(28/09/2016) Atlético Madrid vs FC Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2016-17

Re: (28/09/2016) Atlético Madrid vs FC Bayern München

PostPostao/la Gerd Muller » 29 ruj 2016, 00:19

ivan napisao:Ja sam rekao i prije i govorim opet - 433 s Mullerom na krilu nema nikakve logike i teško je shvatit zašto Carlo to forsa

Bas to,nevjerojatno da covjek ne odustaje od te formacije :roll:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 29 ruj 2016, 05:33

Veoma zanimljivo...kad smo se izvlacili onda su komentari bili malkice drugaciji, sada kad smo izgubili, e onda su komentari tipa...tek je dosao etc.

Argentinski narkoman se i u 94 min dere motivira sve oko sebe, dok ona debilcina stoji , ruke u dzepu, zvace zvaku kao kakva kravetina na pasnjaku travu, standardni retardirani pogled, i ceka da se dogodi cudo kao i protiv Zutih govana, Hitlerovog kluba i Inge...

Dogodit ce se ...malo morgen.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 29 ruj 2016, 07:24

poludio sam sinoć, više zbog mržnje prema ciganima i njihovog ponašanja :neee: nego na Bayern. Krivo mi je što smo fulali par dobrih prilika. Nitko protiv atletica nije dobio puno šansi, trebaš iskoristiti šta ti se dadne

ali kad vidim veličanje onog majmuna što skače u 94. minuti :harakiri: zgadi mi se i na nogomet i na sport i svijet
to je isto ko onda kada su mourinha veličali i talijanski nogomet :sick:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 29 ruj 2016, 09:10

cruz napisao:ali kad vidim veličanje onog majmuna što skače u 94. minuti :harakiri: zgadi mi se i na nogomet i na sport i svijet
to je isto ko onda kada su mourinha veličali i talijanski nogomet :sick:

Iako bih se inače prvi složio s tobom, činjenica je da su oni jučer koliko ja znam imali više šuteva od nas. Pametnom dosta
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 29 ruj 2016, 09:14

Cholo je cudo, on jebe Barcu, Real i Bayern vec godinama i prava je nepravda sto nisu uzeli bar jednu LP-a. Od "prosjecnih" igraca napravi borce koji se sa svima mogu nositi.

Igraju defanzivniji nogomet, ali im to nikako nije jedino oruzje, lijepo kombiniraju naprijed i znaju odigrati jebacki presing u pojedinim fazama utakmice.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 29 ruj 2016, 09:17

Pa ljudi su usavršili defanzivni nogomet. Sinoć sam čak od jebenog Vlaovića čuo jednu pametnu - Atleticovi igrači su naučeni kako udarat točno do granice faula. Kako omest protivnika a da sudac ne svira faul ili iznudit prekršaj. Dok Bayernovi igrači nemaju pojma o tome jer inače to i ne moraju često radit. Mi smo napravili više faulova od njih i dobili više kartona. :smajl006:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 29 ruj 2016, 09:26

Dopustite mi da kopiram dio članka s goal.com:

At times it was difficult to work out where Guardiola’s Bayern finished and Ancelotti’s began. Bayern dominated the possession, missed their chances and were made to pay on the break through a great Yannick Carrasco Ferreira goal.

The defeat - after a record-breaking sequence of eight consecutive wins - continues a worrying trend for the Bavarians. They are losing at an alarming rate away in Europe. There is little point in assuming that they’ll have the quality to rectify the situation later in the season. That has been proven wrong before and they simply must start picking up wins.

Bayern have won only two of their last 11 away matches in the Champions League, losing six in the process. You’d have to go back to April 2012 in order to count six away Bundesliga defeats for Bayern and three of those came when the league title was already won.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 29 ruj 2016, 10:23

Miki napisao:
panda napisao:
Miki napisao:I Bajern je sa tim ćelavim na klupi poražen tamo 1:0 i to u daleko važnijoj utakmici, tako da tišina! :bravo:

Pod čelavim je Bayern protiv Cholovog Atletika i izgleda 3 puta bolje.
Da ne govorimo tome da je danas bila samo sreća što nije bilo 2/3-0 za domaćina.

Jedina razlika koju ja vidim između sada i onda je u tome da su kritike na Guardiolu prštale, dok su svi sad kad je Carlo u pitanju suzdržani.

#dvostrukistandardi
#talijanskihohštapler

Jedina razlika? Zar ne misliš da je razlika i u tome što je Karlo skoro došao u ekipu, a prošla sezona je Pepu bila treća u Bajernu i opet je izgubio od tog istog Atletika...?! ;)

Sam si 100 puta rekao da ti je igra nebitna dok je rezultat dobar. Sad vidim da si ti taj koji primjenjuje dvostruke standarde. Iako smo i pod Pepom izgubili od Atletika, ti hvališ igru, iako su ti "rezultati najvažniji"...?!

:bravo:
Glupo je uopce usporedivati pepa i carla, pepu je to bila 3 sezona i tekma za biti il ne biti, carlo tek dosao i tek 2 tekma u grupi...
Koliko god da je lanjski bayern igrao bilje od jucerasnjeg rezultat je isti. Mogli smo i mi jucer povest 1:0 i tko zba sto bi bilo.
Kako kaze Ivan, Muller na krilu je velika pogreska! Protiv ovog atletica trebamo krila koja ce probijati ovaj zid...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 ruj 2016, 10:34

ivan napisao:Dopustite mi da kopiram dio članka s goal.com:

At times it was difficult to work out where Guardiola’s Bayern finished and Ancelotti’s began. Bayern dominated the possession, missed their chances and were made to pay on the break through a great Yannick Carrasco Ferreira goal.

The defeat - after a record-breaking sequence of eight consecutive wins - continues a worrying trend for the Bavarians. They are losing at an alarming rate away in Europe. There is little point in assuming that they’ll have the quality to rectify the situation later in the season. That has been proven wrong before and they simply must start picking up wins.

Bayern have won only two of their last 11 away matches in the Champions League, losing six in the process. You’d have to go back to April 2012 in order to count six away Bundesliga defeats for Bayern and three of those came when the league title was already won.

nisam znao za ovaj podatak.

Olli Kahn zna dijagnozu:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GMnBOQAxe4c[/youtube]
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 ruj 2016, 11:07

The Scarface napisao:Cholo je cudo, on jebe Barcu, Real i Bayern vec godinama i prava je nepravda sto nisu uzeli bar jednu LP-a. Od "prosjecnih" igraca napravi borce koji se sa svima mogu nositi.

Igraju defanzivniji nogomet, ali im to nikako nije jedino oruzje, lijepo kombiniraju naprijed i znaju odigrati jebacki presing u pojedinim fazama utakmice.

:bravo: Za razliku od tvoje 'mitomanije'.

Čovjek zna znanje, trenerčina samo takva. Opet je namjestio Atletico na onu 2012/2013. kad je riječ o napadačima. Ima zamjene za Griezmanna i Torresa u Gameiru i Correi. Da nema njega, dominacija Reala i Barcelone u Španjolskoj(čak i Europi) bi bila totalna.

Image

Kad nabavimo nove industrijalce u sredini terena, onda ćemo se nadmetati sa svima. Ovako sa vremešnim Alonsom i Vidalom koji pretjeruje u svojem mesarstvu neće ići.

p.s. Sinoć smo isto bili iskontrirani, zar ne? Na kraju završili samo s jednim golom, nemoguće! :o
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 29 ruj 2016, 11:55

FCB_general napisao:
Kad nabavimo nove industrijalce u sredini terena, onda ćemo se nadmetati sa svima. Ovako sa vremešnim Alonsom i Vidalom koji pretjeruje u svojem mesarstvu neće ići.

Fali tu malo švaba u veznom redu. Kad Kimmich stasa bit će to bolje :D Ja bih čak probao stavit Martineza direktno umjesto Alonsa. Jest da nam je on trenutačno zamjenski stoper (što je pogreška uprave jer od Badstubera nema ništa), ali svejedno bi to trebalo probat. Računat Alonsa kao prvotimca sa njegove 34 godine zbilja je glupost notorna
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 ruj 2016, 12:16

ivan napisao:
FCB_general napisao:

Fali tu malo švaba u veznom redu. Kad Kimmich stasa bit će to bolje :D Ja bih čak probao stavit Martineza direktno umjesto Alonsa. Jest da nam je on trenutačno zamjenski stoper (što je pogreška uprave jer od Badstubera nema ništa), ali svejedno bi to trebalo probat. Računat Alonsa kao prvotimca sa njegove 34 godine zbilja je glupost notorna

Fali tu one čvrstoće i zajebanosti što je bilo ajme u zadnjih 20 godina. Previše se "ubijali u ljepoti" 70-postotnim kontrolnim posjedom uglavnom u slow tempu(naročito protiv jačih ekipa) zadnje 3 godine, a u onom prethodnom postu si sve rekao; Atletico usavršio defenzivnu igru da znaju dokle smiju ići a da nije prekršaj, fizički dominiraju i jedu Reala, Barcelonu, Bayerna i ostalu elitu(prva linija plus Koke, Gabi, Saúl) i kad na to sve se ubaci malo hladnokrvnosti, kreacije i brzine(Griezmann, Carrasco, Torres), onda to izgleda vrlo zajebano. Dobiju nas kroz 4-4-2, a naših 4-3-3 je vrlo upitno s onim s čime raspolažemo tako da s jedne strane su Bayernovi rezultati pod Ancelottijem iznad mojih očekivanja jer sam očekivao lošije rezultate.

Da je to onaj Alonso iz Liverpoola koji ore teren, trči ko konj, uzima lopte uz ovo što ide s distribucijom lopti i odličnim šutom... Neka druga priča bi to bila zadnje 2 godine u Bayernu.

Usporedi samo vezni red gdje su Bastian, Martinez, Gustavo, Tymoshchuk i Kroos s veznim redom gdje su Thiago, Alonso, Vidal, Kimmich. Dva različita poimanja nogometa + nogometno (ne)iskustvo.

Ja sam htio prije 1-2 godine vidjeti Tuchela kao trenera Bayerna, a vidim u zadnje vrijeme da i Tuchel se nešto sili da postane mutavac pa neka mu bude onda. :)

U svakom slučaju, kod nas se izbjegava mogućnost doppel 6 već duže vrijeme. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 29 ruj 2016, 13:22

Prije je uzrok poraza bio Pep i visoka obrana.

Sad je nedovoljno borben vezni red i nedostatak Martineza i Bastiana u istom.

Bas me zanima sto ce biti sljedece, ako ce se usporedbe raditi sa sezonom gdje nam je sve poslo za rukom nikad nista nece valjati i uvijek ce se naci razlog zasto smo izgubili.

Spominje se da smo iskontirani i da smo primili samo jedan gol, to sto je Atletico falio penal i imao jos par prilika zaboravljamo. Mogli su oni zabiti par komada vise kao sto smo mi mogli izjednaciti.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 29 ruj 2016, 20:14

Moram priznati da već dugo nisam s nestrpljenjem čekal neku utakmicu kao onu jučer i na žalost Bayern je izgubil ali kad se pogleda da taj Atletico već godinama stvara probleme mnogim velikanima malo mi je lakše. Nismo mi bili baš toliko loši kako neki pišu i da je Muller zabil onaj zicer danas bi vjerojatno se pisalo drugačije. Kaj se rasporeda na terenu tiće meni Muller stvarno nema kaj delati na krilu a o Martinezu na halfu već sam dosadan sam sebi, tu je uprava zakazala i trebali smo kupiti još jednog halfa da sa Boatengom i Humelsom to zatvori otraga. Martinez na zadnjem veznom to je ono kaj si ja želim još od Jupa. Kad je se krenulo sa izmjenama bolje da je izvadil Lewandovskog nego Mullera mislim da bi bili opasniji ili da je promjenil malo formaciju. Vidal mi ide na živce sa svojom igrom i ponašanjem još od vremena kad smo igrali protiv Juventusa, kad je sa svojim startovima trebal u pet minuta dobiti barem dva crvena kartona, uglavnom ne volim ga niti kad lupa protivnika. Kimmich se razvija u odličnog igrača, za Thiaga palac gore. Ako nam Robben i Ribery budu na proljeće zdravi i u formi nema straha za Bayern, još ovu godinu moraju izdržati.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lahm » 29 ruj 2016, 20:47

mirko0410 napisao:Moram priznati da već dugo nisam s nestrpljenjem čekal neku utakmicu kao onu jučer i na žalost Bayern je izgubil ali kad se pogleda da taj Atletico već godinama stvara probleme mnogim velikanima malo mi je lakše. Nismo mi bili baš toliko loši kako neki pišu i da je Muller zabil onaj zicer danas bi vjerojatno se pisalo drugačije. Kaj se rasporeda na terenu tiće meni Muller stvarno nema kaj delati na krilu a o Martinezu na halfu već sam dosadan sam sebi, tu je uprava zakazala i trebali smo kupiti još jednog halfa da sa Boatengom i Humelsom to zatvori otraga. Martinez na zadnjem veznom to je ono kaj si ja želim još od Jupa. Kad je se krenulo sa izmjenama bolje da je izvadil Lewandovskog nego Mullera mislim da bi bili opasniji ili da je promjenil malo formaciju. Vidal mi ide na živce sa svojom igrom i ponašanjem još od vremena kad smo igrali protiv Juventusa, kad je sa svojim startovima trebal u pet minuta dobiti barem dva crvena kartona, uglavnom ne volim ga niti kad lupa protivnika. Kimmich se razvija u odličnog igrača, za Thiaga palac gore. Ako nam Robben i Ribery budu na proljeće zdravi i u formi nema straha za Bayern, još ovu godinu moraju izdržati.

Samo sto je svaki puta bilo vraski opasno kada su Spanjolci krenuli naprijed. Ako ti je takav Bayern ok, to je tvoj stav. Meni je ovo za povracanje.

Nitko koliko vidim nije spomenuo kornere. Najbolje da ih i ne izvodimo, nikakve opasnosti po protivniku nema.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17