(23/02/2016) Juventus FC 2:2 FC Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi prvaka u sezoni 2015./2016.

Re: (23/02/2016) Juventus FC 2:2 FC Bayern München

PostPostao/la doro » 24 vel 2016, 00:11

Neznam koju si ti tekmu gledao vidal je poceo u 2 pol. Preuzimat ako bi alaba izasao naprijed...ja sam reko da mira umjesto kimmicha igrat...igru da al rezu ne i od kusena smo bili bolji al nismo pobjedili...suma sumarum tesko dajemo golove lako primamo i imamo veliku dominaciju koja ti znaci ko k od ovce ako na kraju ne pobjedis...ako mi ne prodjemo ovog juventusa pepa treba zivog zakopat na centru...lose smo odigrali 2 pol i to je cinjenica ..u uzvratu moramo pobjedit i to je to...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 24 vel 2016, 00:18

doro napisao:Neznam koju si ti tekmu gledao vidal je poceo u 2 pol. Preuzimat ako bi alaba izasao naprijed...ja sam reko da mira umjesto kimmicha igrat...

Jebo me pas ako sam ja shvatil što je pjesnik htio ovime reći.

Hajmo na čisto.
Na prošloj stranici si kritiziral da zbog čega Vidal nije igral stopera umjesto Kimmicha koji je zajebo kod oba gola.
- Vidal jest igral stopera - jebote, tip koji je sjedio do mene u jebenom kafiću je u jednom trenu još onak začuđeno pital "Kaj to Vidal stopera igra? Koji vrag?"

Tak da, ne vidim gdje je to logična kritika.
A pogotovo ovo s Kimmichom.
Koga bu umjesto njega stavil tam kad su svi ostali ozlijeđeni - a jedini zdravi je dizelaš koji se vratil od ozljede i nije spreman startati u ovakvoj tekmi.
Baš me interesira koga bi ti onda stavil na mjesto Kimmicha.

doro napisao:igru da al rezu ne i od kusena smo bili bolji al nismo pobjedili...

Pa dobro, ne moramo ni svaku utakmicu pobjediti - ili su standardi već postavljeni tol'ko visoko da se već očekuje da se i svaka utakmica pobjeđuje?

Neke stvari mi fakat nisu jasne kad je Bayernov fan base u pitanju jebote.
Prije utakmice žestoki pesimizam k'o da svijet propada i k'o da nam budu utrpali 56 golova u prvih 15 minuta, a sad kad i imamo poprilično povoljan rezultat opet nije dobro.

Slažem se - moglo i trebalo se bolje. Dok vodiš 2-0 u 60. minuti a na kraju ideš doma sa remijem - nikak nije dobro - ali treba stati i na jebenu loptu i nekad se jednostavno zadovoljit i sa ovakvim rezultatom.

doro napisao:suma sumarum tesko dajemo golove lako primamo

Dali smo 2 gola Juventusu koji u zadnjih XY utakmica nije primil NIJEDAN. Čak je i komentator na jebenoj areni govoril da već ne znam kol'ko minuta igraju bez primljenog gola.

Je da se fakat pun kurac prilika - i to onih dobrih - propustilo, ali reći da ih teško dajemo je bullshit.
To da ih primamo dosta stoji - ali dok igramo sa takvom obranom kakvom igramo (bez najvažnijeg i najboljeg igrača - koji nam i drži obranu > Boatenga), očekivati neke odlične igre u obrani je glupost.

Ne velim da Boatengova odsutnost to opravdava, ali kontekst je bitan.

doro napisao:i imamo veliku dominaciju koja ti znaci ko k od ovce ako na kraju ne pobjedis...

to stoji.

doro napisao:ako mi ne prodjemo ovog juventusa pepa treba zivog zakopat na centru...

i to stoji.

doro napisao:lose smo odigrali 2 pol i to je cinjenica ..u uzvratu moramo pobjedit i to je to...

i to stoji.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 24 vel 2016, 00:23

Pogreška je uopće bila stati jer se vidjelo da će pasti bar 1 gol prema tome kako je Juventus vozao obranu u 1. poluvremenu. Ali i mene je iznenadilo to da smo primili dva. Obrana bi bila jednako govno da je igrao Kimmich ili Vidal, baš me briga za to.

Ali koji je bio razlog da staneš osim ziheraškog principa? Ako su bili umorni, pa na klupi čekaju Goetze, Coman i Alonso, umjesto da uvodiš Benatiu koji je navodno bio otpisan zbog ozljede. Obrambeni dio momčadi ionako nije umoran kad praktički nisu sudjelovali u igri osim kad bi mi Juventusu pustili posjed.

Ljut sam jer je Pep pripremio nevjerojatno dobru taktičku utakmicu, jednu od najboljih koje sam gledao i onda ju je usrao odlukom da mu je 2:0 dovoljno, a očito je bilo da se dominiralo na jedan način koji je istovremeno skrivao slabosti obrane.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 24 vel 2016, 00:28

Nisam zadovoljan sveukupno gledajući. Sjajna igra 60 minuta i stvarno tada je sve bilo super. Veliki pritisak, sjajan presing, protivnik prosto stisnut. I onda još zabiješ 2 gola, ali onda je došao taj pad.

To jeste problem pojedinih bitnih utakmica pod Pepom. Mi obično moramo da razvalimo i ubijemo protivnika igrački 90 minuta, da bi mi tu utakmicu dobili uvjerljivo. Kao što su primjeri Porta prošle sezone u revanšu, primjer Rome u Rimu ili Arsenala na Alianz areni ove sezone. Problem leži u tome što ekipa pod ovakvim vođenjem mora sve da igrački rješava. A nekada kod prednosti postoje i druga rješenja. Više taktičkih faulova, stabiliziranje pozada, razvlačenje igre, dodavanja na svojoj polovici ili oko centra, smirenost, a ne bezglavo napadanje dalje i ostavljanje prostora protivniku nazad. Bolje dobij i 3-4 žuta više, ali prednost zadrži do kraja. ;) Ali Pep sve hoće na svoj profinjeni način i onda još na kraju izjavljuje kako je ekipa 90 minuta igrala perfektno i to nakon pitanja novinara: Šta se desilo nakon 60 minuta? Odsustvo samokritike. Još je najviše isticao kako je zadovoljan igrom. J.bo lijepu igru, ako na kraju nisi ostvario još bolji rezultat.
Rezultat ko rezultat je solidan, većina bi ga i potpisala, Juve je dobra ekipa, pokazao je to prošle sezone, a nerijetko i ove. Ali Juve smo suzbili uza zid veliki dio utakmie, imali prednost i prokockali tu prednost od 2 gola razlike. To se baš Bayernu ne dešava često. Zapravo rijetkost je. Pogotovo to da se prokocka 2 gola prednosti.

Robben večeras sa fantastičnim golom i Ribery u onih par minuta kada je ušao, pokazuju koliko su to samo kvalitetni, fantastični igrači. To baratanje i milovanje lopte od strane Riberyja i ta mekoća su fascinirajuće, to je milina gledat. Ko zna - zna. Pa i nakon dužeg odsustva, vidi se da je s loptom na Ti.

Vidal je odigrao fantastičnu utakmicu i pokazalo se (potvrdilo) da je veliko pojačanje. Zapravo Čileanac nije ni imao neke loše utakmice za nas, ali jednostavno od njega se puno očekuje, pa kad ne bude skroz primjetan, odmah se po njemu ospe paljba. Ali on je čovjek koji svoje zadatke odrađuje sjajno. Može biti opasan naprijed, s tom borbenošću i osvajanjem lopti je od neprocjenjive vrijednosti.

Kimmich dugo vremena jako dobar i s kakvom je samo lakoćom, onako kulerski odigrao prvo poluvrijeme. Iznošenje lopte, postavljanje, pasovi, sve je bilo sigurno i smireno. E onda su se desile te dvije greške kod golova. Kod prvog snosi veću krivicu, kod drugog je zakazala kompaktnost u jednoj cijeloj liniji od sredine, pa nadalje.

Kod Bernata se primjeti da u ovoj skupini sjajnih, klasnih igrača odudara i da je tu evidentno da je kod njega ipak manje individualnog kvaliteta. Momak se trudi i vidjet ćemo da li će ga to zadržati u Munchenu, bilo je tu dobrih partija otkako je došao (nekada je previše kritikovan, pa sam ga branio), ali vidi se da je razina ispod u odnosu na mnoge. A kadar nam je takav , da su skoro svi igrači najmanje internacionalna klasa, da ne govorimo da je mnogo svjetske klase tu.

Costa je nekako opao večeras (u zadnje vrijeme zapravo) i nekako mu više ne polazi baš sve za rukom ko ranije. Lahm je u zadnje vrijeme sve manje primjetan. Kod obojice se ipak nadati da će opet u narednom periodu biti na top nivou.
Lewa je imao dosta pogrešnih dodavanja, a pred golom se nije uspio izboriti za one prave šanse. Ni on , ni Muller jedno vrijeme opšte nisu znali uštopati, primiti loptu. Ali Muller ga je ipak zabio, u svom stilu i vidjela se kod njega uobičajno i u drugom poluvremenu apsolutna želja za pobjedom.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 24 vel 2016, 00:28

Murta napisao:Pogreška je uopće bila stati jer se vidjelo da će pasti bar 1 gol prema tome kako je Juventus vozao obranu u 1. poluvremenu. Ali i mene je iznenadilo to da smo primili dva. Obrana bi bila jednako govno da je igrao Kimmich ili Vidal, baš me briga za to.

Ali koji je bio razlog da staneš osim ziheraškog principa? Ako su bili umorni, pa na klupi čekaju Goetze, Coman i Alonso, umjesto da uvodiš Benatiu koji je navodno bio otpisan zbog ozljede. Obrambeni dio momčadi ionako nije umoran kad praktički nisu sudjelovali u igri osim kad bi mi Juventusu pustili posjed.

Ljut sam jer je Pep pripremio nevjerojatno dobru taktičku utakmicu, jednu od najboljih koje sam gledao i onda ju je usrao odlukom da mu je 2:0 dovoljno, a očito je bilo da se dominiralo na jedan način koji je istovremeno skrivao slabosti obrane.

S tim se u potpunosti slažem.
Čak mi je bilo i glupo da je čekal' tak dugo kol'ko je za prvu izmjenu i onda još najgore - uvodi dizelaša.

Očekival' sam ono izmejene - Coman, Ribery Götze ne jebenog Benatiju jebote.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 24 vel 2016, 00:33

Murta napisao:Ali koji je bio razlog da staneš osim ziheraškog principa? Ako su bili umorni, pa na klupi čekaju Goetze, Coman i Alonso, umjesto da uvodiš Benatiu koji je navodno bio otpisan zbog ozljede. Obrambeni dio momčadi ionako nije umoran kad praktički nisu sudjelovali u igri osim kad bi mi Juventusu pustili posjed.

Slažem se s ovim. Ono što je Pep trebao napravit je ubacit nove igrače u napad da bi mogli nastavit s onim jebačkim pritiskom, a ne "pojačavat" obranu stoperom koji nije igrao par mjeseci. Tu se malo sjebo. Ali isto tako ne mogu se ne složit sa izjavom koju sam pročitao maloprije u članku na goal.com

"Guardiola continues to believe his side can circumvent their problems without the ball by simply having more of it."

Za one koji možda ne znaju (dobro) engleski - Guardiola nastvlja vjerovati da njegova ekipa može sakriti probleme u igri bez lopte tako što će imat još više loptu u nogama.

I to je zbilja istina, bez ikakvog mazanja očiju. Pep je trener koji voli posjed i napadački nogomet i to je njegova obrana. Sjetimo se van Gaala koji isto tako ništa u obranu nije "ulagao", samo što nije znao posložit igru ovako dobro kao Pep. U svakom slučaju teško je bez kvalitetne obrambene igre, bez obzira na igrače, očekivati LP. Jednostavno možemo izbacit sve, ali ovakvu Barcelonu koja naravno nikad nema niti jednu jebenu ozljedu teško
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 24 vel 2016, 02:01

Do 60.minute smo ih deklasirali a nakon toga smo totalno stali.Previse smo se opustili i to nam se obilo o glavu.Najbitnije od svega da se Benatia vratio :yeee: U Münchenu rjesavamo pitanje prolaza.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2016, 08:11

Jako puno dobrih stvari ste napisali :bravo:

Teško je nakon 0:2 i onakve predstave pisat pozitivno jer naravno da ćeš imat gorak okus u ustima nakon što ispustiš takvo vodstvo. Ovdje pesimizam može jedino biti tema iz straha da se neko ne zgnoji, a ne realno stanje stvari jer smo ziher pokazali da smo bolja ekipa od Juvea.

Meni je najviše žao što nije ubacio Comana u igru i to neću prežaliti. Mišljenja sam da je morao dobiti bar 20 minuta samo ne znam umjesto koga.

Kad sam vidio da će Benatia uć i meni je pala roleta. To ti je ono kad kreneš i sve ide super i nema se kaj dogoditi i onda te stepe Murphyev zakon. Doslovce ono kaj je Murta rekao. Kak sve napraviš toliko perfektno i onda neš zajebeš što se ne može zajebat.

Prvo znali smo da će nam obrana biti problem i onda se čudimo ko kokoš jajetu što je ta obrana problem. Onda teško je vaditi Lewu ili Mullera no neki puta se mora preuzeti taj rizik no onda postoji mogučnost da ćeš dobiti kritike na svoj račun iz perspektive "general poslije bitke".

Treba ovo sve zaboraviti i slijedeća 3 tjedan dečkima utuviti u glavu da je ovo pozitivan rezultat i tako pristupiti uzvratu a ne da nas pred uzvrat još uvijek kopka kako 2:2...

PS

jako mi se sviđa Cuardado i tu bi trebalo malo z nosom....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 24 vel 2016, 08:37

Eh sad ko je trebal igrat stopera, kak je trebalo biti a nije i kaj bi mi treneri sad napravili.

Jedno je bitno, mi nemamo stopera, ko god da igro to bu neprirodno. Da je igro Vidal a ne Kimmich onda bi sračkali kak ga je onda stavljo u Bundesligi i uigravao. Sad opet nije dobro jer je mali igro.

Prvo pol je bio bez greške, onda se u drugom dogodila greška i eto, desilo se. Jebajga. Isto tak i bekovi nam trpe, moraju igrat sve i svašta samo ne beka i još jednom su Bernat i Rafinha pokazali da nisu na top razini ko Lahm i Alaba.

Samo nije jasna jedna stvar, kak se dogodilo da jedan Juve koji je mrtav do 60 min., se digne i nas nema nigdje sljedećih 15 min. Pa ak su umorni stavi Comana, Gotzea il kog već.. Ko da smo odjednom nestali i u vezi i u napadu. To mi jedino nije jasno i to je ono kaj mi je zasmetalo.

2-2 je solidan rez, i mi smo dosta bolja ekipa. Al može se desit neko zgnojavanje i to je ono kaj me brine.

Bu Benatia spreman do uzvrata?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 24 vel 2016, 08:53

Odličan ulazak u utakmicu, nevjerojatna dominacija, Juve je izgledal ko Dinamo u Munchenu. Pep je rjetko u gostima rješaval prolaz i sa Barcom ali jučer je trebalo priču završiti. Jučer su Muller i Lewa po meni bili ipak malo lošiji nego smo navikli ih gledati, a mislim da je Ribery trebal ući prije i protiv Darmstada je pokaazal da se na njega uvijek može računati a jučer je u onih par minuta također imal par opasnih prodora.Kaj se tiče druge utakmice da nisu u pitanju talijani ne bi im daval nikakve šanse, bolji smo puno bolji ali to su ipak talijani majstori za odigrati na rezultat.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 24 vel 2016, 11:46

Najiskrenije, objektivno i bez lažnog optimizma:

S jačom obranom ćemo razbiti juventusa u uzvratu.
Oni eventualno zabiju 1 šugav gol, ali obraniti se sigurno neće moći

Da je jučer igrao štoperski par Martinez - Benatia (njih očekujem u uzvratu) - Bayern bi u gostima pobjedio 3:0

Sada kada se prisjećam tekme i ključnih situacija, naša obrana je bila klimava cijelu tekmu.
Kad god je juve krenuo oni su imali solidnu šansu, doslovno, više su od nas imali udaraca u okvir (a posjed svega 36%).

Objektivno, jedino Pogba odskače, momak je klasa, ali smo ga prilično dobro "odradili". jebeš ekipu di je mandžo glavni kreativac kada Pogbu neutraliziraš. :roll:
A da je Benatia bio mandži iza leđa, em bi mandžo nestao sa google mapsa, em bi fasovo dva žuta kartona ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Vedo » 24 vel 2016, 12:12

Šteta propuštenog vodstva, ali kada se uzmu u obzir ozljede i gostujući teren, 2-2 je sasvim ok rezultat. Možda i bolje da je ovako ispalo pa da se igrači ne opuste previše u uzvratu.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la doro » 24 vel 2016, 12:33

Kako neobjektivno branite večina vas pepa kad pogreši i to očito da nemreš vjerovat...pa pogledajte kako je samo bio živčan na presici jer zna da je sjebo do bola ovu tekmu..imaš 2:0 i onda skoro zgubiš tekmu od protivnika za klasu slabijeg daj me nemoj jebat..jedva čekam da to govno otiđe u šiti i tam propadne s tim govnom od kluba...njega jebe ego i sve hoće samo s posjedom ko debil nezna se prilagodit rezultatu nit protivniku..

Panda....stopere su igrali alaba i kimmich a vidal samo preuzimal ako bi netko od njih iznio napred loptu kaj si nedokazan..znači stoperi (alaba-vidal!!!!!! a kimmich čista sredina o tome pričam to sam ja htio)..vidim niko ne spominje debilno ispucivanje neuera on je glavni krivac za drugi gol....dalje di je pogrešio uvođenjem benatie umjesto da je izvadio lošeg mullera il lewu i stavio ranije ribery-a za kojeg se iz svemira vidi kak je lepršav i opasan te malog comana....ako si nastavio tom igrom posjeda i napda onda te izmjene radiš a ne benatia!!!!

Ovaj remi je čista greška pepa i nikog drugog i svi smo zato ljuti radi toga..pametan uči iz svojih grešaka debil pep nikada očito...naši budu dali sve od sebe i vjerujem u našu pobjedu bilo kakvu u Munchenu a čelavca čim prije da ga više ne vidim koj alibi trener....zamisli atomski nogomet dominacija dodavanja a onda skoro izgubiš od ovakvog kluba :roll:
Sve smo mogli riješit u prvoj tekmi i za to treba preuzet odgovornost a ne srat juventus ovo juventus ono..svi smo vidli ko i kaj je taj klub jučer..seljo...Ajmo Bayern to dobit al na svoj način doma blitzkriegom ala porto zalaganje a ne drkanje i kruženje pepovsko...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 24 vel 2016, 12:46

doro napisao:Kako neobjektivno branite večina vas pepa kad pogreši i to očito da nemreš vjerovat...pa pogledajte kako je samo bio živčan na presici jer zna da je sjebo do bola ovu tekmu..imaš 2:0 i onda skoro zgubiš tekmu od protivnika za klasu slabijeg daj me nemoj jebat..jedva čekam da to govno otiđe u šiti i tam propadne s tim govnom od kluba...njega jebe ego i sve hoće samo s posjedom ko debil nezna se prilagodit rezultatu nit protivniku..

Kaj je tu točno neobjektivno jebote?
Aj mi to molim te reci!
Bil' je živčan na presici, dobro, bil bi i ja da u gostima vodim 0:2 i onda odigram nerješeno.

I nisi fer. Tu apsolutno NITKO ne kaže da Pep nije kriv za rezultat kakav je na kraju bil'. Daleko od toga. Kriv je, jer je fakat katastrofalne izmjene napravil.

Ali spusti loptu na zemlju jebote. Niti smo zgubili 50:0, niti je situacija katastrofalna kakvom je oćeš prikazati.

doro napisao:Panda....stopere su igrali alaba i kimmich a vidal samo preuzimal ako bi netko od njih iznio napred loptu kaj si nedokazan..znači stoperi alaba-vidal!!!!!! a kimmich čista sredina o tome pričam..vidim niko ne spominje debilno ispucivanje neuera on je glavni krivac za drugi gol....dalje di je pogrešio uvođenjem benatie umjesto da je izvadio lošeg mullera il lewu i stavio ranije ribery-a za kojeg se iz svemira vidi kak je lepršav i opasan te malog comana....ako si nastavio tom igrom posjeda i napda onda te izmjene radiš a ne benatia!!!!

Te gluposti prodaji nekome k'o nije gledal utakmicu. Ja jesam.
I videl sam Vidala na stoperu - i to ne samo dok je "netko iznosil loptu naprijed". I nisam jedini...

oćemo se dokazivat?

Slika

General Poslije Bitke stranica na FB - check it.
Tak da, skuliraj. Sereš tu po čovjeku da zakaj nije nekaj napravil, a napravil je baš to kaj ti sereš da nije napravil. To je sve samo ne opravdana kritika.
Kritika za izmjene stoji, što je i 5 drugih ljudi valjda napisalo - uključujući i mene.

doro napisao:Ovaj remi je čista greška pepa i nikog drugog i svi smo zato ljuti radi toga..

I ja sam ljut. Ali isto tak sam i racionalan pa shvaćam da taj rezultat nije loš. Jučer si kao prognozu pisal 1-1, a sad čitavi uzjebitis na 2-2.

doro napisao:pametan uči iz svojih grešaka debil pep nikada očito...

doro napisao:naši budu dali sve od sebe i vjerujem u našu pobjedu bilo kakvu u Munchenu a čelavca čim prije da ga više ne vidim koj alibi trener....zamisli atomski nogomet dominacija dodavanja a onda skoro izgubiš od ovakvog kluba :roll:

De ne pretjeruj, ali fakat.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 24 vel 2016, 13:05

Da iz početne perspektive reza nije loša na papiru(teorija) praksa je pokazala da smo morali dobit najmanje 2 razlike i sve riješit u prvoj tekmi...nitko nije znao da je juve ovolko slabiji od nas to su prognoze iz opreza naravno...al kad ti se protivnik naguzi umjesto da ga izmrdaš ti klekneš i podudaš mu skoro i izgubiš tekmu..on je bio ljut na sebe jer zna da je on krivac..kritika mora bit kad je zaslužena a ne branit budalu jer onda bu ponavljala iste greške....naravno da nije katastrofa al smo im dali šansu da nam se napravi ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2015./2016.