panda napisao:Miki napisao:Za igrače Bajerna nisam baš siguran da će dati 100% svojih mogućnosti.
Onda si evidentno glup.
Bio u pravu ili ne, ovo je uvreda.
Scar, je li se to neko povrijedio pa kazeš "PEH"?
panda napisao:Miki napisao:Za igrače Bajerna nisam baš siguran da će dati 100% svojih mogućnosti.
Onda si evidentno glup.
Miki napisao:Scar, je li se to neko povrijedio pa kazeš "PEH"?

Miki napisao:Bio u pravu ili ne, ovo je uvreda.
Scar, je li se to neko povrijedio pa kazeš "PEH"?

ivan napisao:Ukratko, problem je u tome što mislim da se dečki neće moć dić psihički za Real Madrid u tako kratkom roku kad već par tjedana šetkaju po terenu.

ivan napisao:Naravno da nije bitan rezultat, ali mi bi svejedno ove tekme trebali dobijati bez nekih velikih problema s obzirom na kvalitetu momčadi, a mi smo na rubu toga da 3 tekme zaredom ne zabijemo gol.
TiLe napisao:Ne možemo se vaditi samo na nemotiviranost u već osvojenoj BL kad smo i Uniteda prošli na guzove.
TiLe napisao:Svi se nadamo najboljem pred nastavak LP, ali činjenica je da samopuzdanje ni forma nisu na vrhuncu (za razliku od prošle sezone u ova doba).
TiLe napisao:Ne treba paničariti, ali ni "skakati" na svaku kritiku....
Miki napisao:Bio u pravu ili ne, ovo je uvreda.

panda napisao:Ako se United prošao na guzove, kak bi opisao finale protiv BVBa prošle godine?
"očiti sudački poguranac"?
panda napisao:Zbog čega samopouzdanje ne bi bilo na vrhu ?
panda napisao:Ako te istina vrijeđa, isprike, ali to onda nije moj problem.

TiLe napisao:Kakvo smiješno razbacivanje usporedbama.
Još da imaju smisla di bi ti kraj bio![]()

TiLe napisao:Kad smo zadnji put odigrali vrhunsku utakmicu? Sjećaš li se uopće?
Rezultatski, a prvenstveno i pad u igri će ti sigurno poljuljati samopouzdanje.
TiLe napisao:Prošlogodišnji Bayern se Reala ne bi plašio, s ovim je druga priča![]()

TiLe napisao:Kad ti vrijeđaš onda je "istina", kad se tebe vrijeđa onda je ban

Lennon napisao:Ko jebe Braunschweig, ionako smo rotirali i bitno da se neki nije ozlijedio.

The Scarface napisao:...sad kenjamo iako nam je slijedi prava poslastica u LP-a...

vintage napisao:The Scarface napisao:...sad kenjamo iako nam je slijedi prava poslastica u LP-a...
Sad kenjamo jer znamo snagu Bayerna, onu snagu kuju nismo imali prije par godina, kad smo bili spremni prodati "bubreg"...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju