Postao/la Lennon » 10 tra 2014, 13:06
A jedna stvar mi je ono, nadovezat ću se na Scarovog posta u Ligi Prvaka i kritiziranje naše igre protiv bunkera.
Jedan Ćosić sere cijelo prvo poluvrijeme da je United bolje odigrao i bolje se drži od Bayerna. Pa tko je tu lud? Pa nisu prošli centar. Jest da smo igrali onako, nit dobro nit loše, al kak se onda može United držati solidno, bolje? Pa jel ja tu ne razumijem nogomet?
I onda dobivam poruke na whatsapp, uglavnom suigrači iz kluba. Kao kak to igramo, United je bolji. Itd itd... okej sitne provokacije al ono - pa kaj smo mi trebali? Svi optužuju Bayern za prolijev tekmu u prvom poluvremenu, al nije trebao United zabit gol? Nije se trebao United otvorit? Nije United MORAO zabit? WTf? Pa što svi seru.
Ista stvar protiv Arsenala, mi se nonšalantno dodajemo oko centra i imamo 2:0 iz prve tekme. Arsenal u svojih 16 m. I svi jebu tog Pepa i Bayern radi kriminalnog nogometa? A Arsenal? Arsenal se dobro drži. Oni ne trebaju zabit gol, oni ne trebaju izać iz 16 metara. Bayern je lošiji nego prošle sezone, Pep ga uništio, svi seru za Bayern koji ima 2:0 iz prve tekme. Wenger je heroj jer nije primio gol i jer je u svojih 16, a ima 0-2 iz prve tekme i ispast će.
Jebote i nogometnim stručnjacima.
Brijem da je proljev bio i u drugom poluvremenu i da je ostalo 0-0 svi bi dokraja razapeli Pepa i Bayern, a United i Moyes bi bili veliki heroji i nadmudritelji a nisu izašli iz centra. Jer Bayern je taj koji je morao ganjat rezultat.
Pa dajte malo realnosti!!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!