Lik priča pizdarije što si i sam mogao skužiti jer od igrača takve izjave nikad ne dolaze.

The Scarface napisao:Lik priča pizdarije što si i sam mogao skužiti jer od igrača takve izjave nikad ne dolaze.
CroCHEF napisao:Prije pol godine-godinu sam gledao emisiju na RTS (srbija) i mogu reci da je bilo jako dobro.
Voditelj i dva eksperta. Neznam jesu bili bivsi igraci ali su bili dobri.
Pratio sam i emisiju na Planet TV (janezi), njih je tesko razumjetiali tako tako, ozbiljniji su od Scorije (eksperta koji nemoze vodit ni klub u HNLu vise od par mjeseci).
BHT, OBN imaju prosjecne emisije.

The Scarface napisao:panda napisao:Ne znam, meni se još uvijek Rethy i Taxis čine kao poprilično dobre opcije
Što se tiče gostiju, bar onda kad gledam na HRT2 to se slažem, to je jebeno sranje. ZDF čak ni nije loš tu, iako Kahn nekad zna previše srati, uglavnom je to dobro.
Dobro, tebi je sve njemačko super.![]()

dbriseva napisao:taxis ne voli bayern

melodyne napisao:dbriseva napisao:taxis ne voli bayern
Nisam primetio...

melodyne napisao:CroCHEF napisao:Prije pol godine-godinu sam gledao emisiju na RTS (srbija) i mogu reci da je bilo jako dobro.
Voditelj i dva eksperta. Neznam jesu bili bivsi igraci ali su bili dobri.
Pratio sam i emisiju na Planet TV (janezi), njih je tesko razumjetiali tako tako, ozbiljniji su od Scorije (eksperta koji nemoze vodit ni klub u HNLu vise od par mjeseci).
BHT, OBN imaju prosjecne emisije.
Nemoj zajebavati da ti je na RTS-u bilo dobroNekad gosti budu dobri ali komentator je ludak Aca Informacija. Lik je ubedljivo najlosiji komentator u Srbiji.

CroCHEF napisao:nisam mislio na utakmicu vec na emisiju prije utakmice.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju