DFB pokal
16/04/2014
Srijeda 20:30h
ARD (Das Erste), Sky

Miki napisao:Čitam kako je Gvardiola zabrinut da li će Nojer moći da zaigra sutra. Rekao je da Manuel sigurno ne bi igrao da je meč danas, ali da postoje šanse da zaigra pošto je utakmica u srijedu. Mislim da je suviše veliki rizik da ga stavlja sutra, iako smo bez njega dosta ranjiviji. Postoji opasnost da se još više povrijedi ako zaigra, a znamo šta nas čeka za 8 dana. Nojer uliva veliko povjerenje i daje odbrani na sigurnosti, ali nekada treba dobro razmisliti kako postupiti. Kajzerslautern se može i bez Manua proći, valjda.![]()
Ne znam kakvo je vaše mišljenje, ali ja smatram da je Bajernu potreban kvalitetniji rezervni golman. Štarke je prilično limitiran golman i ne može ni upola da zamijeni Nojera, a da ne pričam o Rideru. Real ima 2 odlična golmana (Kasiljas i Lopez), pa zašto to ne bi imao i Bajern!? Šta vi mislite o tome?

melodyne napisao:Sutra verovatno brani Raeder. Starke je dovoljno dobra zamena. Seti se kako brani penale glavom
Makar me nasmijao. Miki napisao:melodyne napisao:Sutra verovatno brani Raeder. Starke je dovoljno dobra zamena. Seti se kako brani penale glavom
Ne slažem se za Štarkea. Prilično je nesiguran. Znam da je Nojer najbolji golman na svijetu i da većina golmana naspram njega izgleda šuplje kao švajcarski sir. Ipak, smatram da je Bajernu potreban bolji rezervni golman. Šta tek reći za Ridera?! Kod drugog gola Borusije, lik se baca nakon što je lopta već ušla u mrežu, a bio je par metara od gola.Makar me nasmijao.

Die Print-Ausgabe der BILD schreibt, dass Neuer heute und auch am Samstag gegen Braunschweig ausfallen wird.
Raeder wird ihn gegen Kaiserslautern ersetzen.

Axe napisao:Ma jebem ti pehove vise.![]()
Nadam se da ce zalijeciti tu povredicu do naredne srijede, jer ce nam Neuer stvarno puno trebati na golu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju