Effenberg23 napisao:ja ne znam kako vi vidite, ali ja dam sam uli hoenes, rekao bi treneru i igračima, ak bude u francuskoj tj.u bordo-u juve vodio i pobijedit će, ja bi maccabi pustio nek nas dobije 0-4 pa da mi budemo 4, jer bolje igrati samo bundesligu i samo se na to koncentrirati nego igrati smeće ligu-jer euroliga je smeće liga za bayern, i meni se njih više neda tamo gledati....i jednom mi je previše...liga prvaka i ništa drugo....
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:ja ne znam kako vi vidite, ali ja dam sam uli hoenes, rekao bi treneru i igračima, ak bude u francuskoj tj.u bordo-u juve vodio i pobijedit će, ja bi maccabi pustio nek nas dobije 0-4 pa da mi budemo 4, jer bolje igrati samo bundesligu i samo se na to koncentrirati nego igrati smeće ligu-jer euroliga je smeće liga za bayern, i meni se njih više neda tamo gledati....i jednom mi je previše...liga prvaka i ništa drugo....
To bi ti napravio, ja to nebi napravil nikad
Effenberg23 napisao:ma neda mi se gledat bayern-anderlecht, ili bayern-red bull salzburg![]()
nije bayernu tu mjesto, i onda kad i od takvih počmemo gubit, onda ću stvarno upast u depresiju...
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:ma neda mi se gledat bayern-anderlecht, ili bayern-red bull salzburg![]()
nije bayernu tu mjesto, i onda kad i od takvih počmemo gubit, onda ću stvarno upast u depresiju...
Nemojja ću u Hamburg na finale a ti kak oćeš

anton 1983 napisao:sad si baš razmišljam da li je bolje otvoriti temu Bayern - Macabi ili BordoX - Juve!

Haris napisao:Hebiga, Juventusu na Allianz Areni nismo mogli gola dati, je li baš ralno očekivat da im njima kući možemo zabiti, ili još gore da li ih možemo pobjediti u situaciji kada njima odgovara i remi? Zamislite, talijanska ekipa igra doma i odgovara joj i neriješen rezultat...
anton 1983 napisao:Haris napisao:Hebiga, Juventusu na Allianz Areni nismo mogli gola dati, je li baš ralno očekivat da im njima kući možemo zabiti, ili još gore da li ih možemo pobjediti u situaciji kada njima odgovara i remi? Zamislite, talijanska ekipa igra doma i odgovara joj i neriješen rezultat...
Jest da mi sada sve gledamo "kroz oči Bayerna", ali je također pitanje kolko je taj Juve uopće jak/slab. Ne znamo kakvo će onda biti stanje i dal će naši Pljačkaši bit spremni da kradu...Zasad ništa ne izgleda dobro, al recimo i juveovim navijačima se tresu gaće jer i oni baš nisu uvjereni u svoju ekipu...
Ti veliš haris da mi nismo njima uspjeli dat gol, to je istina al opet smo ih pojeli, ak bumo u Torinu stvorili tolko šansi valjda bumo zabili više nego oni.

GrleREB napisao:Ako sada Bayern iskoristi pozitivan psihološki momenat i podigne samopouzdanje ekipi mislim da imamo šanse protiv Juvea jer iskreno gledajući nije taj Juve nešto posebno.
anton 1983 napisao:Slažem se sa tobom u potpunosti!GrleREB napisao:Ako sada Bayern iskoristi pozitivan psihološki momenat i podigne samopouzdanje ekipi mislim da imamo šanse protiv Juvea jer iskreno gledajući nije taj Juve nešto posebno.
Samo se ovo mora pretvoriti u djelo, eh sad...
već u tekmi protiv hannovera ćemo znati više. Al iskreno Grleeb, dal ti vidiš velikog napretka u igri sa van Bommelom? Nije sad tu glavni problem kaj je Bommel loš, nego je problem što igrači vide da je Bommel loš a trener mu daje da igra. Budi uvjeren da to igrači primjete i sigurno mu zamjeraju al se boje nekaj reč jer bi to onda po njih a i po Bayern moglo biti još gore. Sigurno je da Bayern može i mora bolje, al je šteta što mi svi vidimo ono kaj trener ne vidi a sa tako malim stvarima bi si on sam sigurno olakšo posao. To je ono kaj mene boli i smeta.

Haris napisao:Naša igra je jučer djelovala tečnije i s manje grča jer je preko puta igrala momčad Maccabi Haife.

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju