(01/11/2016) PSV Eindhoven - Bayern Munchen

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2016-17

Re: (01/11/2016) PSV Eindhoven - Bayern Munchen

PostPostao/la cruz » 01 stu 2016, 22:02

Jeda zamjena Herr Carlo?

Moj Mülleru šta fula?! :doh:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 stu 2016, 22:11

Interesantno: atletico-rostov također 1:1 u ovom trenutku...

Moramo ovu dobit!

EDIT Tooooooooooooo!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 01 stu 2016, 22:14

Ja man! To se cekalo. Sad Sanches umesto Alonsa.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 stu 2016, 22:26

Lewa danas dva gola, dvije stative i jedna prečka.. Ali da je ova zadnja ušla.... majstorski je izveo

Idalje Atletico 1:1 Rostov
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 01 stu 2016, 22:38

Dobio Atletico... Sto je u neku ruku dobro za Bayern, nema opustanja.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 stu 2016, 22:38

Cigani zabili u 95. Minuti

Mrš cigani smrdljivi mogu mislit što onaj smrad od trenera skače
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 01 stu 2016, 22:41

Atletico prvi sa 4 pobjede u 4 utakmice i gol razlikom 5.1. :mrgreen:

Svakako ih moramo dobiti kod kuće za prvo mjesto tako da ovaj gnjoj i ne znači toliko, osim ako prospu bodove protiv PSV-a.

Šteta one Lewyjeve zadnje prečke, majstorski bi gol bio.

p.s.
Pričam pizdarije, da je Atletico kiksao bila bi nam dovoljna bilo kakva pobjeda doma, ovako golovi u gostima igraju ulogu.
Zadnja izmjena: The Scarface; 01 stu 2016, 22:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 01 stu 2016, 22:45

Pobjeda je zaslužena, da je bilo malo više sreće Lewy bi zabio 5 golova. A nama je potpuno nebitno bilo kako Atletico odigra jer šanse da bi izgubili bodove dva puta zaredom kod kuće su stvarno jako jako male, a bez tog scenarija ih svakako moramo dobit. A iskreno mene to prvo mjesto i ne brine baš nešto previše jer smo zadnjih godina bili prvi pa bi dobili najgoreg mogućeg drugog. Naravno da drugo mjesto donosi opasnost od ekipa poput Barcelone i Reala ali svejedno, šta ja znam, nije mi toliko strašno bitno. Ako imaš sreće dobiješ pobjednika neke slabe skupine
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 stu 2016, 22:52

Prvo mjesto u skupini je itekako bitno. Ali kako mi oni imbacili podigoše tlak prije spavanja :neee: mrzim patetico madrid i posebno kada ih lîta nako! Fuj
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 01 stu 2016, 23:20

panda napisao:sad bez svakog trolanja i zajebancije, ali nek me neko jebe poprijeko i uzduž ako mi pod čelavcem nismo izgledali 3 puta bolje i sigurnije.

Da, apsolutno si u pravu. Sa ćelavim na klupi smo briljirali na gostovanjima rezultatski, sve pobjeda do pobjede... Porto nas je pobijedio, a Benfika remizirala protiv nas sa svemoćnim Pepom na klupi, tako da ti je bolje da ćutiš. :a045:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 01 stu 2016, 23:51

Miki napisao:Da, apsolutno si u pravu. Sa ćelavim na klupi smo briljirali na gostovanjima rezultatski, sve pobjeda do pobjede... Porto nas je pobijedio sa svemoćnim Pepom na klupi, tako da ti je bolje da ćutiš. :a045:

čista mržnja lika Pepa Guardiole ti je malo pomutila um.

Jesmo li mi i pod Pepom igrali loše i gubili utakmice?
Svakako, kao što se višestruko žalilo baš ovdje na forumu.
ali mi kod Pepa nikad, ali baš nikad nismo izgledali ovak loše na ovak dugu stazu.

i ne, pod Pepom isto nismo briljirali u gostima.

na um svakako padaju tekme poput Porta, Barcelone, Reala (iako u toj utakmici nismo ni izgledali tak loše, a i izgubili smo samo 1-0, pogubnija je tu svakak bila ona 0-4 domaća tekma...), superkupovi protiv BVBa, ona tekma u Wolfsburgu, ona u Gladbachu, ona u Arsenalu i ona u Madridu protiv Atletica (gdje također čak ni nismo izgledali tak loše, iako smo mogli spušit i sa 3-0)

no, jedine dvije tekme koje smo izgubili i izgledali baš kriminalno loše su bile one u Wolfsburgu (4-1) i ona protiv Barce (3-0).
A druga stvar je što većina tih utakmica ima zajedno je da su više manje bile iznimke u okruženju. protiv Porta smo spušili, da 3-1.
Ali zato smo i u uzvratu odigrali 6-1, a dobili i 4 tekme prije u ligi i kupu. A osim toga, imali smo mi i GRO brutalno dobrih gostujućih tekmi - prva protiv Citya, Roma, prva protiv BVBa, prva protiv Arsenala itd.

no činjenica što smo mi pod Pepom znali izgledat loše ne mjenja činjenicu - mi OVAK loše kak SAD igramo, pod Pepom nismo nikad izgledali.

Pod Guardiolom je većina dušebrižnika brinula o visokoj obrani koju će "svi iskontrirati" - makar se to nije desilo.
A eto, odjednom, pod Ancelottijem nam obrana ima više rupa no ikad. U ovih par mjeseci Carla smo primili valjda više golova na kontre nego u 3 godine Guardiole.

A ono što me osobno zabrinjava čak i više nego obrana (a to bi ti tek trebao bit indikator - jer bi ovako loša obrana svim ekipama bila prvi problem) je to što je Carlo uspio uništit i naš, nekad brutalan, napad.

i možeš ti Miki moj dragi vrtjet sad tu ploču na Guardiolu i skretat s teme koliko god želiš.
Činjenice su tu i svi ih mogu vidjeti (osim ako se praviš glup i ne želiš ih vidjeti)

- IGRAMO LOŠE i prolazimo utakmice na puku sreću i/ili sudačke pogreške i to već SKORO 2 MJESECA
- obrana nam je LOŠA
- napad je ZAKRŽLJAO

sorry ako ti to ne vidiš, ali ja vidim - i mislim da je to veliki problem.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Gerd Muller » 02 stu 2016, 03:46

cruz napisao:Prvo mjesto u skupini je itekako bitno.

Ako se bojis da cemo s drugim mjestom naletiti na recimo prvoplasiranu Barcu samo se sjeti tko odlucuje o zdrijebu ili stvarno mislis da bi to kriminalna organizacija dopustila? :D

Totalno smo izdominirali Psv-a.Igra je obecavajuca.Posebno veseli promjena formacije tokom drugog poluvremena.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 02 stu 2016, 13:35

A ko će znat. Mislim, znamo da je sve do u temelj iskorumpirano, tako naravno i veliki biznis nogometa, međutim, ipak bi se ja ogradio, a kome bi bilo slađe da pobijedimo atletico nego meni!

Moramo se popraviti ako želimo pobijediti protiv takve ekipe
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 02 stu 2016, 16:40

panda napisao:no činjenica što smo mi pod Pepom znali izgledat loše ne mjenja činjenicu - mi OVAK loše kak SAD igramo, pod Pepom nismo nikad izgledali.

Pod Guardiolom je većina dušebrižnika brinula o visokoj obrani koju će "svi iskontrirati" - makar se to nije desilo.
A eto, odjednom, pod Ancelottijem nam obrana ima više rupa no ikad. U ovih par mjeseci Carla smo primili valjda više golova na kontre nego u 3 godine Guardiole.

Facts. Top leistung ce nam trebati u drugom delu sezone. Sad ovakva igra moze da proce (naravno ako se pobedjuje). :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 03 stu 2016, 00:31

panda napisao:
Miki napisao:Da, apsolutno si u pravu. Sa ćelavim na klupi smo briljirali na gostovanjima rezultatski, sve pobjeda do pobjede... Porto nas je pobijedio sa svemoćnim Pepom na klupi, tako da ti je bolje da ćutiš. :a045:

čista mržnja lika Pepa Guardiole ti je malo pomutila um.

Jesmo li mi i pod Pepom igrali loše i gubili utakmice?
Svakako, kao što se višestruko žalilo baš ovdje na forumu.
ali mi kod Pepa nikad, ali baš nikad nismo izgledali ovak loše na ovak dugu stazu.

i ne, pod Pepom isto nismo briljirali u gostima.

na um svakako padaju tekme poput Porta, Barcelone, Reala (iako u toj utakmici nismo ni izgledali tak loše, a i izgubili smo samo 1-0, pogubnija je tu svakak bila ona 0-4 domaća tekma...), superkupovi protiv BVBa, ona tekma u Wolfsburgu, ona u Gladbachu, ona u Arsenalu i ona u Madridu protiv Atletica (gdje također čak ni nismo izgledali tak loše, iako smo mogli spušit i sa 3-0)

no, jedine dvije tekme koje smo izgubili i izgledali baš kriminalno loše su bile one u Wolfsburgu (4-1) i ona protiv Barce (3-0).
A druga stvar je što većina tih utakmica ima zajedno je da su više manje bile iznimke u okruženju. protiv Porta smo spušili, da 3-1.
Ali zato smo i u uzvratu odigrali 6-1, a dobili i 4 tekme prije u ligi i kupu. A osim toga, imali smo mi i GRO brutalno dobrih gostujućih tekmi - prva protiv Citya, Roma, prva protiv BVBa, prva protiv Arsenala itd.

no činjenica što smo mi pod Pepom znali izgledat loše ne mjenja činjenicu - mi OVAK loše kak SAD igramo, pod Pepom nismo nikad izgledali.

A ono što me osobno zabrinjava čak i više nego obrana (a to bi ti tek trebao bit indikator - jer bi ovako loša obrana svim ekipama bila prvi problem) je to što je Carlo uspio uništit i naš, nekad brutalan, napad.

i možeš ti Miki moj dragi vrtjet sad tu ploču na Guardiolu i skretat s teme koliko god želiš.
Činjenice su tu i svi ih mogu vidjeti (osim ako se praviš glup i ne želiš ih vidjeti)

- IGRAMO LOŠE i prolazimo utakmice na puku sreću i/ili sudačke pogreške i to već SKORO 2 MJESECA
- obrana nam je LOŠA
- napad je ZAKRŽLJAO

sorry ako ti to ne vidiš, ali ja vidim - i mislim da je to veliki problem.

Ja ne znam stvarno o kakvoj ti mržji prema Pepu pričaš...

Ja sam jedva dočekao da on napusti klub jer nije uspio ono zbog čega je doveden. tj. da osvoji LŠ.

Ne znam koju si utakmicu protiv PSV-a gledao?! Bajern je bio dominantan tim, a već si smetnuo sa uma da je PSV postigao gol iz ofsajda. :bravo:

Ne razumijem kad kažeš kako "mi pod Pepom nismo nikada ovako loše izgledali"... Ti, očigledno, voliš ono dodavanje lopte do beskonačnosti, posjed i sl. (za prilike i golove ko još mari), a ne ovako konkretan fudbal kao sa Anćelotijem (igra se jednostavno, bez davljenja lopte, čim se ukaže prilika šutira se ka golu protivnika, a ti i dalje zezaj). :bravo:

Činjenica je da smo pod Gvardiolom na gostovanjima u LŠ bili prilično loši rezultatski, pobjeda u gostima nam je bila misaona imenica, da se ne lažemo. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17