(19/02/2014) Arsenal FC 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (19/02/2014) Arsenal FC 0:2 FC Bayern München

PostPostao/la panda » 20 vel 2014, 07:23

Lennon napisao:Mandžo 7 - nije imao lopti i nije baš i puno kriv, al kad nema lopti onda se samo svađa i skuplja kartone, danas bio upravo takav

Dati čovjeku išta više od 4 ili 5 je krajnje NEOBJEKTIVNO. Apsolutna katastrofa od utakmice sa njegove strane.

Jedina situacija u kojoj je i dobio dobru loptu (a bio je barem 2 metra isped najbližeg igrača Arsenala) i on od toga ne napravi apsolutno ništa.

Glavno da kad sam ja rekao da bi Müller trebao biti odpočetka na terenu da je bio cijeli shitstorm :geek: :geek:

summa summarum utakmice - Özil ne zna pucati penale (note to Löw), Neuer je najbolji golman na svetu, Kroos ima snajperski nišan u glavi, Alaba je defenzivno katastrofa (propuh nad propuhom - to sam već više puta spominjao), Robben kao da je stvoren za ovakve utakmice, Götze stiskao ali ništa posebno napravio nije, Svedjo je gad jer je osvojio bačvu pive.

THE END

btw. Sammer rekao Riberyu za vrijeme intervjua - "Nadam se da imaš jastuk za guzove" :lol:

http://www.sky.de/web/cms/de/videos-cha ... wkz=wxfsl1
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 20 vel 2014, 08:44

U vezi one gluposti s Robbenom i pljuvanja, izjavio je poslije utakmice da nema govora o pljuvanju već da je bio znoj sa njegove čelave glave. :D

Kroos je isto davao izjavu poslije utakmice, pitali su ga oko produženja ugovora i rekao je da nema nikakvih novosti. Pare,pare!
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 20 vel 2014, 08:49

Samo za Kroosa!

Slika
panda
Admin
Admin

PostPostao/la mirko0410 » 20 vel 2014, 08:53

-Zaslužena pobjeda, Pep iznenadio početnom postavom a ja sam osobno i očekival neko iznenađenje od njega. Prvo poluvrijeme jedna utakmica a od isključenja nešto sasvim drugo, Arsenal u mišjoj rupi bez imalo šansi. Prije njihovog penala po meni je bio ofsajd a mislim da je bio i penal na Mulleru.
- Najbolji Kroos i Neuer
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la katsche » 20 vel 2014, 08:57

mirko0410 napisao:-Zaslužena pobjeda, Pep iznenadio početnom postavom a ja sam osobno i očekival neko iznenađenje od njega. Prvo poluvrijeme jedna utakmica a od isključenja nešto sasvim drugo, Arsenal u mišjoj rupi bez imalo šansi. Prije njihovog penala po meni je bio ofsajd a mislim da je bio i penal na Mulleru.
- Najbolji Kroos i Neuer

kratko i jasno !!!
:bravo:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 vel 2014, 09:20

Kroos,Lahm i Neuer odlični..ostali solidni ili ti loši....čudna i munjena tekma...naša nepovezana igra sve do 2 pol....ono što treba glasno napomenut na kraju rutinska pobjeda kao i da dobivamo kad i nismo na nivou....jaki smo :navijac:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 20 vel 2014, 09:49

panda napisao:Samo za Kroosa!

Slika

Treba ga zadrzat!
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 vel 2014, 10:16

The Scarface napisao:U vezi one gluposti s Robbenom i pljuvanja, izjavio je poslije utakmice da nema govora o pljuvanju već da je bio znoj sa njegove čelave glave. :D

Kroos je isto davao izjavu poslije utakmice, pitali su ga oko produženja ugovora i rekao je da nema nikakvih novosti. Pare,pare!

Ma to su sad te klasične igrice i folklor za puk a vidi se iz aviona da ga sad nebudu pustili :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 20 vel 2014, 10:40

panda napisao:
Lennon napisao:Mandžo 7 - nije imao lopti i nije baš i puno kriv, al kad nema lopti onda se samo svađa i skuplja kartone, danas bio upravo takav

Dati čovjeku išta više od 4 ili 5 je krajnje NEOBJEKTIVNO. Apsolutna katastrofa od utakmice sa njegove strane.

Jedina situacija u kojoj je i dobio dobru loptu (a bio je barem 2 metra isped najbližeg igrača Arsenala) i on od toga ne napravi apsolutno ništa.

Glavno da kad sam ja rekao da bi Müller trebao biti odpočetka na terenu da je bio cijeli shitstorm :geek: :geek:

Vjeroatno je malo previsoka ocjena u odnosu na cijelu momčad. Uz bok Alabi je i Boatengu.

Ono što sam htio naglasit je da je bio brutalno loš, al mali je alibi u tome da se ipak i borio i da nije baš 100% kriv da je bio loš. Nit je imao prvo poluvrijeme Bayern igru za njega, a nit se u fizičkim ogledima s Perom i Koschielnim snašao jer su jači od njega. Zato je mali, al mali alibi na njegovi strani. Isto kao što i Alaba nije full sam kriv jer je bio loš u obrani, bio je totalno sam na boku i samo je bilo pitanje i vidljivo kad će pasti gol s njegove strane.

A o tome ko je trebao startat, mislim da si je protiv Arsenala zaslužio Mandžo zbog super-forme koju ima startat. Isto kak si je ovom tekmom Mullac zaslužio da starta u uzvratu.

A kad smo kod nekih mojih ocjena, i tekme, što je dobrog il koji dobri potez napravio Gotze? Nijedan. Moglo bi se reć da je nakon top-forme lagano podbacio. Ja se ne sjećam što je dobrog Gotze ovu tekmu napravio. Isto tako kad smo najviše trebali Thiaga u prvom poluvremenu, on se sakrio u mišju rupu, tj pregazili su ga veznjaci Arsenala. Al opet sve je to bilo solidno i moramo biti zadovoljni gledajući cijelu momčad jer kad je Arsenal zadnji put izgubio doma? Sve je to bilo solidno a rezultat odličan!
Zadnja izmjena: Lennon; 20 vel 2014, 10:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2014, 10:42

Kroos je zaradio svoj ugovor. Sad neka se Bayern pita na kome hoće šparati lovu, a na kome ne.

I zabio je konačno sinoć nakon dugo vremena u svom stilu. Ona lijeva noga na samom početku je brutalna. Zabio je i prošle godine jako dobar gol Arsenalu u Londonu. Čovjek je fenomenalan, samo neka ga šut krene i to je to.

Sva moguća dodavanja i kontrola cijelog Bayerna na terenu mu savršeno stoji.

Prvo poluvrijeme je bilo jako dobro za gledanje, drugo već znatno manje, ali mi smo uspjeli pobjediti s 2 razlike bez primljenog gola, što puno govori. Nikako nam neće biti lagano dohvatiti novo finale, to je sigurno. Jučer se samo pokazalo kako je protivnik jako neugodan bio do promašaja Özila i prve ozljede na utakmici, a crveni karton njihovog golmana je to samo prebacio do kraja susreta na našu korist.

Na kraju je trebala istrčati očekivana postava s Müllerom i Rafinhom, a ne s Martinezom i Mandžom. No nećemo se žaliti, obojica su kao zamjene promijenili odnose snaga na terenu, kao i Lahm na veznom gdje se potpuno afirmirao.

Asistencija Lahma je dokaz kako mu i dobar pregled igre nije loša strana. Idealna lopta i pozicija Müllera u sredini kaznenog prostora, dovoljna za pravu reakciju u rupi gdje nijedan Arsenalov igrač nije bio.

Rafinha u kojeg se često ne vjeruje(za razliku od Guardiole), pokazao je kroz ovu sezonu kako vrijedi, zna i može. Nije world-class, ali definitivno je zahvalno rješenje. :bravo:

Sve u svemu, uto i sri mi nikako nisu ispunila očekivanja. Tek sam u susretu Milan-Atletico onako nazovimo zadovoljan jer se dosta toga događalo, a Atletico iz jedne šanse, tj. prekida je došao do velike pobjede. Milan će teško u Madridu moći nešto slično ponoviti, a kako izgledaju stvarno je prejadno. Ostalo je samo ime od tog kluba. Iako je tu Kaka, ali čovjek je kad se sumira izgubio 3 velike godine u Realu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 20 vel 2014, 11:13

Koji proljev od tekme u drugom poluvremenu! :sick:

Ono je negledljivo bilo, da nije bilo tog bljeska Kroosa (koji jedini ima muda opucati po golu) brijem da bi tekma zavrsila pocetnim rezultatom. Da nije bio sinoc buraz kod mene (navijac Arsenala :mrgreen: ) ugasio bi TV! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Miki » 20 vel 2014, 11:38

Speedy napisao:Koji proljev od tekme u drugom poluvremenu! :sick:

Ono je negledljivo bilo, da nije bilo tog bljeska Kroosa (koji jedini ima muda opucati po golu) brijem da bi tekma zavrsila pocetnim rezultatom. Da nije bio sinoc buraz kod mene (navijac Arsenala :mrgreen: ) ugasio bi TV! :neee:

Slažem se. Živa dosada od utakmice. Ne znam za vas, ali je moje mišljenje da se prije nekih 10-ak godina igrao kvalitetniji i zanimljiviji fudbal. Danas se dosta taktizira, igra se isključivo na rezultat, u napad se ide oprezno kao kad grupa bandita hoće da opljačka neku skupocjenu radnju, pa prvo duže vrijeme snima situaciju zbog policije i tek onda reaguje. :neee:

Kakav je to fudbal? Sa igračem više smo trebali konkretnije da ih napadamo, a ne da nam napadi budu rukometni i da traju po 5-6 minuta i na kraju ništa. 'ladno smo se zadovoljili bili sa 0:1, a imamo igrača više. Prvak Evrope to ne smije sebi da dopusti. Sreća pa ga Miler učačka, inače revanš uopšte ne bi bio lagan. Ni sada nije sve gotovo, ali je kapital mnogo bolji nego da je ostalo 0:1.

Pep igra na rezultat, cilj je da se protivniku što manje dozvoli da ima loptu u nogama. Neka je kod nas, mi ćemo se dodavati do iznemoglosti, pa da ako nekad bude šanse. Proliv je ovaj današnji fudbal i svo sranje oko njega. :sick:

Nema više te draži, naboja. Svaka utakmica gora od prethodne. Kad sam čuo komentatora na RTS-u kako će prema njegovim procjenama Arsenal u 2. poluvremenu imati ukupno 7 minuta loptu u svom posjedu i za to vrijeme mora da uradi nešto, došlo mi je da c009
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 20 vel 2014, 11:40

U 7 minuta se puno toga može napravit kad se hoče :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 20 vel 2014, 11:41

Čisto informativno Miki.

Kak bi ti igrao (a da nije pimplanje i na rezultat) protiv 10 protivnika koji su se svi redom povukli na 16 metara ? :ugeek:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 20 vel 2014, 11:52

panda napisao:Čisto informativno Miki.

Kak bi ti igrao (a da nije pimplanje i na rezultat) protiv 10 protivnika koji su se svi redom povukli na 16 metara ? :ugeek:

Nisam trener ni eskpert da to određujem, ali da je moglo konkretnije moglo je. Kad je brojčana situacija igrača na terenu bila izjednačena, Arsenal je bio bolji i to dosta. Nismo se mogli na početku sastaviti. Znam da je bunker bio kod 11 na 10, ali kako bi se to radilo protiv Čelzija koji je tipična bunkeraška ekipa + što imaju ubitačnu kontru?! Mora to bolje da se rješava.

Tok utakmice je potpuno preokrenulo isključenje Ščensnog. Pravedno, ali možda nepotrebno. Ni sinoć nisam vidio pravu Bajernovu snagu zbog toga. Šteta što ga Ozil nije dao i da je ostalo 11 na 11, da vidimo kako bi se Pep i naši igrači snašli. Ovako, jbg.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka