ivan napisao:Ja sam rekao i prije i govorim opet - 433 s Mullerom na krilu nema nikakve logike i teško je shvatit zašto Carlo to forsa
Bas to,nevjerojatno da covjek ne odustaje od te formacije
ivan napisao:Ja sam rekao i prije i govorim opet - 433 s Mullerom na krilu nema nikakve logike i teško je shvatit zašto Carlo to forsa

nego na Bayern. Krivo mi je što smo fulali par dobrih prilika. Nitko protiv atletica nije dobio puno šansi, trebaš iskoristiti šta ti se dadne
zgadi mi se i na nogomet i na sport i svijet

cruz napisao:ali kad vidim veličanje onog majmuna što skače u 94. minutizgadi mi se i na nogomet i na sport i svijet
to je isto ko onda kada su mourinha veličali i talijanski nogomet

At times it was difficult to work out where Guardiola’s Bayern finished and Ancelotti’s began. Bayern dominated the possession, missed their chances and were made to pay on the break through a great Yannick Carrasco Ferreira goal.
The defeat - after a record-breaking sequence of eight consecutive wins - continues a worrying trend for the Bavarians. They are losing at an alarming rate away in Europe. There is little point in assuming that they’ll have the quality to rectify the situation later in the season. That has been proven wrong before and they simply must start picking up wins.
Bayern have won only two of their last 11 away matches in the Champions League, losing six in the process. You’d have to go back to April 2012 in order to count six away Bundesliga defeats for Bayern and three of those came when the league title was already won.

Miki napisao:panda napisao:Miki napisao:I Bajern je sa tim ćelavim na klupi poražen tamo 1:0 i to u daleko važnijoj utakmici, tako da tišina!
Pod čelavim je Bayern protiv Cholovog Atletika i izgleda 3 puta bolje.
Da ne govorimo tome da je danas bila samo sreća što nije bilo 2/3-0 za domaćina.
Jedina razlika koju ja vidim između sada i onda je u tome da su kritike na Guardiolu prštale, dok su svi sad kad je Carlo u pitanju suzdržani.
#dvostrukistandardi
#talijanskihohštapler
Jedina razlika? Zar ne misliš da je razlika i u tome što je Karlo skoro došao u ekipu, a prošla sezona je Pepu bila treća u Bajernu i opet je izgubio od tog istog Atletika...?!
Sam si 100 puta rekao da ti je igra nebitna dok je rezultat dobar. Sad vidim da si ti taj koji primjenjuje dvostruke standarde. Iako smo i pod Pepom izgubili od Atletika, ti hvališ igru, iako su ti "rezultati najvažniji"...?!

ivan napisao:Dopustite mi da kopiram dio članka s goal.com:At times it was difficult to work out where Guardiola’s Bayern finished and Ancelotti’s began. Bayern dominated the possession, missed their chances and were made to pay on the break through a great Yannick Carrasco Ferreira goal.
The defeat - after a record-breaking sequence of eight consecutive wins - continues a worrying trend for the Bavarians. They are losing at an alarming rate away in Europe. There is little point in assuming that they’ll have the quality to rectify the situation later in the season. That has been proven wrong before and they simply must start picking up wins.
Bayern have won only two of their last 11 away matches in the Champions League, losing six in the process. You’d have to go back to April 2012 in order to count six away Bundesliga defeats for Bayern and three of those came when the league title was already won.

The Scarface napisao:Cholo je cudo, on jebe Barcu, Real i Bayern vec godinama i prava je nepravda sto nisu uzeli bar jednu LP-a. Od "prosjecnih" igraca napravi borce koji se sa svima mogu nositi.
Igraju defanzivniji nogomet, ali im to nikako nije jedino oruzje, lijepo kombiniraju naprijed i znaju odigrati jebacki presing u pojedinim fazama utakmice.

FCB_general napisao:
Kad nabavimo nove industrijalce u sredini terena, onda ćemo se nadmetati sa svima. Ovako sa vremešnim Alonsom i Vidalom koji pretjeruje u svojem mesarstvu neće ići.

ivan napisao:FCB_general napisao:
Kad nabavimo nove industrijalce u sredini terena, onda ćemo se nadmetati sa svima. Ovako sa vremešnim Alonsom i Vidalom koji pretjeruje u svojem mesarstvu neće ići.
Fali tu malo švaba u veznom redu. Kad Kimmich stasa bit će to boljeJa bih čak probao stavit Martineza direktno umjesto Alonsa. Jest da nam je on trenutačno zamjenski stoper (što je pogreška uprave jer od Badstubera nema ništa), ali svejedno bi to trebalo probat. Računat Alonsa kao prvotimca sa njegove 34 godine zbilja je glupost notorna

mirko0410 napisao:Moram priznati da već dugo nisam s nestrpljenjem čekal neku utakmicu kao onu jučer i na žalost Bayern je izgubil ali kad se pogleda da taj Atletico već godinama stvara probleme mnogim velikanima malo mi je lakše. Nismo mi bili baš toliko loši kako neki pišu i da je Muller zabil onaj zicer danas bi vjerojatno se pisalo drugačije. Kaj se rasporeda na terenu tiće meni Muller stvarno nema kaj delati na krilu a o Martinezu na halfu već sam dosadan sam sebi, tu je uprava zakazala i trebali smo kupiti još jednog halfa da sa Boatengom i Humelsom to zatvori otraga. Martinez na zadnjem veznom to je ono kaj si ja želim još od Jupa. Kad je se krenulo sa izmjenama bolje da je izvadil Lewandovskog nego Mullera mislim da bi bili opasniji ili da je promjenil malo formaciju. Vidal mi ide na živce sa svojom igrom i ponašanjem još od vremena kad smo igrali protiv Juventusa, kad je sa svojim startovima trebal u pet minuta dobiti barem dva crvena kartona, uglavnom ne volim ga niti kad lupa protivnika. Kimmich se razvija u odličnog igrača, za Thiaga palac gore. Ako nam Robben i Ribery budu na proljeće zdravi i u formi nema straha za Bayern, još ovu godinu moraju izdržati.
Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost