(20.10.2018.) Wolfsburg 1:3 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2018-19

Re: (20.10.2018.) Wolfsburg 1:3 Bayern

PostPostao/la doro » 20 lis 2018, 17:49

Vrijeme je da promjenimo sistem I igramo romb usredini I Napred sa Gnabryjem I Lewom...to uigrat I odjebat Riberya I Robbena...navodno se Coman Bude vratio prije Roka pa njega stavit Napred Tj rotirat sa Gnabryjem....IMA 2 mogucnosti 3-4-3 I 4-4-2 obje sa rombom.
Danas je bila bitna Pobjeda bilo Kakva a Alaba je koma vec 3 sezone Mali jednostavno Ne igra nista. Treba uzet spek beka ljevog a Mali klupa I u rotaciju...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 lis 2018, 19:18

Müller klupa u repki & klupa u Bayernu, zanimljivo :a045: ali naigrat će se on još na oba fronta :roll:

Alabu nisam gledo večeras ali znam o čemu pričate. A njemu treba jedan Eden Hazard. Jebiga.

Po meni, u sadašnjem Bayernu, bi bilo dobro da James ima ulogu koju je Müller uživao dugo godina. Njemu je znači stvorena pozicija i bio je unantastbar.
Tako bismo trebali i Jamesu stvorit mjesto i nek se njegov talent rascvjeta do maksimuma.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 21 lis 2018, 00:29

Alaba mi se nije činio baš tako jako loš danas. Nije odigrao nešto spektakularno, ali nije baš ni loše. Možda je već sama ta činjenica "loša" s obzirom o kakvom se igraču radi? Hmm...

Meni se iskreno nekako Robben činio najlošiji igrač naš. Kad se sjetim što je nekad radio, a kako sad izgleda njegova igra... Čini se ljut, nije baš ni sa suigračima komunicirao koliko sam primijetio. Naravno onaj drugi žuti je čista smijurija. Ne znam kako je s obzirom na dotadašnji tijek utakmice i kriterij suđenja sudac odlučio da je to dovoljno za slanje s terena. Svašta. To je vjerojatno bio prvi faul Robbenov na tekmi.

Nismo rasturali ne znam ni ja kako, ali dobro je, osjetim sad pozitivni trend. Napokon smo zabili golove. Iako mi se ne sviđa što smo opet primili (OPET iz prvog šuta po golu ako se ne varam!), ali vukovi ipak nisu baš nešto pretjerano mogli ni s igračem više. Možda 5 min nakon što su zabili gol su malo imali kontrolu, dalje smo mi to opet relativno sigurno držali..

Lewandowski napokon opet super partiju odigrao. Iskoristio šanse, golman mu spriječio još pokoji gol.

Ajmo sad dobit u LP i dizat se polako da i Dortmundu pokažemo gdje mu je mjesto kad dođe na red uskoro :D
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 lis 2018, 10:38

Imali smo dosta udarac u ovir gola treba to još više punit al ovo je već napredak kak smo bili sterilni 4 tekme....alabi treba batina po riti i klupa te nabavit boljeg beka lijevog...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 lis 2018, 20:06

doro napisao:Vrijeme je da promjenimo sistem I igramo romb usredini I Napred sa Gnabryjem I Lewom...to uigrat I odjebat Riberya I Robbena...navodno se Coman Bude vratio prije Roka pa njega stavit Napred Tj rotirat sa Gnabryjem....IMA 2 mogucnosti 3-4-3 I 4-4-2 obje sa rombom.

Malo to treba lepše sročiti, jedno je igrat formaciju, a jedno je gajiti filozofiju kluba. Promijeniti formaciju može bilo tko, ali filozofiju; to je neš sasvim drugo.

Mi trenutačno imamo kadar koji može "kopirati" trenutačnu filozofiju PEPA i mislim tj. siguran sam da tome moramo pobjeći. Naime danas svaki klub mora biti kadar igrat dvije totalno nepovezane formacije kojima se kadar s jako malo izmjena može prilagoditi. Isto tako radi Juve, ali oni i malo pretjeru i imaju problem Đabala - Ronaldo. Sjebano je kad ti to napadne dva super mega špek igrača. Kod Citya, mislim da nema takvih mangi, tj. jedina Manga je De Bruyne, a svi ostali su "drugi". Ma dobro dosta Poop o tome...

Preći sada na romb mislim da nije pametno dok se ne dogovori "cijeli Bayern". Ono što smatram da mora postojati, je "Bayernova filozofija" s krilima i Kovačeva s wing bekovima. I onda tome prilagođavaš igrače.

Znači u taktici s 3 štopera igraju Muller i Lewa, u taktici s 4 obrambena igraju Lewa ILI Muller i mislim da to može funkcionirati.

Eto sad igramo protiv Atene i dođe NK i na teren stavi:

----------Muller-------Lewa

-----------------Thiago

-----------James------Leon

Alaba----------------------------Kimmich

------Hummels-Martinez--Sule

Jel bi ko srao? Evo ja prvi ne bi pa makar govno igralo, jer mi to ima smisla. Ok stavio bi sad GnaBrya umjesto Alabe zbog forme, ali kužite poantu.

Ali recimo da mi dođe i stavi 4-2-3-1 s Mullerom na "polušpici" opet bi fraze dobio! Ako želiš, a moraš to htjet onda kadar koristi na dva različita, ali ISPRAVNA načina, a ne dva različita načina. Jer ovo s 3 igrača u obrani, može biti ispravno za igrati i protiv "Realova"....

Neki buju se pitali zakaj Thiago desteka, a ne James. Namjerno sam to napiso! :hehe: Ono što sam primjetio prateći Thiaga je da on ima dvije pozicije na kojima je prejeben i jednu di je "loš". On treba halati baš šesticu, ali ne razarača već graditelja igre ili desetku koja razigrava. Kad igra osmicu, onda je najviše izgubljen. Eto sad zadnju nije bio toliko dominantan jer je prvo lopta došla do Martineza, a ispred njega je urgirao James, a James je prošle sezone dokazo da je jeben na osmici. Desetku kao takvu bi i izbacio i u biti složio vezni red u ovom, ali i u svakom drugom slučaju u biti ovako:

------------------Leon
--------James
--------------Thiago

To mi je nekekao najidealnije kada bi ova 3 igrača gradila naš vezni red.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 21 lis 2018, 20:11

ivan napisao:Alaba mi se nije činio baš tako jako loš danas. Nije odigrao nešto spektakularno, ali nije baš ni loše. Možda je već sama ta činjenica "loša" s obzirom o kakvom se igraču radi? Hmm...

Meni se iskreno nekako Robben činio najlošiji igrač naš. Kad se sjetim što je nekad radio, a kako sad izgleda njegova igra... Čini se ljut, nije baš ni sa suigračima komunicirao koliko sam primijetio. Naravno onaj drugi žuti je čista smijurija. Ne znam kako je s obzirom na dotadašnji tijek utakmice i kriterij suđenja sudac odlučio da je to dovoljno za slanje s terena. Svašta. To je vjerojatno bio prvi faul Robbenov na tekmi.

Hmmmm ne!

Alaba je bio baš loš, ono ko kad je Bernat LOŠ! To više ni nema veze s kvalitetom, već dosloFce je bio loš koda je fulo profesiju. Već u 23 minuti kad je sjebo svoj ŠPRINT sam samo čeko da dođe poluvreme da napišem na forumu da je baš jako LOŠ! Čak i ja koji ga obožavam i koji sam se kleo u njega lagano dižem bjelu zastavicu. Sad u ovoj situaciji mi dođe da ga pretvorimo u štopera i vidimo dal to može funkcionirat jer ovo na beku je kurac, ako niš drugo, levi štoper u taktici s 3 štopera...

Što se tiće Robbena ne bi se složio, njemu je samo kvaliteta pala :mrgreen: Kad vidim kako smo koristili GnaBrya, a kako Robbena, dođe mi da se rasplačem, jer Robben to više jednostavno ne može....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2018-19