(12/04/2017) FC Bayern 1:2 Real Madrid CF

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2016-17

Re: (12/04/2017) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

PostPostao/la anton 1983 » 12 tra 2017, 21:41

Znate kaj, neam kaj za rec. Jednostavno idem spat.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 12 tra 2017, 21:44

Pa užas je i bilo nakon isključenja...i prije nešto nismo igrali al smo bar bili egal i ponavljam fulali penal a da smo ga dali sad bi se veselili....dečki moji u ovakvima tekmama odlučuju sitnice a kamoli da ne igrač manje il da igramo bez jednog lewe...malo realnosti ovo je real prvak evrope najjači klub trenutno uz nas!

Ono što je sramotno ne što smo izgubili već što nismo pokazali muda obranit se ko fajteri sa igračem manje i sačuvat taj 1:1 onda bi imali šanse u uzvratu..ovako teško pogotovo ako se hummels i lewa ne vrate....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 12 tra 2017, 21:48

Toliko sam se smorio, iznervirao i razocarao... Ovo veceras nije bio Bayern... Obrukali smo se.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 tra 2017, 21:48

Miki napisao:Promašen penal je sve odveo do vraga... Može pričati ko šta hoće. Nekad La Bestia negra za Real, a ono sa Pepom i ovo danas - kamilica. Tuga.

Slažem se i pečat crveni....nemre nas protiv cigića vodit cigić već njemac....jednostavno moramo naći domačeg trenera a drugo sastavit ekipu igračima koji imaju muda da su ratnici...i ne zaboravit i da se makne taj peh sa ozljedama!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 12 tra 2017, 21:52

Bolno je očito da Dortmund više nije mjerilo ničega. Igrali smo osrednju sezonu s 4 dobre, navodno jake, utakmice protiv Leipziga i Dortmunda doma i 2 protiv Arsenala. Zašto je Lewandowski igrao za vikend to znaju samo on i Ancelotti. Ova utakmica nije izgubljena večeras nego protiv Dortmunda.

A što je Martinez učinio - svjetsku sezonu uništiti dvama debilnim potezima u 3 minute - eto, ne znam. Da je bar napravio poštene faulove.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 12 tra 2017, 21:59

Pa dok smo vodili i imali pozitivan rezultat nismo ništa pametnoga odigrali, zabili gol iz prekida i dobili poklonjen penal kojeg nažalost nismo iskoristili. Mi smo na neku sreću mogli imati 2:0, ali nažalost nismo iskoristili poklonjeno, na kraju smo sasvim zasluženo izgubili. Da Neuer nije bio onako raspoložen moglo je završiti kao i 2014. Benzema čista prilika, Baleov udarac glavom, Ronaldov šut kojeg Neuer refleksom brani itd itd...

Igrači su mi od početka utakmice izgledali usrano, nije tu bilo onog sigurnog pristupa na koji smo navikli kad igramo doma. Robben,Vidal i Neuer jedine svijetle točke, ostali ni vrt ni mimo. Bez Lewyja nemamo šta ni tražiti u Madridu, možda i prođemo na neki guz, ali igrački gledano nemamo puno razloga za optimizam.

p.s.
Također treba priznati da je Real jednostavno bolji, a pun mi je k više što nas smrad Ronaldo redovito puni. Postali smo mu prava kujica.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 12 tra 2017, 22:02

Murta napisao:Bolno je očito da Dortmund više nije mjerilo ničega. Igrali smo osrednju sezonu s 4 dobre, navodno jake, utakmice protiv Leipziga i Dortmunda doma i 2 protiv Arsenala. Zašto je Lewandowski igrao za vikend to znaju samo on i Ancelotti. Ova utakmica nije izgubljena večeras nego protiv Dortmunda.

A što je Martinez učinio - svjetsku sezonu uništiti dvama debilnim potezima u 3 minute - eto, ne znam. Da je bar napravio poštene faulove.

Pitaj cruza po njemu svjetska klasa obrambeni u vrhunskoj formi po meni solidan stoper....također treba kritizirat i boatenga jer je već duže vreme banana bez obzira na ozljedu...neozbiljan,mlak i nonšalantan..najbitnije mu očito kak se obuć i slikat pred kamerama...danas nismo bili pravi al kao i takvi usrali tekmu do bola(fulat penal i debilna 2 žuta!...također se slažem da je digić trebal čuvat lewu za real hebeš bvb taman da tam i remi odigrali!!!

Kombinacija trenerske greške,peha i sa ozljedama te gluposti nekih igrača još smo i dobro prošli danas lako je moglo bit 1:3 il 1:4 danas!
Al uz to sve boli ta mlakost večina igrača...neuer vrhunski,lahm i robben su se trudili..samo neznam di su ostali bili valjda na cockatilu uz plažu....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 12 tra 2017, 22:06

The Scarface napisao:Pa dok smo vodili i imali pozitivan rezultat nismo ništa pametnoga odigrali, zabili gol iz prekida i dobili poklonjen penal kojeg nažalost nismo iskoristili. Mi smo na neku sreću mogli imati 2:0, ali nažalost nismo iskoristili poklonjeno, na kraju smo sasvim zasluženo izgubili. Da Neuer nije bio onako raspoložen moglo je završiti kao i 2014. Benzema čista prilika, Baleov udarac glavom, Ronaldov šut kojeg Neuer refleksom brani itd itd...

Igrači su mi od početka utakmice izgledali usrano, nije tu bilo onog sigurnog pristupa na koji smo navikli kad igramo doma. Robben,Vidal i Neuer jedine svijetle točke, ostali ni vrt ni mimo. Bez Lewyja nemamo šta ni tražiti u Madridu, možda i prođemo na neki guz, ali igrački gledano nemamo puno razloga za optimizam.

p.s.
Također treba priznati da je Real jednostavno bolji, a pun mi je k više što nas smrad Ronaldo redovito puni. Postali smo mu prava kujica.

Previše se usrali kaj smo bez lewe ostalii premalo riskirali..mi neznamo igrat mirno i oprezno jednostavno trebamo napast jbg sve se krivo posložilo!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2017, 22:18

Sad nije polufinale, ali kao da je kad igraš sa španjolskim klubom. Zato je ova utakmica meni došla kao najveći ispit sezone na kojem smo se totalno prosuli.

Štoviše, Real me nije uvjerio da je bolja ekipa i da igra nešto spektakularno kao što to i pokazuje zadnjih 6-7 utakmica u Primeri, ali napravio je ono što je i radio prijašnjih sezona samo što su onda imali ekipe poput Cityja, Wolfsburga, Schalkea i drugih ekipa sličnih profila u određenim trenutcima za koje smo uvijek govorili kako su namješteni i pravi pokloni da se Real provlači.
Real se danas nije provukao jer je igrao protiv Bayerna koji je jaka momčad, ali nije nas razorio - barem kad govorimo o igri dok u šansama su mogli doslovno zabiti 4-5 golova večeras da je kojim slučajem Neuer ostao izvan konkurencije za današnji susret.
Bayern je onaj koji je podbacio i razočarao. Nedostajalo je tu energije i strasti u igračima, izostale su ideje, šanse su na kapaljku došle, jednostavno je Ancelotti u potpunosti zakazao s pripremom ove utakmice. Ništa od onog pozitivnog naleta u prvenstvu se nije preslikalo u ovom europskom klasiku.

Koliko sam pozitivan bio oko večerašnjeg uspješnog rezultata, sad više ne znam što se može očekivati za 6 dana u uzvratu. Domaći poraz se 2-3 puta u povijesti ovog natjecanja okrenuo i to su ga uspjeli postići van Gaalov Ajax i Inter 2010/2011. kad nam je požderao sve živce.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 12 tra 2017, 22:24

Čitam komentare....pa vi niste normalni...
Prvo, kazete bez Lewe mozemo i hocemo, a ono kurac, nema tko zabiti gol. Pa kazete dobro da je Vidal pucao, odnosno, pucao je dobro (hahaha), koji vam je kurac? Kad je Vidal pucao penal zadnji puta??? Ovaj forum je sprdacina!
Bayern se usro i zato je i izgubio!
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 12 tra 2017, 22:41

The Scarface napisao:Pa dok smo vodili i imali pozitivan rezultat nismo ništa pametnoga odigrali, zabili gol iz prekida i dobili poklonjen penal kojeg nažalost nismo iskoristili. Mi smo na neku sreću mogli imati 2:0, ali nažalost nismo iskoristili poklonjeno, na kraju smo sasvim zasluženo izgubili. Da Neuer nije bio onako raspoložen moglo je završiti kao i 2014. Benzema čista prilika, Baleov udarac glavom, Ronaldov šut kojeg Neuer refleksom brani itd itd...

p.s.

Apsolutno sve potpisujem.

Mi smo sretno danas izgubili 1-2, od prve minute nismo igrali nikaj i nije čak ni crveni nam tolko toga poremetil, bojim se da bi i bez njega scenarij bio sličan.

Ali ipak se nečem nadam u uzvratu, rezultat nije dobar i bit će teško, Real ima veliku prednost. Al zakaj Real nebi u uzvratu odigrao kao mi danas usrano, a mi jako dobro? Sve je moguće, iako jako jako teško.

CA me najviše razočarao, pa iz aviona se vidlo da gol visi u zraku a on nije baš ništa napravio, ko da je samo čekao - dajte nas naguzite. Katastrofalan Bayern, sve u svemu.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 12 tra 2017, 22:59

doro napisao:
Murta napisao:Bolno je očito da Dortmund više nije mjerilo ničega. Igrali smo osrednju sezonu s 4 dobre, navodno jake, utakmice protiv Leipziga i Dortmunda doma i 2 protiv Arsenala. Zašto je Lewandowski igrao za vikend to znaju samo on i Ancelotti. Ova utakmica nije izgubljena večeras nego protiv Dortmunda.

Pitaj cruza po njemu svjetska klasa obrambeni u vrhunskoj formi po meni solidan stoper....također treba kritizirat i boatenga jer je već duže vreme banana bez obzira na ozljedu...neozbiljan,mlak i nonšalantan..najbitnije mu očito kak se obuć i slikat pred kamerama...danas nismo bili pravi al kao i takvi usrali tekmu do bola(fulat penal i debilna 2 žuta!...također se slažem da je digić trebal čuvat lewu za real hebeš bvb taman da tam i remi odigrali!!!

Kombinacija trenerske greške,peha i sa ozljedama te gluposti nekih igrača još smo i dobro prošli danas lako je moglo bit 1:3 il 1:4 danas!
Al uz to sve boli ta mlakost večina igrača...neuer vrhunski,lahm i robben su se trudili..samo neznam di su ostali bili valjda na cockatilu uz plažu....

Ma ne kažem da je Martinez svjetski stoper, dapače, bar sam 5 puta ljetos kukao da će nas koštat što nemamo pravog 3. stopera, ali on je cijelo proljeće morao igrati i bio je fenomenalan. Ovo od danas će ga pratit dosta dugo ako Bayern ne prođe.

A mislim da miješate motivaciju i kvalitetu. Robben i Ribery bi se danas najradije pojeli koliko su željeli pobjedu pa su postigli jako malo u odnosu na prije 5 i 3 godina.
Promašaj utakmice o kojem nitko ne priča je bilo vađenje Xabija za Bernata. Jednostavno ga je trebao povuć natrag u obranu.

Svejedno, ovom veznom redu fali sirove snage ili kontrole tempa.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 13 tra 2017, 08:06

Naravno do pola 3 nisam mogao zaspat, samo sam se vrtio u krevetu kao da sam ja bio na terenu a ne pred TV-om. I tu dolazimo do problema - da sam ja bio vjerojatno bih više muda i srca pokazao nego manje više bilo tko iz naše ekipe.

Tekma zbilja ne iziskuje neke velike taktičke analize jer se tu nema baš što za pričat. Ali ljudi moji, ono što se mora reć i što želim reć odmah na početku ovog komentara jest sljedeće:

JESTE LI VI SVJESNI DA MI SAMO ZBOG NEUERA NISMO JUČER ZAVRŠILI KAO ARSENAL?

Pa na neki drugi dan ono bi bio potop samo takav, sramotnije nego prije 2-3 godine. Pa smijali bi nam se svi kao da smo Arsenal. A i sami smo im se smijali da bi se mjesec dana kasnije dogodila ista stvar - samo što smo imali sreće/Neuera da skine valjda 3-4 zicera.

Ja ne znam je li promašen penal toliko djelovao na nas, ali činjenica je da smo primili gol iz prve šanse u drugom dijelu zbog jako lošeg pozicioniranja obrambenih igrača lijeve strane što je omogućilo Carvajalu da bez ikakvih problema u miru primi loptu i uputi je u sredinu gdje je OPET loše pozicioniranje dovelo do toga da je Ronaldo sam.

I dobro, primiti gol od Reala nije tako strašna stvar, manje više svi su to očekivali. Primimo 1, zabijemo im 2 ili 3 i imamo fin pozitivan rezultat u uzvratu.

ALI događa se upravo i apsolutno suprotno.

Panda (ne želim se svađat/raspravljat, obraćam se "izravno" tebi jer smo vodili tu raspravu za vrijeme tekme) pa valjda je, majku mu jebem, bilo jasno da je naša ekipa nakon tog gola napravila dvije stvari - sagnula se i uhvatila za gležnjeve. Pa iz aviona je jasno da smo se mi usrali, igra nam se izgubila, prostor između linija je postao prevelik, krenuli smo u riskantne pasove jer zapravo drugih ideja/rješenja nismo imali. Počinjem mislit da imamo kompleks od španjolaca već jer samo mi to u ovom besmislu ima smisla. Iz tih riskantnih pasova i došlo je do crvenog kartona. I suprotno onome što ti MOŽDA misliš Panda, ne igra ekipa loše zbog našeg pesimizma nego smo mi pesimistični zbog igre ekipe. Ni manje ni više.

Možda ti nisi vidio ono što sam vidio ja i neki drugi i to je skroz u redu, ali činjenicu su tu. Nakon crvenog kartona smo samo još i skinuli gaće. Sramotna predstava, bez ikakve želje i trke, uopće nismo bili spremni dat još tih 10-20% više koje moraš možda i s 11 na 11, a kamoli s igračem manje. Apsolutno ništa odigrali nismo nakon gubitka igrača. Čista jebena kopija Arsenala, kao što sam već rekao.

Poraz kao poraz boli, ali ne toliko jer smo s igračem manje primili samo 1 gol i moramo bit zadovoljni rezultatom. Boli to guženje zadnjih pola sata koje pokazuje i statistika (iako ne i rezultat). Boli to što nikako sebi ne mogu objasnit zašto je došlo do takvog pada ekipe, pa sjećam se kako smo s igračem manje okrenuli rezultat protiv Citija u Manchesteru. Ne želim ulazit u usporedbe Citija i Reala, ali poanta je tu. ODIGRALI SMO KAO PIČKE i samo nas je Neuer spasio sramotnog rezultata.

A ruku na srce, ni prvo poluvrijeme nismo briljirali niti igrali kako inače igramo uraganski na allianz areni. Bilo je to po meni ujednačeno poluvrijeme koje smo mi kontrolirali. Zabili 1, imali jako dobru šansu za drugi i penal. Na neki drugi dan bilo bi 3-0 za nas i game over. Ali ne i jučer. Zanimljivo je i kako Real, koji zbilja igra toplo-hladno cijelu sezonu i mlako u zadnje vrijeme uspije se tako dić protiv nas koji smo stvarno u brutalnoj formi bili i to u našoj kući. Strah. Jer ne znamo igrat kao favorit. Nažalost super sezona i kluba i martineza "ode u k" zbog 3 minute gluposti i 2 prekršaja. Ali kao što sam rekao, do njih je došlo zbog nikakve igre u nastavku...

Pojedinačne predstave igrača neću ni spominjat...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 tra 2017, 08:57

Osećam se ko Hitler...

Ne znam dal znate al Hitler se užasTno bojao Rusa. Onda nakon kaj su ga njegovi špijuni i generali uvjerili da Rusi nisu tak strašni on je popustio i napo Rusiju i dobio po njonji.

Tak i ja, znam da smo propali, da smo u biti truli i to vidim na terenu, znam da više nismo u rangu s dečkim, no onda nalupamo dve tri tekme nekog, koga bi najvjerojatnije i puno slabije ime od Bayerna nalupalo i počnem se varati i povjerujem (jer želim vjerovati da sam u krivu i da još uvijek u nama ima vatre) da mi ipak nismo truli, kad ono Real i u biti nedogodi se ništa drugo nego ono što sam znao, no kak se veli istina boli.

Sve mi se more reči, ali samo ne da se general poslije bitke...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 13 tra 2017, 09:17

anton 1983 napisao:Tak i ja, znam da smo propali, da smo u biti truli i to vidim na terenu, znam da više nismo u rangu s dečkim, no onda nalupamo dve tri tekme nekog, koga bi najvjerojatnije i puno slabije ime od Bayerna nalupalo i počnem se varati i povjerujem (jer želim vjerovati da sam u krivu i da još uvijek u nama ima vatre) da mi ipak nismo truli, kad ono Real i u biti nedogodi se ništa drugo nego ono što sam znao, no kak se veli istina boli.

Pa ovo je po meni jako dobro i zanimljivo pitanje. Jesmo li mi stvarno toliko oslabili a da toga nismo ni svjesni? Je li ista stvar i s Barcelonom? Je li naša liga toliko loša da nije nikakvo mjerilo? Isto kao i Arsenal? I u čemu je točno problem? Kadru ili treneru?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17