dbriseva napisao:opet boateng
Opet Mandžukić.
Nokautiraše nam kapitena.
Je li mi se učinilo ili se na Alijanc areni stvarno čula pjesma "You 'll never walk alone"?
marac napisao:navijaci se deru YNWA
Znači, ipak sam dobro čuo.
dbriseva napisao:opet boateng
marac napisao:navijaci se deru YNWA

Miki napisao:Je li mi se učinilo ili se na Alijanc areni stvarno čula pjesma "You 'll never walk alone"?

The Scarface napisao:Neka su se malo raspucali, potreban je povratak igračke lakoće za važne utakmice LP-a.
Sad protiv Braunschweiga izvest mješoviti sastav jer se ne isplati riskirati neku ozljedu, Real ovaj vikend ne igra ligašku tekmu pa će biti 100 % odmorni.

TiLe napisao:The Scarface napisao:Neka su se malo raspucali, potreban je povratak igračke lakoće za važne utakmice LP-a.
Sad protiv Braunschweiga izvest mješoviti sastav jer se ne isplati riskirati neku ozljedu, Real ovaj vikend ne igra ligašku tekmu pa će biti 100 % odmorni.
Zašto im je odgođena utakmica?

Miki napisao:Jako dobro odigrano. Bravo, ekipa!
Ko prati Kup kralja, neka detaljno opiše igru Reala.

TiLe napisao:The Scarface napisao:Neka su se malo raspucali, potreban je povratak igračke lakoće za važne utakmice LP-a.
Zašto im je odgođena utakmica?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju