:Neznam koju si ti tekmu gledao vidal je poceo u 2 pol. Preuzimat ako bi alaba izasao naprijed...ja sam reko da mira umjesto kimmicha igrat...
doro napisao:igru da al rezu ne i od kusena smo bili bolji al nismo pobjedili...
doro napisao:suma sumarum tesko dajemo golove lako primamo
doro napisao:i imamo veliku dominaciju koja ti znaci ko k od ovce ako na kraju ne pobjedis...
doro napisao:ako mi ne prodjemo ovog juventusa pepa treba zivog zakopat na centru...
doro napisao:lose smo odigrali 2 pol i to je cinjenica ..u uzvratu moramo pobjedit i to je to...

Murta napisao:Pogreška je uopće bila stati jer se vidjelo da će pasti bar 1 gol prema tome kako je Juventus vozao obranu u 1. poluvremenu. Ali i mene je iznenadilo to da smo primili dva. Obrana bi bila jednako govno da je igrao Kimmich ili Vidal, baš me briga za to.
Ali koji je bio razlog da staneš osim ziheraškog principa? Ako su bili umorni, pa na klupi čekaju Goetze, Coman i Alonso, umjesto da uvodiš Benatiu koji je navodno bio otpisan zbog ozljede. Obrambeni dio momčadi ionako nije umoran kad praktički nisu sudjelovali u igri osim kad bi mi Juventusu pustili posjed.
Ljut sam jer je Pep pripremio nevjerojatno dobru taktičku utakmicu, jednu od najboljih koje sam gledao i onda ju je usrao odlukom da mu je 2:0 dovoljno, a očito je bilo da se dominiralo na jedan način koji je istovremeno skrivao slabosti obrane.

Murta napisao:Ali koji je bio razlog da staneš osim ziheraškog principa? Ako su bili umorni, pa na klupi čekaju Goetze, Coman i Alonso, umjesto da uvodiš Benatiu koji je navodno bio otpisan zbog ozljede. Obrambeni dio momčadi ionako nije umoran kad praktički nisu sudjelovali u igri osim kad bi mi Juventusu pustili posjed.
Ljut sam jer je Pep pripremio nevjerojatno dobru taktičku utakmicu, jednu od najboljih koje sam gledao i onda ju je usrao odlukom da mu je 2:0 dovoljno, a očito je bilo da se dominiralo na jedan način koji je istovremeno skrivao slabosti obrane.

U Münchenu rjesavamo pitanje prolaza.

doro napisao:Kako neobjektivno branite večina vas pepa kad pogreši i to očito da nemreš vjerovat...pa pogledajte kako je samo bio živčan na presici jer zna da je sjebo do bola ovu tekmu..imaš 2:0 i onda skoro zgubiš tekmu od protivnika za klasu slabijeg daj me nemoj jebat..jedva čekam da to govno otiđe u šiti i tam propadne s tim govnom od kluba...njega jebe ego i sve hoće samo s posjedom ko debil nezna se prilagodit rezultatu nit protivniku..
doro napisao:Panda....stopere su igrali alaba i kimmich a vidal samo preuzimal ako bi netko od njih iznio napred loptu kaj si nedokazan..znači stoperi alaba-vidal!!!!!! a kimmich čista sredina o tome pričam..vidim niko ne spominje debilno ispucivanje neuera on je glavni krivac za drugi gol....dalje di je pogrešio uvođenjem benatie umjesto da je izvadio lošeg mullera il lewu i stavio ranije ribery-a za kojeg se iz svemira vidi kak je lepršav i opasan te malog comana....ako si nastavio tom igrom posjeda i napda onda te izmjene radiš a ne benatia!!!!

doro napisao:Ovaj remi je čista greška pepa i nikog drugog i svi smo zato ljuti radi toga..
doro napisao:pametan uči iz svojih grešaka debil pep nikada očito...
doro napisao:naši budu dali sve od sebe i vjerujem u našu pobjedu bilo kakvu u Munchenu a čelavca čim prije da ga više ne vidim koj alibi trener....zamisli atomski nogomet dominacija dodavanja a onda skoro izgubiš od ovakvog kluba

Vrati se na: Liga prvaka 2015./2016.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost