Miki napisao:Promašen penal je sve odveo do vraga... Može pričati ko šta hoće. Nekad La Bestia negra za Real, a ono sa Pepom i ovo danas - kamilica. Tuga.

Murta napisao:Bolno je očito da Dortmund više nije mjerilo ničega. Igrali smo osrednju sezonu s 4 dobre, navodno jake, utakmice protiv Leipziga i Dortmunda doma i 2 protiv Arsenala. Zašto je Lewandowski igrao za vikend to znaju samo on i Ancelotti. Ova utakmica nije izgubljena večeras nego protiv Dortmunda.
A što je Martinez učinio - svjetsku sezonu uništiti dvama debilnim potezima u 3 minute - eto, ne znam. Da je bar napravio poštene faulove.

The Scarface napisao:Pa dok smo vodili i imali pozitivan rezultat nismo ništa pametnoga odigrali, zabili gol iz prekida i dobili poklonjen penal kojeg nažalost nismo iskoristili. Mi smo na neku sreću mogli imati 2:0, ali nažalost nismo iskoristili poklonjeno, na kraju smo sasvim zasluženo izgubili. Da Neuer nije bio onako raspoložen moglo je završiti kao i 2014. Benzema čista prilika, Baleov udarac glavom, Ronaldov šut kojeg Neuer refleksom brani itd itd...
Igrači su mi od početka utakmice izgledali usrano, nije tu bilo onog sigurnog pristupa na koji smo navikli kad igramo doma. Robben,Vidal i Neuer jedine svijetle točke, ostali ni vrt ni mimo. Bez Lewyja nemamo šta ni tražiti u Madridu, možda i prođemo na neki guz, ali igrački gledano nemamo puno razloga za optimizam.
p.s.
Također treba priznati da je Real jednostavno bolji, a pun mi je k više što nas smrad Ronaldo redovito puni. Postali smo mu prava kujica.

The Scarface napisao:Pa dok smo vodili i imali pozitivan rezultat nismo ništa pametnoga odigrali, zabili gol iz prekida i dobili poklonjen penal kojeg nažalost nismo iskoristili. Mi smo na neku sreću mogli imati 2:0, ali nažalost nismo iskoristili poklonjeno, na kraju smo sasvim zasluženo izgubili. Da Neuer nije bio onako raspoložen moglo je završiti kao i 2014. Benzema čista prilika, Baleov udarac glavom, Ronaldov šut kojeg Neuer refleksom brani itd itd...
Igrači su mi od početka utakmice izgledali usrano, nije tu bilo onog sigurnog pristupa na koji smo navikli kad igramo doma. Robben,Vidal i Neuer jedine svijetle točke, ostali ni vrt ni mimo. Bez Lewyja nemamo šta ni tražiti u Madridu, možda i prođemo na neki guz, ali igrački gledano nemamo puno razloga za optimizam.
p.s.
Također treba priznati da je Real jednostavno bolji, a pun mi je k više što nas smrad Ronaldo redovito puni. Postali smo mu prava kujica.

doro napisao:Murta napisao:Bolno je očito da Dortmund više nije mjerilo ničega. Igrali smo osrednju sezonu s 4 dobre, navodno jake, utakmice protiv Leipziga i Dortmunda doma i 2 protiv Arsenala. Zašto je Lewandowski igrao za vikend to znaju samo on i Ancelotti. Ova utakmica nije izgubljena večeras nego protiv Dortmunda.
A što je Martinez učinio - svjetsku sezonu uništiti dvama debilnim potezima u 3 minute - eto, ne znam. Da je bar napravio poštene faulove.
Pitaj cruza po njemu svjetska klasa obrambeni u vrhunskoj formi po meni solidan stoper....također treba kritizirat i boatenga jer je već duže vreme banana bez obzira na ozljedu...neozbiljan,mlak i nonšalantan..najbitnije mu očito kak se obuć i slikat pred kamerama...danas nismo bili pravi al kao i takvi usrali tekmu do bola(fulat penal i debilna 2 žuta!...također se slažem da je digić trebal čuvat lewu za real hebeš bvb taman da tam i remi odigrali!!!
Kombinacija trenerske greške,peha i sa ozljedama te gluposti nekih igrača još smo i dobro prošli danas lako je moglo bit 1:3 il 1:4 danas!
Al uz to sve boli ta mlakost večina igrača...neuer vrhunski,lahm i robben su se trudili..samo neznam di su ostali bili valjda na cockatilu uz plažu....

anton 1983 napisao:Tak i ja, znam da smo propali, da smo u biti truli i to vidim na terenu, znam da više nismo u rangu s dečkim, no onda nalupamo dve tri tekme nekog, koga bi najvjerojatnije i puno slabije ime od Bayerna nalupalo i počnem se varati i povjerujem (jer želim vjerovati da sam u krivu i da još uvijek u nama ima vatre) da mi ipak nismo truli, kad ono Real i u biti nedogodi se ništa drugo nego ono što sam znao, no kak se veli istina boli.

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju