Moj Mülleru šta fula?!

mrzim patetico madrid i posebno kada ih lîta nako! Fuj
panda napisao:sad bez svakog trolanja i zajebancije, ali nek me neko jebe poprijeko i uzduž ako mi pod čelavcem nismo izgledali 3 puta bolje i sigurnije.

Miki napisao:Da, apsolutno si u pravu. Sa ćelavim na klupi smo briljirali na gostovanjima rezultatski, sve pobjeda do pobjede... Porto nas je pobijedio sa svemoćnim Pepom na klupi, tako da ti je bolje da ćutiš.

cruz napisao:Prvo mjesto u skupini je itekako bitno.

panda napisao:no činjenica što smo mi pod Pepom znali izgledat loše ne mjenja činjenicu - mi OVAK loše kak SAD igramo, pod Pepom nismo nikad izgledali.
Pod Guardiolom je većina dušebrižnika brinula o visokoj obrani koju će "svi iskontrirati" - makar se to nije desilo.
A eto, odjednom, pod Ancelottijem nam obrana ima više rupa no ikad. U ovih par mjeseci Carla smo primili valjda više golova na kontre nego u 3 godine Guardiole.

panda napisao:Miki napisao:Da, apsolutno si u pravu. Sa ćelavim na klupi smo briljirali na gostovanjima rezultatski, sve pobjeda do pobjede... Porto nas je pobijedio sa svemoćnim Pepom na klupi, tako da ti je bolje da ćutiš.
čista mržnja lika Pepa Guardiole ti je malo pomutila um.
Jesmo li mi i pod Pepom igrali loše i gubili utakmice?
Svakako, kao što se višestruko žalilo baš ovdje na forumu.
ali mi kod Pepa nikad, ali baš nikad nismo izgledali ovak loše na ovak dugu stazu.
i ne, pod Pepom isto nismo briljirali u gostima.
na um svakako padaju tekme poput Porta, Barcelone, Reala (iako u toj utakmici nismo ni izgledali tak loše, a i izgubili smo samo 1-0, pogubnija je tu svakak bila ona 0-4 domaća tekma...), superkupovi protiv BVBa, ona tekma u Wolfsburgu, ona u Gladbachu, ona u Arsenalu i ona u Madridu protiv Atletica (gdje također čak ni nismo izgledali tak loše, iako smo mogli spušit i sa 3-0)
no, jedine dvije tekme koje smo izgubili i izgledali baš kriminalno loše su bile one u Wolfsburgu (4-1) i ona protiv Barce (3-0).
A druga stvar je što većina tih utakmica ima zajedno je da su više manje bile iznimke u okruženju. protiv Porta smo spušili, da 3-1.
Ali zato smo i u uzvratu odigrali 6-1, a dobili i 4 tekme prije u ligi i kupu. A osim toga, imali smo mi i GRO brutalno dobrih gostujućih tekmi - prva protiv Citya, Roma, prva protiv BVBa, prva protiv Arsenala itd.
no činjenica što smo mi pod Pepom znali izgledat loše ne mjenja činjenicu - mi OVAK loše kak SAD igramo, pod Pepom nismo nikad izgledali.
Pod Guardiolom je većina dušebrižnika brinula o visokoj obrani koju će "svi iskontrirati" - makar se to nije desilo.
A eto, odjednom, pod Ancelottijem nam obrana ima više rupa no ikad. U ovih par mjeseci Carla smo primili valjda više golova na kontre nego u 3 godine Guardiole.
A ono što me osobno zabrinjava čak i više nego obrana (a to bi ti tek trebao bit indikator - jer bi ovako loša obrana svim ekipama bila prvi problem) je to što je Carlo uspio uništit i naš, nekad brutalan, napad.
i možeš ti Miki moj dragi vrtjet sad tu ploču na Guardiolu i skretat s teme koliko god želiš.
Činjenice su tu i svi ih mogu vidjeti (osim ako se praviš glup i ne želiš ih vidjeti)
- IGRAMO LOŠE i prolazimo utakmice na puku sreću i/ili sudačke pogreške i to već SKORO 2 MJESECA
- obrana nam je LOŠA
- napad je ZAKRŽLJAO
sorry ako ti to ne vidiš, ali ja vidim - i mislim da je to veliki problem.
Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju