Koja će ovo igračina biti

panda napisao:http://www.sport1.de/de/basketball/basketball_bundesliga/newspage_872068.html
Surađivanje sa Thunderima iz NBA

E, tako im i treba. Prije samo 20-ak dana bio je TV duel Vujoševića i Čovića, gdje su se 2 debela sata prepucavali o načinu finansiranja svojih klubova. Zamalo se nisu pobili u studiju. Već dvije godine vode medijski rat, a Hrvati su ćutali, trenirali i otresli ih u sred Beograda.
Tumače vjeru kako im kad odgovara, a ovamo se biju, diluju drogu, tuku sa policijom i rade svakojake gadosti. Kretenizam neviđenih razmjera.
Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Nije mi draga Cedevitina pobjeda, već Partizanov poraz. Vratilo im se milo za drago jer su veličali i slavili Zvezdin neuspjeh samo dan ranije. Njima nije draga Cibonina pobjeda, već Zvezdino ispadanje. Pitam se da li bi i vi, Hrvati, navijali jedni protiv drugih da npr. igraju splitski i zagrebački klub protiv beogradskih? Da li je kod vas prisutan taj poremećaj nacionalnog identiteta? Namjerno sam pomenuo splitski i zagrebački jer ne smatram Cibonu i Cedevitu velikim rivalima, pošto je Cedevita tek posljednjih godina postala konkurentna u Hrvatskoj i regionu. Miki napisao:Pitam se da li bi i vi Hrvati navijali jedni protiv drugih da npr. igraju splitski i zagrebački klub protiv beogradskih? Da li je kod vas prisutan taj poremećaj nacionalnog identiteta? Namjerno sam pomenuo splitski i zagrebački jer ne smatram Cibonu i Cedevitu velikim rivalima, pošto je Cedevita tek posljednjih godina postala konkurentna u Hrvatskoj i regionu.

vintage napisao:Vjerujem da je obrnuta situacija, ali u Zagrebu, ili Splitu, nebi jedni jedni navijali protiv drugih, jednostavno jer igramo protiv srpskih momčadi...

Miki napisao:Jesi li ti navijač Dinama ili Hajduka? Interesuje me mišljenje obe strane.
panda napisao:Bar koliko sam ja stekao dojam, nema tu jedinstva među navijačima rivala. Bilo tu u Srbiji, Hrvatskoj, Njemačkoj ili nekoj petoj državi.
Recimo u nogometu sad navijači Arsenala, Shittya, Uniteda, Liverpoola navijaju u LP protiv Čelskog (barem velika većina), navijači Dortmunda, Schalkea i ostalih klubova u Njemačkoj u LP navijaju da Real pobjedi Bayern, Hajdukovci su kontra Dinama, Dinamovci kontra Hajduka, Partizanovci kontra Zvezde, Zvezdaši kontra Partizana i tak u nedogled.
Nije to samo tak u Srbiji, bez brige

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost