(22/03/2014) 1. FSV Mainz 05 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Bundeslige 2013./2014.

Re: (22/03/2014) 1. FSV Mainz 05 -:- FC Bayern München

PostPostao/la vintage » 22 ožu 2014, 17:24

Teze od ocekivanog...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 22 ožu 2014, 17:49

Tuchel je probao s presingom u prvom poluvremenu i bunkerom u drugom kada su igrači već umorni. Malo je nedostajalo da mu ideja i upali. Šteta što sa svojim idejama ne gnjavi europske klubove u nekom jačem bundesligašu (Schalke).

Pep je danas pogodio s izmjenama, uveo Shaqa i Gotzea koji su skupili po jedan scorer.

Schweini opet lijepo utračo, baš kao i protiv Arsenala.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 22 ožu 2014, 18:22

u utorak u Berlinu po titulu
:D
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 ožu 2014, 18:29

The Scarface napisao:Šteta što sa svojim idejama ne gnjavi europske klubove u nekom jačem bundesligašu (Schalke).

Ja sam dojma da bi on sa Schalkeom bio jebeni title contender :bravo:

U svakom slučaju, sljedeća pobjeda je tu, još jedan korak bliže tituli :smajl007:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 22 ožu 2014, 18:32

Utakmica je bila odlična, uživanje od prve do zadnje minute.
Kad bi barem bilo više ekipa u BuLi koje nam mogu pružiti ovakav otpor.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (22/03/2014) 1. FSV Mainz 05 0:2 FC Bayern München

PostPostao/la effe__sa » 23 ožu 2014, 12:43

Mainz je jedna od najjačih taktički ekipa (zahvaljujući naravno sjajnom Tuchelu) i to je doprinijelo dobroj i uzbudljivoj utakmici. Ekipa nam je morala ići do određenih granica, morala je uložiti poseban trud i to je dobro. Ovakve utakmice su i pravi test pred velike duele u LP.
A onda kada se još dobije ovakva utakmica onda je to velika stvar....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la vintage » 23 ožu 2014, 14:17

effe__sa napisao:Mainz je jedna od najjačih taktički ekipa (zahvaljujući naravno sjajnom Tuchelu) i to je doprinijelo dobroj i uzbudljivoj utakmici. Ekipa nam je morala ići do određenih granica, morala je uložiti poseban trud i to je dobro. Ovakve utakmice su i pravi test pred velike duele u LP.
A onda kada se još dobije ovakva utakmica onda je to velika stvar....

Mogla se i izgubiti ili remizirati, u krajnjem slučaju, da je Mainz imao malo više sreće...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2014, 12:46

Thomas Tuchelu treba dignut spomenik! I ne sam to nego, zabranit mu odlazak iz Mainza, te mu nabaviti više para. On sa tim Mainzom točno zna kaj radi i to fenomenalno radi i ne želim da dođe u neki Schalke i tamo propadne jer trenira debile od igrača i ima mutave navijače iza sebe.

mi smo odigrali također maestralnu utakmicu u tim uvjetima i fascinantno je koliko su naši igrači motivirani da pobjede ovakvog protivnika. Čovjek bi si pomislio neće nam se dat, kad ono igrači iz sebe čupaju zadnji atom snage ne bi li po trci i agresivnosti bili u rangu sa protivnikom.

RESPEKT!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 24 ožu 2014, 15:24

Pozdrav ekipi na forumu!

Upravo sam pogledo tekmu jer nažalost nisam uspio u subotu. Odlična tekma. Već jako dugo nisam gledao tako zanimljivu našu utakmicu. Inače kontroliramo tekmu predobro i protivnik stvarno ne pokaže ništa osim rijetkih kontranapada. Svaka čast Mainzu, zbilja je bilo napeto do kraja, malo smo imali i sreće, ali opet se pokazalo da nije slučajnost što najviše golova zabijamo u zadnjih 15 minuta. Vjerujem da s ovakvom igrom Mainz bi namučio sve ekipe koje su ostale u ligi prvaka, šteta što često njemačke ekipe ne pokazuju ni približno dobru igru u europi kao protiv bayerna.

Što se tiče naše igre, primjetio sam nekoliko stvari. Kao prvo već par puta reagiramo u najmanju ruku čudno na jak presing. Razumijem da se teško dodavati točno kad netko pritisne jako kao mainz u prvom poluvremenu, ali kada idu maknut loptu iz obrane dugom viskom loptom, takve lopte često završe ravno u noge protivniku iako igrač nije bio pod direktnim pritiskom protivničkog igrača. Ekipe sa boljim, bržim igračima bi nas mogle kaznit tako.

Druga stvar je obrana. Čitao sam nedavno na goal.com (troll.com) kako su nam stoperi loši i da će nas u LP to koštat. Nisam siguran da se mogu složit s tim. Mislim da imamo sasvim dobre stopere, čak i Martinez nije toliko loš na toj poziciji iako mu očito fali malo osjećaja za stopera. Fali i Lahmu, kad smo kod toga, nije baš da može igrat 100% na beku kad je na toj poziciji svake prijestupne. Uglavnom, problem nam je obrambena igra. Često imam osjećaj da protivnik dolazi prelako do prilika što nisam siguran čemu bi pripisao. Moguće da naši podcijene protivničke igrače pa ih ovi znaju okrenut kao amatere kakve i napravit akcije kojih se ni mi ne bi postidili. Još jedna stvar vezana za prvu i drugu točku je to da imam osjećaj da se naši igrači ne vraćaju dovoljno kad smo pod presingom te nas znaju protivnici nadjačat u našoj polovici jer su naši igrači gore. Previše olako shvatimo neke situacije očito :)

Što se tiče igrača pohvalio bi Boatenga, mislim da je odigrao jako dobru utakmicu. Goetzeu je klupa dobro došla koliko sam vidio. Ostali standardno. Stvarno jedna jako jako dobra tekma koju smo ipak kontrolirali. Pozdrav!
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga