03.11.09 20:45 FC Bayern München : FC Girondins de Bordeaux

Tko će biti pobjednik?

Anketa je završila: 03 stu 2009, 11:07.

Bayern
6
75%
remi
2
25%
Bordeaux
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 8

Re: 03.11.09 20:45 FC Bayern München : FC Girondins de Bordeaux

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2009, 23:12

Haris napisao:Ma slažem se ja sve s tobom, pogotovo u vezi Klinsmana, ali ne možeš poreć činjenicu da uprava bira trenera i da njihovom sretnom izvlačenju čini se još nije došao kraj. :lol:

Da al kad bi to bilo tak onda trener nikada nebi bio kriv, al trener je nažalost kriv ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 03 stu 2009, 23:14

anton 1983 napisao:LvG nije kriv, samo je Uli kriv - daj ubijte se molim vas! :neee:

Šta ovaj kadar nemože proči ovu skupinu? Jel sam mu ja dopeljo Pranjića, Braafheida i Robbena? Pa sam si je dopeljo te igrače, sam nam je sjebo Gomeza, sam si je stavio Bommela da mora igrat, sam je zmišljo Badstubera, sam je radio svoje kretenske ideje - nije mo to niko nametnuo.

Ja da kažem da je UH kriv za ovo a ne LvG - pa strelim se radije! Ima naša uprava grešaka to stoji, al da ja naš kadar tako loš da jedan LvG ima opravdanja da on nije kriv? Nabijem svakog na kitu milanovu ko to misli?

Ma nabim na kurac tebe i tu svinju čelavu nesposobnu...on si dopelal van gaala a da malo ima mozga ispod čelenke to nikad nebi napravio.....uprava je ta koja je glavna i sve određuje a zadnjih godina se ponaša ko realova i interova i to sa stupidnim trenerima...o tom ti ja pričam....da je van gaal munja je nitko pametni se tu ne protivi al on nikad nije smio tu ni doć...koj je kurac hitil 30 milja za gomeza a ostavil tonija....ze robija su odjebali ko dete a smeče bommela ostavili i još ga klinsi postavi za kapetana i 2 g. ne dobi šlapicu i dolazi gaal..tko je tu kriv van gaal....pa zna se da munja forsira samo svoje smrdljive cigane a da ne pričam o lellu,turčinu(koj bu za đabe otišo)sosu,dos santosa,ishmaela,fringsa,elbera itd. itd nikad kraja zadnjih 5-6g ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la sch0ll7 » 03 stu 2009, 23:16

anton 1983 napisao:LvG nije kriv, samo je Uli kriv - daj ubijte se molim vas! :neee:

Šta ovaj kadar nemože proči ovu skupinu? Jel sam mu ja dopeljo Pranjića, Braafheida i Robbena? Pa sam si je dopeljo te igrače, sam nam je sjebo Gomeza, sam si je stavio Bommela da mora igrat, sam je zmišljo Badstubera, sam je radio svoje kretenske ideje - nije mo to niko nametnuo.

Ja da kažem da je UH kriv za ovo a ne LvG - pa strelim se radije! Ima naša uprava grešaka to stoji, al da ja naš kadar tako loš da jedan LvG ima opravdanja da on nije kriv? Nabijem svakog na kitu milanovu ko to misli?

Kao prvo Uprava nije htjela produziti Ze-u ugovor iako je to zelio Van Gaal...pa su isto se sjebali sa Luciom jer bi on osao iduce godine kad bi mu istekao ugovor...Pa onda su mu dali samo 10mil € za transfere...[pranjic + Braafheid = 10mil€] pa tek kad su vidjeli da treba jos uloziti jer je ekipa uzas su se oni odlucili da kupe Robbena da spase svoju kozu i da se pohvale navijacima kako su oni dobra uprava. Nabijem ih na kurac kad sve prave tek kad vide da neide drugacije!!!

Ja ne branim Van Gaala ali kazem da problemi nisu poceli prije par mjeseci kad je on dosao u nas klub...problemi traju vec 4-5 godina covjece moj glupi.
Da su nam na ovo ljeto doveli Mourinha mi nebi puno bolje prosli sa ovom grupom igraca!!!!! Jer ova ekipa nije ekipa!!!
Kao sto je neko prije spomeno...tu su da nose Armani i sta ja znam jos...Gomez je tu samo zato da bi zaradili na njemu.
Svi simpatizeri ovog kluba vec par godina govore da je nasa uprava sjebala nas tim i upropastila ga do bola a samo ti seres o trenerima.
Ja hocu da stjeram krivdu na Ullija u KHR a ti opet tjeras Van Gaala.

Zaboli me K.... neka ga sutra skinu sa pozicije nije mi otac....ali ko god dodje nece biti bolje!!

I ja bi volio da imamo nekog njemackog trenera tipa Magath ali sta nam to znaci kad ga je nasa uprava i tako i tako sjebala kad mu nije dala ono sto je on tad trazio...vec je Ulli kupovo igrace tipa Dos Santos, Hashemiah, etc...a Ballacka [naseg najboljeg igraca] pustili da ode u Chelsea bez odstete....aloo jel to normalno?...jel to kriv Magath?...I zato je i osao jer mu nisu pustili da nesto ostvari...iako je dvaput uzastupno osvajo kup i BL
sch0ll7

PostPostao/la doro » 03 stu 2009, 23:16

FCB m@niac napisao:Kladim se da Gaal neće dobit otkaz!

Ne bu još sigurno al bu se malo zatresla stolica kad bu moritz zabil u areni za 0:1 :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2009, 23:18

doro napisao:Ma nabim na kurac tebe i tu svinju čelavu nesposobnu...

Viš ja nisam reko da on nesnosi za neke stvari krivicu...

doro napisao:on si dopelal van gaala a da malo ima mozga ispod čelenke to nikad nebi napravio.....uprava je ta koja je glavna i sve određuje a zadnjih godina se ponaša ko realova i interova i to sa stupidnim trenerima...o tom ti ja pričam....da je van gaal munja je nitko pametni se tu ne protivi al on nikad nije smio tu ni doć...koj je kurac hitil 30 milja za gomeza a ostavil tonija....ze robija su odjebali ko dete a smeče bommela ostavili i još ga klinsi postavi za kapetana i 2 g. ne dobi šlapicu i dolazi gaal..tko je tu kriv van gaal....pa zna se da munja forsira samo svoje smrdljive cigane a da ne pričam o lellu,turčinu(koj bu za đabe otišo)sosu,dos santosa,ishmaela,fringsa,elbera itd. itd nikad kraja zadnjih 5-6g ;)

Naravno da ga je on dopelo i od tog trenutka sve se stvari svaljuju na trener. Pa čim si je LvG dopelo Pranjića mogli smo znat kolko je sati - LvG je u tom trenutku na tržištu bio trener sa najboljom reputacijom i ljudi (ne samo Uli) su se odlučili za njega.

A ovo za kadar u to neću ulazit, jer i sa ovim kadrom ovak loš on nemre bit!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 03 stu 2009, 23:20

sch0ll7 napisao:

Kao prvo Uprava nije htjela produziti Ze-u ugovor iako je to zelio Van Gaal...pa su isto se sjebali sa Luciom jer bi on osao iduce godine kad bi mu istekao ugovor...Pa onda su mu dali samo 10mil € za transfere...[pranjic + Braafheid = 10mil€] pa tek kad su vidjeli da treba jos uloziti jer je ekipa uzas su se oni odlucili da kupe Robbena da spase svoju kozu i da se pohvale navijacima kako su oni dobra uprava. Nabijem ih na kurac kad sve prave tek kad vide da neide drugacije!!!

Ja ne branim Van Gaala ali kazem da problemi nisu poceli prije par mjeseci kad je on dosao u nas klub...problemi traju vec 4-5 godina covjece moj glupi.
Da su nam na ovo ljeto doveli Mourinha mi nebi puno bolje prosli sa ovom grupom igraca!!!!! Jer ova ekipa nije ekipa!!!
Kao sto je neko prije spomeno...tu su da nose Armani i sta ja znam jos...Gomez je tu samo zato da bi zaradili na njemu.
Svi simpatizeri ovog kluba vec par godina govore da je nasa uprava sjebala nas tim i upropastila ga do bola a samo ti seres o trenerima.

Zaboli me K.... neka ga sutra skinu sa pozicije nije mi otac....ali ko god dodje nece biti bolje!!

I ja bi volio da imamo nekog njemackog trenera tipa Magath ali sta nam to znaci kad ga je nasa uprava i tako i tako sjebala kad mu nije dala ono sto je on tad trazio...vec je Ulli kupovo igrace tipa Dos Santos, Hashemiah, etc...a Ballacka [naseg najboljeg igraca] pustili da ode u Chelsea bez odstete....aloo jel to normalno?...jel to kriv Magath?...I zato je i osao jer mu nisu pustili da nesto ostvari...iako je dvaput uzastupno osvajo kup i BL

Tako je ,dobro zboriš...znaš...(anton ti malo-puno drka na pajceka čelavog a van gaal ti ima finu frizuricu pa nije njegov fetish baš)!! :lol:

AJMO SPAT...JEBEŠ UH,VAN GAALA I MINHENSKE ZVJEZDICE :cool:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2009, 23:27

sch0ll7 napisao:Kao prvo Uprava nije htjela produziti Ze-u ugovor iako je to zelio Van Gaal...pa su isto se sjebali sa Luciom jer bi on osao iduce godine kad bi mu istekao ugovor...Pa onda su mu dali samo 10mil € za transfere...[pranjic + Braafheid = 10mil€] pa tek kad su vidjeli da treba jos uloziti jer je ekipa uzas su se oni odlucili da kupe Robbena da spase svoju kozu i da se pohvale navijacima kako su oni dobra uprava. Nabijem ih na kurac kad sve prave tek kad vide da neide drugacije!!!

Ze Roberto je bio otišo prije van Gaala ;) van Gaal nije imao nikakve veze sa tim, LvG je direktno sjebo sa Luciom ( a sječam se da u neki bili sretni kaj je otišo, tako da). Nisu oni nejmu dali sam 10 - LvG je sam tražio sva pojačanja i ovu trojicu si je on dopeljo, mogo si je on tih 35 milja potrošit kak god oće ;) Lovili smo mi neke igrače i prije Robbena al ih nismo uspeli dopeljat, pitaj Boga koga je LvG htio. I kaj se tiće Robbena on je tek posto tak jeftin i moguća opcija tek pred kraj prelaznog roka. u 7 mjesecu nismo mogli dovest robben...

Pa vidim ja kaj ti govoriš - meni je to kristalno jasTno, al ja ta opravdanja nepušim - ti puši ja ne. Tvoj krivac se razlikuje od mojega, jako jednostavno 8-)

Al ova ekipa opet niej tako slaba i sranja koja je LvG radio sa ovom ekipom su ostavila nepopravljivog traga!

NEMOJ, to meni nemoj nabijat na nos!

Zbog LvG-a!!! jA sam ljudima reko, ako nam LvG sjebe klub to niti Bog nepopravi jer on je sad tolko sjebo ekipu da je to živi očaj. Pa pazi kaj prvo novi trener mora napravit - sterat kapetana na klupu - i sad će Bommel zbog toga bit sretan? Kome je Bommel kapetan i kome zbog tog konjusine na desnom krilu igra Tymoschuk? Igrač kojeg smo dobveli da Bommel nebi igro!!!!

vec je Ulli kupovo igrace tipa Dos Santos, Hashemiah, etc...a Ballacka [naseg najboljeg igraca] pustili da ode u Chelsea bez odstete....aloo jel to normalno?...jel to kriv Magath?...I zato je i osao jer mu nisu pustili da nesto ostvari...iako je dvaput uzastupno osvajo kup i BL

O ovom djelu možemo drugi puta, nema smisla da ja tebi objašnjavam dos santose i Ballacke ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 03 stu 2009, 23:28

...nikam spat!!!! Treba sad to rasčistit, rasprava do tri u jutro!!!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la sch0ll7 » 03 stu 2009, 23:41

Van Gaal je izjavio u intervjuju da je bila njegova zelja da ostane Ze ali uprava se nije tako odlucila.
Zasto za Pranjica nisu htjeli doplatiti 1mil € vec je frajer sam platio to...sramota? ako je Van Gaal imao 35mil € na raspolaganje?...njemu su dali 10 mil € tako da pranjic + braafheid tacno izadje 10 mil € [i nisu htjeli ici preko 10 mil€ kad nisu htjeli doplatiti za Pranjica] i tek kasnije kad su vidjeli da navijaci jebu mater..onda su se kofol "odkupili" sa robbenom.
Gomeza i Tymoschuka je dovela uprava...pa Olica je dovela uprava...pa Baumjohanna je dovela uprava...pa Hamita prije par godina također uprava...pa Borowski isto uprava...i to su sve igraci besplatno dosli....da zafilaju mjesta u ekipi...koji vrhunski klub to radi da mi je znati...pa kad vidi da su to sranja od igraca onda se potrose da zadovolje navijace.

Mah previse sam se iznerviro zbog ove utakmice...jebiga:)

Trener ko trener....I Real Madrid je imao najbolje trenere u poslednjih 5 godina pa nisu nista uradili...Capello, Ramos, Pellegrini, Schuster...sve su to svjetske klase...ali ekipa je uzas...zasto?...zbog jebene uprave koja je mislila kako stvarati pare na pogresan nacin a ne kako osvajati titule...I kod njih igra jebeni Raul [kapetan] od kojeg je u zadnje dvije tri godine svaki napadac bio bolji ali Raul mora igrati iako su drugi bolji....pa tu je opet kao i kod nas...svake godine se promjeni pola ekipe...to mogu biti superzvijezde poput RVD, VDV, Sneijdera, Robbena etc...ali ako nema hemije i nekog balansa onda nema titula.

I da ti jos na ono odgovorim...o nasoj "ekipi" koja nije tako slaba imensko

Imamo najjace igrace u BL...ali ti igraci nisu za u jednu ekipu...ti igraci nisu birani da ojacaju ekipu...ti igraci su birani tek tako bezveze da budu u ekipi...zasto onda pustamo Ze Roberta koji nema dobre zamjene a Dovedemo Tymoschuka koji kasnije nece igrati na svojoj poziciji jer tu vec imamo igraca...pa zasto dovesti Gomeza kad tu vec imamo igraca koji je podpuno isti Toni...zasto nismo kupili novog Golmana?...Van Gaal nije rekao da nam ne treba vec je to rekao Ulli i Nerlinger...da ove sezone cemo igrati sa Buttom i Rensingom...propast ziva

jos jednom...iako imamo najbolje igrace u BL....ovi igraci u ovoj ekipi nisu ni za 2. bundesligu...jer to NIJE ekipa jer neigraju kao ekipa vec igraju kao neka posvađana djeca iza bloka.

Tako je i kod nas...Postali smo RM, Inter [sad su cak pametniji od nas]
sch0ll7

PostPostao/la FCB m@niac » 03 stu 2009, 23:51

sch0ll7 napisao:

..ozbiljno?...daj ne zajebavaj..
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2009, 23:52

sch0ll7 napisao:Van Gaal je izjavio u intervjuju da je bila njegova zelja da ostane Ze ali uprava se nije tako odlucila.

Ne nije - nego je izjavio, da se mene PITALO on bi osto al ja sam došo prekasno - a da je osto Ze onda nema Robbena ;)

sch0ll7 napisao:Zasto za Pranjica nisu htjeli doplatiti 1mil € vec je frajer sam platio to...sramota? ako je Van Gaal imao 35mil € na raspolaganje?...njemu su dali 10 mil € tako da pranjic + braafheid tacno izadje 10 mil € [i nisu htjeli ici preko 10 mil€ kad nisu htjeli doplatiti za Pranjica] i tek kasnije kad su vidjeli da navijaci jebu mater..onda su se kofol "odkupili" sa robbenom..

Za Pranjića to nisu htjeli platiti jer su znali da ga mogu dobit, to nije sramota, tu se Uliju klanjaš jer on je mahaer za te stvari - pa da je dao 9 miljona za Pranjića ja bi ga ubio!!!

Nisi ti pročito kaj sam ti ja napiso - LvG je kasnije imo 35 milja sve skupa na raspolaganju, jer nakon Mainza on je pregovaro sa vodstvom o igračima i onda su mu odobrili pare - e tu si on nije moro uzet Robbena(nevelim da je greška kaj ga je uzo - al to je njegov igrač)...Ja bum Robbena uvijek uzo prije Ze Roberta!

Gomeza i Tymoschuka je dovela uprava...pa Olica je dovela uprava...pa Baumjohanna je dovela uprava...pa Hamita prije par godina također uprava...pa Borowski isto uprava...i to su sve igraci besplatno dosli....da zafilaju mjesta u ekipi...koji vrhunski klub to radi da mi je znati...pa kad vidi da su to sranja od igraca onda se potrose da zadovolje navijace.

Svaki vrhunski klub to radi - Ti koda nikad nisi čuo za Real Madrid :lol: Ja niti nedemantiram da je njih dovela uprava, ali ja neshvačam da ti nerazumiješ da to niej izgovor. To samo glupi novinar utječe na tvoj mozak. Svaki novi trener naslijedi STARI kadar i taj Olić, Baumjohan Gomez, Tymo itd su pripadali STAROM kadru i LvG je moro nač načina da oni igraju u njegovom sustavu, a on je kreten napravio glupost - gura Bomemla koji je trulež te Gomeza razara u dupe kako se sa njim ponio!

Oprošteno ti je ;)

Moram priznat da mi se neda više pisati..

Da se ti postaviš na trepavice ti krivnju sa ovih rezultata sa ovog konja od LvG- a nemreš maknuti. KhR i Uli snose jedan dio krivice koji se ne odnosi na ove rezultate i na našu igru - oni su krivi za nešto sasvim drugo..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 03 stu 2009, 23:56

30 M za gomeza = tezak promasaj Slika
TulE

PostPostao/la dbriseva » 04 stu 2009, 00:05

Wyatt says (22:51):
rummenigea treba jebat uguzicu dva dana smece jedno pokusava glumti franza prosle utakmice serator obican zeli biti u centru paznje, a uli je isto blizu njega, sere previse, kreteni obicni,a van gaal svaku tekmu novi sistem novi igrqac, ti je idiot, nije jos nasao prvu postavu, bilo je ozlijedjenih, al gomeza nakon 4 tekme i tri gola nije trebao vaditi, i trebo ja naci sistem i barem prvih 9 igr
Wyatt says (22:51):
aca
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la dbriseva » 04 stu 2009, 00:05

Wyatt says (0:22):
nevjeroajtno
Wyatt says (0:23):
jedan igrac koji je u barceloni bio na klupoi nama je kapetan
pa gdje to ima
jako dobro se bori i sve
i drag mi je jer je borac, ali....
majke mi, rummneige i honess su totalni sreatori psotali
idu mi tako na kurac
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 stu 2009, 00:09

Ljudovi moji - zdušno navijat za remi u BordoXu pa ćemo barem imati još jedan spektakl ove godine, ko zna možda do onda i RIBERY BUDE SPREMAN
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10