Bordeaux - FC Bayern, 21.10.'09., 20:45 CET

Bordeaux - FC Bayern, 21.10.'09., 20:45 CET

PostPostao/la cruz » 19 lis 2009, 12:18

Slikavs.Slika

Ni Bordeaux ni FCB nisu u željenoj formi, traže početak serije uspjeha, a obe ekipe vide ovu utakmicu kao dio početka...

s druge strane, ni jedna ekipa ne bi bila zadovoljna s remi-jem, bod ne pomaže nikome osim konkurenciji...

Mislim da će kladionice favorizirati FCB ali će ovo biti sve samo ne turističi posjet u Bordeaux.. ;)

Očekuje nas tvrda i napeta utakmica!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Bordeaux - FC Bayern, 21.10.'09., 20:45 CET

PostPostao/la anton 1983 » 19 lis 2009, 12:29

cruz napisao:s druge strane, ni jedna ekipa ne bi bila zadovoljna s remi-jem, bod ne pomaže nikome osim konkurenciji...

Mislim da bi mi bili "zadovoljni" sa remijem - teško je očekivati pobjedu a remi sigurno nije loš rezultat na ovom gostovanju...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 lis 2009, 12:40

anton 1983 napisao:
cruz napisao:s druge strane, ni jedna ekipa ne bi bila zadovoljna s remi-jem, bod ne pomaže nikome osim konkurenciji...

Mislim da bi mi bili "zadovoljni" sa remijem - teško je očekivati pobjedu a remi sigurno nije loš rezultat na ovom gostovanju...

iskreno, ja (više) ne bi bio zadovoljan remijem. slijedeće dvi tekme 90% odlučuju tok skupine... možda zvuči pretjerano, al tu je to negdje... jer: Juve igra sad dvaput protiv Maccabi-ja.... znaš... :|

Bordeaux na papiru nije u rangu Bayerna ili Juve-a, ali su itekako ambiciozni!

zato će biti 'jada' protiv njih :D ne mislim da će se igrati pre pre otvoreno, zato sam napisao da bi mogla biti tvrda i napeta tekma...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 19 lis 2009, 15:15

Mene bi zadovoljio i remi. Samo da Bordeaux ne osvoji 3 boda. Opasni su oni, potencijalna mina. Mi sad idemo s jednim remijem bez golova zacementirati svoju poziciju, a onda lijepo dobiti 2 utakmice u Munchenu i lagano proć dalje. A Juventus i Bordeaux nek se kolju u Francuskoj.

cruz napisao:iskreno, ja (više) ne bi bio zadovoljan remijem. slijedeće dvi tekme 90% odlučuju tok skupine... možda zvuči pretjerano, al tu je to negdje... jer: Juve igra sad dvaput protiv Maccabi-ja.... znaš... :|

Ja sam negdje davno napisao da će netko polomit zube na Maccabiju, da neće završit s 0 bodova. I dalje smatram da je tako. Mislim da će tu bodove izgubiti Bordeaux jer mi je Juve previše Talijanska momčad, a Bayern preozbiljna. Makar po dosad prikazanom je Juve daleko najmanje napravio od svih momčadi u skupini, uzmemo li u obzir renome i cijenu momčadi. Mi imamo jednu sigurnu poziciju na tablici jer koliko god respektirali ostale, svi oni se nas boje, a pogotovo Ferarra. Mislim da je to dosta povezano s trenerom jer ipak dva mlada imaju veliki respekt prema van Gaalu dok jedan prema drugom(kao trenerima) baš i ne. I druga stvar je respekt prema stadionu jer npr. na Juve-Bordeaux se bilo mizernih 17 513 gledatelja dok Bayern toliko ima kad igra protiv četveroligaša. I uz to je Bayern jedna institucija nogometa koja kako god igrala zaslužuje respekt.

EDIT: našo sam ono
Murta napisao:Al Bayern je sad u prednosti pred Bordeauxom i Juveom. Ne samo u bodovnoj, netko će sigurno polomiti zube u Tel Avivu, a sad znamo da to neće biti Bayern.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB m@niac » 19 lis 2009, 15:33

..Sigurno da bi mi najviše željeli i trebali pobjedu, kaj je uostalom i realnost, a to sad kaj mi nismo u nekoj formi kaj se tiče BL-e to je druga priča! Liga prvaka je nešto drugo, slično kao i kup; svatko može pobjedt! A zadnji put kad sam pročital ovakav post;
anton 1983 napisao:Mislim da bi mi bili "zadovoljni" sa remijem - teško je očekivati pobjedu a remi sigurno nije loš rezultat na ovom gostovanju...

...primili smo pet komada!!

Treba ić na pobjedu i bok!
:avogp1: :naprijed: :logo: :navijac:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la ankujund » 19 lis 2009, 17:12

ja bi radje da idemo na pobjedu il da izgubimo posteno,al opet,upravo ta gol razlika i medjusoban ogled mogu biti od velikog znacaja,tako da mislim da bayern nece izvest ofenzivnu momcad,bit ce neka sredina,nesto tipa zadnje utakmice.. vise cemo gledat da ne primimo gol pa da toni/gomez/muller nesto naprave
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 19 lis 2009, 17:38

ove 2 tekme sa žabarima su presudne...ako dobijemo obje mi smo 1 u skupini.....nije loše ni bod u francuskoj al onda bu bilo napeto do kraja tko bu 1 u skupini...tek sad žalim kaj nismo dobili onaj trulež od juvea kad vidim tko ga u seria napucava...tu tekmu smo trebali riješiti u 1 pol. i glavni su krivci za to ribery i špice.......poraz od bordeauxa bi bio jako loš kako kod okreneš...stoga ja bi riskirao ispočetka i išao na pobjedu a ako bi krenulo po loše bod se min.mora izvući iz gostovanja i doma pobjeda...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 lis 2009, 19:30

OPET JA! :D

Girondins Bordeaux (FRA) - FC Bayern München (GER)

Stade Jacques Chaban-Delmas , Gledatelja: 34.440 (razmetan)

U 3. kolu grupne faze Bayern udara mrkvicu protiv aktualnog prvaka Francuske, BordoXa. Iz Bayernove perspektive ovo bi mogla biti ključna utakmica da se ulovi 1/8 finale LP!

GRUPA:
1. FC Bayern, 4 Punkte, 3:0
2. Girondins Bordeaux, 4 Punkte, 2:1
3. Juventus Turin, 2 Punkte, 1:1
4. Maccabi Haifa, 0 Punkte, 0:4

E kad bi Bayern ovu tekmu dobil, imajuči na umu da još 2 tekme igramo doma, protiv BordoXa i Haife, zauzeli bi dobru poziciju za prolazak skupine a i postali bi ujedno prvi kandidati za prvo mesto. Ali problem je kaj se ide u goste jednom BordoXu, ne tako gnjilom klubu kako bi to samo ime naložilo, ipak su oni prvaci Francuske a i njima je ova tekma od „životne važnosti“. Zato nekak nerješen rezultat neizgleda tako loše, s tim bi se dalo živjeti, ali poraz = propast!

Ipak je BordoX sa svojim mladim trenerom LORANT BLANKOM! Prošle godine uspio ono kaj je bilo nezamislivo – skoro kao kad Bayern ne osvoji BUNDESLIGU! Odjebo je Lyona i fino im ga metnul te tako prekinul vladavinu Lyona u Francuskoj koja će se ubrzo vratiti…BordoX je sve samo ne loš klub kojeg bi i ne treba ih se sigurno podcjeniti, na Juveovoj kičmi su pokazali koliko su dobri i ne budemo li ih mi ozbiljno shvatili, briši kuči PROPALILALELO! Sad baš nisu u nekoj formi – 2 tekme zaredom su u ligi izgubili…

Sad kad smo stepli Freiburga, ne baš prelepim nogometom, lakše se diše! Malo smo se digli na tablici pa je pritisak na igrače bar malo manji ako ništa drugo – pitaj Boga kakva bi bila atmosfera prije ove tekme da nismo dobili Freiburga!

Pošto je ROBBERY ozlijeđen i neće ga biti ovu tekmu more se očekivati da ćemo izletiti u istom sastavu kao i protiv Freiburga i da ćemo igrati taktiku 4-3-3 (božično drFce) koja će se tjekom igre i u fazi napada puno puta pretvarati u 4-4-2. Sad kad se Bommel vratio naša veza izgleda sigurnije i stabilnije, a i moremo računati na ĐOKA TOREA . E sad je pitanje dal će obojica igrati jer su se tek vratili u ekipu nakon duge stanke, Toni je izvađen u 70 minuti i pitanje je dali je spreman da tak brzo starta u tekmi ponovo ispočetka, a isto to vrijedi i za Bommela kojem su nakon tekme stavili zavoj za nogu – zakaj ne znam…
Za Bayern bi mogo biti plus to što će možda i BordoX htjeti ovu tekmu pobijediti pa će nas napasti te neće ko večina BUNDESLIGAŠA čučati u svojih 5 metara , sa takvom ekipom bit će nam lakše igrati al je pitanje dal će ih bit lakše pobjediti…

E da i još jedna stvar – njihov kapetan je bivši igrač Bayerna, bolje rečeno naše djete!

Moguće postave:

Girondins Bordeaux:

Carasso - Chalme, Ciani, Planus, Tremoulinas - Fernando, A. Diarra (C) - Gouffran, Gourcuff, Wendel - Chamakh

Trener: Laurent Blanc

FC Bayern:

Butt - Lahm, van Buyten, Badstuber, Braafheid - van Bommel (C) - Tymoshchuk, Schweinsteiger - Müller - Toni, Klose
Trener: Louis van Gaal
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 20 lis 2009, 09:05

Murta napisao:Ja sam negdje davno napisao da će netko polomit zube na Maccabiju, da neće završit s 0 bodova.

možda se sjećaš šta sam ja onda napisao na onom međunar. forumu.... isto ko i ti! sigurno solidna momčad, a najopasniji pred domaćom publikom kad se ''favorit'' otvori i igra, tako da oni mogu na kontru igrati... i mi smo se s njima namučili, bez obzira na krajnji rezultat, jbg. do 80 i neke minute je bilo tek 1:0 za nas uz dosta opasnih polukontri i dosta dobrog Butt-a...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la bavarac » 20 lis 2009, 09:49

@ Anton...

gdje s to iskopao.... :lol: :lol: :lol: ---Alou Diarra je bio u drugoj ekipi Bayerna u sezonama 2000-2002 ,ali nikad nije igrao za prvu ekipu....inače do sad smo se susreli svega dvaput i to u finalne dve tekme kupa Uefa 1996...tad nas je vodio Trappatoni....u napadu bili Klinsman i J.Pierre Papen....a njih je predvodio veliki Zizu i C.Dugary.....tad smo ih unakazili u obje tekme...kući dobili 2-0 a u gostima 1-3....nek se ponovi sutra nešto slično....ali dosta sad povijesti.... :D

Dakle uzimajći u obzir i gledajući njihovu ekipu dosta često ove sezone...oni igraju jako brz nogomet i probijaju mnogo po krilima...čak bi se usudio reći da igraju slično nama....sam što je njima mozak ekipe u sredini terena (Gourcuff )...i on je taj oko kojeg se sve vrti,nerijetko se nalazi u završnici i puca sa ruba 16m....a s druge strane krila su im jako opasna....naročita naj ćelavac Goufran....taj je brz kao vjetar....odličnog centaršuta i sjajnog pregleda igre...ne često igra kao polušpica....dalje onaj Wendel je također opasno brz...tako d atreba pripazit na kontre i polukontre...bit strpljiv i čekat svoju priliku.... 8-) ..ne srljat nikako prema naprijed....

što se iče njihovih zadnjih igara u zadnjoj tekmi su igrali sa Auxerom i izgubili 1-0...ali u toj tekmi su se odmarali i Goufran i Gourcuff....a prije te tekme su igrali sa ST.Etiennom ugostima i izgubili glatko 3-1....istina nisu igrali tad s Gourcuffom (ozljeda)...ali kao što se vidi bnisu nepobjedivi.....po meni moraju ih našii napadači stisnut od prve i ne dat im prostora...nek stoperi iznose loptu prema naprijed...nikako ne dat loptu Gourcuffu...jer ima oči na leđima i uigran je sa Wendelom i naročito sa Goufranom....

p.s. od napadača njihovih svi su vižljasti i dosta brzi (Cavenaghi,Chamakh i Bellion )...tako da nam centaršutevi (skok igra u obrani ) nebi smjeli bit problem pod uslovom da Buyten ima svoj dan...

po meni igrat će 4-5-1 sa krilima Wendelom i Gouffranom.....i sa isturenim Chamakhom.... ;)

Kako ih probit....kroz sredinu....jedan dubinski pas će riješit sve brige....ako ne ide tako onda ih naskakat u obrani....(KLONIGO taktika :mrgreen: )..

P.S. za one koji imaju Astru na satelitu...:SAT 1 prenosi tekmu.... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la cruz » 20 lis 2009, 11:09

je je... Alou Diarra je bio kod amatera Bayerna, sada je profesionalac - reprezentativac..... :?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 lis 2009, 13:01

bavarac napisao:@ Anton...
gdje s to iskopao.... :lol: :lol: :lol: ---Alou Diarra je bio u drugoj ekipi Bayerna u sezonama 2000-2002 ,ali nikad nije igrao za prvu ekipu....

zato sam i napiso da je naše dete! :mrgreen:

Jesi ti ziher da nas je onda Trap vodio? Kaj nas nije u finalu vodio Beckenbauer koji je tu sezonu preuzeo Bayern od Rehagela, tih zadnjih par tekmi? :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 20 lis 2009, 14:01

anton 1983 napisao:

Jesi ti ziher da nas je onda Trap vodio? Kaj nas nije u finalu vodio Beckenbauer koji je tu sezonu preuzeo Bayern od Rehagela, tih zadnjih par tekmi? :?

ipak je Kaiser vodio nas u finalu...provjerio...kako kaže poslovica prvo skoči,pa reci hopla.... :D

p.s. zato si ti tu da me ispraviš....kao i obično...:mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la FCB m@niac » 20 lis 2009, 18:45

Zudem fiel kurzfristig Linksverteidiger Edson Braafheid aufgrund einer Muskelverhärtung im Oberschenkel aus. Für den Niederländer könnte Danijel Pranjic in die Mannschaft rücken, oder aber Philipp Lahm wechselt den Flügel und zum Beispiel Hamit Altintop bekommt eine Bewährungschance als Rechtsverteidiger.

Neznam dali sam točno prevel, ali mislim da otprilike ovak sažeti prijevod glasi: "Braafheid je ozljeđen i možda će umjesto njega igrati Pranjić ili će Lahm ići na krilo, a Turčin će dobit priliku kao desni branič. "
Ako sam krivo prevel neznam , ali baš me zanima kak bi ova druga solucija izgledala na terenu... :?
Možda bi u napadu još solidno izgledali, jer znamo da se Lahm odlično snalazi pred protivničkim golom, ali kak bi Turki izgledal u obrani to me strah vidjeti.... :roll:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 20 lis 2009, 19:41

Skoro pa si dobro preveo! :mrgreen:

naime razlika je u tome što Lahm neće ići na krilo nego na drugi stranu ;)

Znači

Pranjić-----------------------Lahm

Ili

Lahm-----------------------Hamit
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10