(09/04/2014) FC Bayern München 3:1 Manchester United FC

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (09/04/2014) FC Bayern München 3:1 Manchester United FC

PostPostao/la Murta » 09 tra 2014, 22:57

Teoretski: ako Kroos ode, a Shaqiri gotovo sigurno odlazi, možda se vratimo u 4-4-2.

Lewandowski, Muller i Mandžukić nisu čovjek manje u obrani.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 09 tra 2014, 23:01

Lennon napisao:@Scar

A i zakaj bi bio drugi?

Možda se nametne i bude prvi, možda bude i drugi.

Al opuštanja nema i neće biti nit kod jednog nit kod drugog i to mora veselit.

A i kak bi Anton reko, Pep je mangup pa bu možda i tu i tam oba dva nutra.

Plan B mora ostat sljedeće sezone. Poboljšat mu ugovor i nek grize i dalje. Može i završit karijeru kod nas što se mene tiče - ako bu u ovakvoj formi.

Lewy dolazi kao "superstar" i dobro plaćen igrač kojeg je Real htio preotet u zadnji tren itd...

Ja ti kažem da će nominalno Lewy dobiti titulu prvog napadača, ne kažem da je fer, ali tako ti je to. ;)

@Murta

100% neće biti 4-4-2, ali da bi u nekim tekmama mogli igrati Lewy i Mandžo svakako. Lewy je po svojoj prirodi svakako neka kombinacija 10-ke i napadača.

p.s.
Nije ni mjesto ni vrijeme za ova naklapanja sad. Treba uživati u ovoj pobjedi.
Zadnja izmjena: The Scarface; 09 tra 2014, 23:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 09 tra 2014, 23:03

Murta napisao:Teoretski: ako Kroos ode, a Shaqiri gotovo sigurno odlazi, možda se vratimo u 4-4-2.

Bez trke i pressinga neće ići. Onaj Salzburgov recept je zakon, a i Atleticov, samo što mi posjedujemo kvalitetu za otvoreniju igru.

Opet, mislim kako si danas u formi - onoj troll. :mrgreen: Nisam očekivao ovo od tebe, hehe. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 tra 2014, 23:04

The Scarface napisao:Nije ni mjesto ni vrijeme za ova naklapanja sad. Treba uživati u ovoj pobjedi.

Samo vas pratim! :x
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 09 tra 2014, 23:06

Ma je, nije ni vrijeme ni mjesto.

Al svi smo složni da želimo da Mandžola, tj. najbolji skakač-napadač na svijetu ostane.

Već sam reko da idem spavat prije 1h, al - zakaj bi kratil ovu prekrasnu noć? Čitam engleske medije i krepavam :lol:

Šupci jedni!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 09 tra 2014, 23:07

Murta napisao:Teoretski: ako Kroos ode, a Shaqiri gotovo sigurno odlazi, možda se vratimo u 4-4-2.

Ako Kroos bude otis'o, otice ce kao slobodan igrac. A Shaqiri nema sanse da ode. Mora da ceka svoju sansu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 09 tra 2014, 23:07

Uf...šta reć dečki, šta reć. Kad sam vidio kako se igra, kad je utakmica malo odmakla i približio se kraj prvog poluvremena, bio sam uvjeren da ispadamo. Ali stvarno toliko uvjeren da sam se pomirio već s tim i rekao sebi ok, bit će nagodinu, šta sad. Pada gol za ManU, ne dira me posebno, očekivo sam ga. Jednostvano nisam vidio kako bi mogli s onako bezidejnom igrom i manjkom volje i motivacije slomit Manchesterov bunker koji je stvarno funkcioniro do tog trenutka. Znao sam da će nam nešto uvalit na kontru, prekid, šta god, a mi i dalje ne ćemo imat odgovor na bunker. I šta se događa, Mandžo nas vraća odmah u igru, definitivno prekretnica. ManU neobjašnjivo kreće igrat otvorenije, a mi napokon agresivnije. Dalje priče nije bilo jer u pravom okršaju protiv nas šanse nisu imali. Do kraja smo sasvim zasluženo povećali vodstvo i priveli tekmu sigurno kraju. Zbilja ugodno iznenađenje u obliku te reakcije momčadi. Ostaje nam jedino pitat se što je ta iskra koja ih gurne u višu brzinu...jel mora uvijek bit protivnički gol... Još to kad Pep otkrije, lomit ćemo sve bez problema.

Što se tiče polufinala, iskreno ja bi Chelsea. Najgori klub u povijesti nogometa, a trener jebeni Mou. Znamo svi da će igrat za k, zato bih radije da ih sad izbacimo ili ne izbacimo, a ne da dođemo u finale pa tamo igramo s njima i da se onda opet živciram. ODBIJAM TAKVO FINALE!
A sad uživanje dečki do sljedeće tekme :smajl007:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 09 tra 2014, 23:09

Impresivno je ovo bilo.
Sada je u suštini mnogima krivo što ih je Pep u potpunosti demantovao.
Večeras je bio majstor, igrao oprezno dok je bilo 0:0, ManU zabije gol i onda se divlja zvijer (u ovom slučaju s mozgom) budi i lomi protivnika. Kako je samo uzvraćen udarac. Mandžoni u stilu velikog trpača, nakon ubačaja velikog ČAROBNJAKA Riberyja. Ribery gigant kad je najpotrebnije , pored asistenicije, miješao je više puta odbranu ManU-a.
Onda stupa na scenu fu.cker na prvi momenat naivnog lica, THOMAS MULLER, a zabija u stilu svog prezimjenaka i giganta šesnaesteraca u 70-tim godinama, Gerda.
A onda na scenu stupa Kralj Wembleya Arjen Robben i šeta, šeta, voza, a onda trpaaa....I priča je završena gigant evropskog fudbala, nevjerovatna bavarska mašina je u polufinaluuuu.....
Pep je već neke osnovne ciljeve ispunio. A ne treba zaboraviti koliko je teško s braniocem titule doći do polufinala a još je dosta toga bilo suvereno.

A samo ko dovoljno ne konta i ne uključuje mozak, može reći da su nam stoperi odradili posao loše. Pa njima je bilo najgore, valja presjeć kontre, valja se postaviti kada si na vjetrometini. I stoperi su nam bili dobri, nema ni tu nekih zamjerki. Boa večeras bolji nego u prvom susretu, bezskompromisan često. Dante isto dobar....
Impresivno je kako se Bayern vratio nakon zaostatka, tako kulerski, tako jednostavno, tako ubojito. To pokazuje da je i ovaj Pepov Bayern itekako moćan.
Juppov Bayern je bio pragmatičan, živio od emocije, jer svi su htjeli tu titulu, zbog izgubljenog finala, zbog toga što im je to prva titula LP koji su htjeli ščepat.
Pep ide na taktičke zamisli, ide komplikovanijim načinom, ali to je njego stil. On taktkički ubija protivnike.....Ova ekipa ima više planova. Ona Juppova je toliko gorila na terenu i bila nabrijana, da je to krasilo. Ali sada su tu različite opcije prisutne.

I još jedna stvar, ova utakmica je dobijena sa toliko izostanaka bitnih igrača. Koliko je samo falilo bitnih veznih igrača (računat ćemo 3 jer Javi bi večeras igrao u vezi) a opet ManU nije došao do bilo kakve ravnoteže u veznom redu.

Napomena: Ovaj prvi dio sam prekopirao jer sam napisao na ss.ba već ovaj komentar, pa da vas ne čude neke nelogičnosti u komentaru.
The Scarface napisao:Lewy dolazi kao "superstar" i dobro plaćen igrač kojeg je Real htio preotet u zadnji tren itd...

To će i biti najpogubnija greška koju možemo napraviti..... :D Ali bitno je da Mandžo samo ostane u klubu....... :D Vodit će on žestoku borbu s Poljakom. A mnogi se neće složiti, ali ostanak Mandže je od enormne važnosti, pogotovo za ovakve utakmice ko večeras.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la marac » 09 tra 2014, 23:10

Fascinantno je koliko je dobro Rafinha odigrao od kad je ušao - odlično poluvrijeme je odigrao - čovjek igra sezonu života.

Fascinantno je koliko je Lahm ponovno mira i staloženosti donio u sredinu kada je prebačen s boka.

Ribery se lagano vraća. Robben finishira, iako je (ruku na srce) par puta mogao dodati, a ne biti sebičan.

Muller ko Muller, Mandzukic preorao teren opet.

Ja sam zadovoljan, iako je prvo poluvrijeme moglo bolje. Al nema veze - nema se kaj zamjeriti. Nakon 3-1 mislio sam da ćemo ih do 5 natrpati, al nema potrebe - i ovak su u qrcu.
Dalje? Nemam pojma. Ne bi Atletico, radije Real. Vidjet ćemo.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 09 tra 2014, 23:11

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:Nije ni mjesto ni vrijeme za ova naklapanja sad. Treba uživati u ovoj pobjedi.

Samo vas pratim! :x

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

E sad si me podsjetio na:

:haha: :haha:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 09 tra 2014, 23:22

Ljudi, ajmo na spavanje :hehe:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 09 tra 2014, 23:22

Na goal.com glavni članak večeras "Champions League wide open as Pep's Bayern struggle again"

Haha pa dokle ide više to hejtanje. Nisu istine
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (09/04/2014) FC Bayern München -:- Manchester United FC

PostPostao/la HolgerBadstuber » 09 tra 2014, 23:23

HolgerBadstuber napisao:Zgazit cemo ovaj mali poluklubic sa 3-1. Jednostavno smo puno bolji, uigraniji... Ne treba brinuti ova nasa mala krizica jer je prvenstvo gotovo pa se igra tako kako se igra, kao ni njihova "dobra forma" kao sto se negdje moze procitati. Nista posebno ne igraju, dobili su sad ovo 4-0 ali sumnjam da su usli u neku veliku formu. Igraju toplo hladno i na taj nacin se moze dobiti Newcastle, Swansea ili Fulham ali ne i Bayern.

:a045:

Nema se sta puno pricati. Mali problemi no kad je trebalo zapeli smo i okrenuli. Osvajamo ovo najvjerojatnije.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 09 tra 2014, 23:29

u cetiri godine pet Hrvata rusi yawn
Olic, Modric, Lovren, Jelavic i Mandza
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš