LP 2009 Bayern grupa A

Re: LP 2009 Bayern grupa A

PostPostao/la Effenberg23 » 05 stu 2009, 19:56

ja ne znam kako vi vidite, ali ja dam sam uli hoenes, rekao bi treneru i igračima, ak bude u francuskoj tj.u bordo-u juve vodio i pobijedit će, ja bi maccabi pustio nek nas dobije 0-4 pa da mi budemo 4, jer bolje igrati samo bundesligu i samo se na to koncentrirati nego igrati smeće ligu-jer euroliga je smeće liga za bayern, i meni se njih više neda tamo gledati....i jednom mi je previše...liga prvaka i ništa drugo....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2009, 19:59

Effenberg23 napisao:ja ne znam kako vi vidite, ali ja dam sam uli hoenes, rekao bi treneru i igračima, ak bude u francuskoj tj.u bordo-u juve vodio i pobijedit će, ja bi maccabi pustio nek nas dobije 0-4 pa da mi budemo 4, jer bolje igrati samo bundesligu i samo se na to koncentrirati nego igrati smeće ligu-jer euroliga je smeće liga za bayern, i meni se njih više neda tamo gledati....i jednom mi je previše...liga prvaka i ništa drugo....

To bi ti napravio, ja to nebi napravil nikad ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 05 stu 2009, 20:02

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:ja ne znam kako vi vidite, ali ja dam sam uli hoenes, rekao bi treneru i igračima, ak bude u francuskoj tj.u bordo-u juve vodio i pobijedit će, ja bi maccabi pustio nek nas dobije 0-4 pa da mi budemo 4, jer bolje igrati samo bundesligu i samo se na to koncentrirati nego igrati smeće ligu-jer euroliga je smeće liga za bayern, i meni se njih više neda tamo gledati....i jednom mi je previše...liga prvaka i ništa drugo....

To bi ti napravio, ja to nebi napravil nikad ;)

ma neda mi se gledat bayern-anderlecht, ili bayern-red bull salzburg :neee:
nije bayernu tu mjesto, i onda kad i od takvih počmemo gubit, onda ću stvarno upast u depresiju...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2009, 20:05

Effenberg23 napisao:ma neda mi se gledat bayern-anderlecht, ili bayern-red bull salzburg :neee:
nije bayernu tu mjesto, i onda kad i od takvih počmemo gubit, onda ću stvarno upast u depresiju...

Nemoj ;) ja ću u Hamburg na finale a ti kak oćeš 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 05 stu 2009, 20:18

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:ma neda mi se gledat bayern-anderlecht, ili bayern-red bull salzburg :neee:

Nemoj ;) ja ću u Hamburg na finale a ti kak oćeš 8-)

Ka Isus.

Nisam zna da je tamo finale. Idemo Bayern u EL jebeš CL. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 stu 2009, 09:07

sad si baš razmišljam da li je bolje otvoriti temu Bayern - Macabi ili BordoX - Juve! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 19 stu 2009, 14:33

anton 1983 napisao:sad si baš razmišljam da li je bolje otvoriti temu Bayern - Macabi ili BordoX - Juve! :mrgreen:

otvori obadvije :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la bavarac » 23 stu 2009, 20:16

Eto ti ga na....Guorcuff i Chamakh će vjerojatno propustit tekmu sa Juventusom sutra.....tko će dati taj 1gol Buffonu...koji nam je prijeko potreban sutra.....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 25 stu 2009, 22:53

Ovaj Bordo je zabija 7 od 8 golova iz prekida. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2009, 10:15

Haris napisao:Hebiga, Juventusu na Allianz Areni nismo mogli gola dati, je li baš ralno očekivat da im njima kući možemo zabiti, ili još gore da li ih možemo pobjediti u situaciji kada njima odgovara i remi? Zamislite, talijanska ekipa igra doma i odgovara joj i neriješen rezultat...

Jest da mi sada sve gledamo "kroz oči Bayerna", ali je također pitanje kolko je taj Juve uopće jak/slab. Ne znamo kakvo će onda biti stanje i dal će naši Pljačkaši bit spremni da kradu...Zasad ništa ne izgleda dobro, al recimo i juveovim navijačima se tresu gaće jer i oni baš nisu uvjereni u svoju ekipu...

Ti veliš haris da mi nismo njima uspjeli dat gol, to je istina al opet smo ih pojeli, ak bumo u Torinu stvorili tolko šansi valjda bumo zabili više nego oni. ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la GrleREB » 26 stu 2009, 10:40

anton 1983 napisao:
Haris napisao:Hebiga, Juventusu na Allianz Areni nismo mogli gola dati, je li baš ralno očekivat da im njima kući možemo zabiti, ili još gore da li ih možemo pobjediti u situaciji kada njima odgovara i remi? Zamislite, talijanska ekipa igra doma i odgovara joj i neriješen rezultat...

Jest da mi sada sve gledamo "kroz oči Bayerna", ali je također pitanje kolko je taj Juve uopće jak/slab. Ne znamo kakvo će onda biti stanje i dal će naši Pljačkaši bit spremni da kradu...Zasad ništa ne izgleda dobro, al recimo i juveovim navijačima se tresu gaće jer i oni baš nisu uvjereni u svoju ekipu...

Ti veliš haris da mi nismo njima uspjeli dat gol, to je istina al opet smo ih pojeli, ak bumo u Torinu stvorili tolko šansi valjda bumo zabili više nego oni. ;)

Ako sada Bayern iskoristi pozitivan psihološki momenat i podigne samopouzdanje ekipi mislim da imamo šanse protiv Juvea jer iskreno gledajući nije taj Juve nešto posebno. Jučer se meni svejedno činilo, iako vi pljujete po igri, da je igra Bayerna bila nešto tečnija sa manje grča nego inače (pogotovo u drugom poluvremenu). Naravno šansi nije bilo previše ali i one će doći ako se ta tečnost u igri nastavi ili još više popravi. Sve ove greške koje gledamo od naših igrača su posljedica mentalnog straha i grča. Ko da im u glavama stalo struji misao 'samo da ne pogriješim' ili još gore 'sada ću pogriješiti kod ovog šuta ili dodavanja'. Ne možeš igrati ako ti se noge tresu. Ako to u glavama riješimo (Gomez je na dobrom putu) i vrate nam se R&R onda vjerujem da Juve pada u Torinu. Prisjetite se velike Bayernove pobjede nad Interom 3:1 nakon što smo kod kuće izgubili 2:0.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2009, 10:52

Slažem se sa tobom u potpunosti!

GrleREB napisao:Ako sada Bayern iskoristi pozitivan psihološki momenat i podigne samopouzdanje ekipi mislim da imamo šanse protiv Juvea jer iskreno gledajući nije taj Juve nešto posebno.

Samo se ovo mora pretvoriti u djelo, eh sad...

već u tekmi protiv hannovera ćemo znati više. Al iskreno Grleeb, dal ti vidiš velikog napretka u igri sa van Bommelom? Nije sad tu glavni problem kaj je Bommel loš, nego je problem što igrači vide da je Bommel loš a trener mu daje da igra. Budi uvjeren da to igrači primjete i sigurno mu zamjeraju al se boje nekaj reč jer bi to onda po njih a i po Bayern moglo biti još gore. Sigurno je da Bayern može i mora bolje, al je šteta što mi svi vidimo ono kaj trener ne vidi a sa tako malim stvarima bi si on sam sigurno olakšo posao. To je ono kaj mene boli i smeta.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la GrleREB » 26 stu 2009, 11:19

anton 1983 napisao:Slažem se sa tobom u potpunosti!

GrleREB napisao:Ako sada Bayern iskoristi pozitivan psihološki momenat i podigne samopouzdanje ekipi mislim da imamo šanse protiv Juvea jer iskreno gledajući nije taj Juve nešto posebno.

Samo se ovo mora pretvoriti u djelo, eh sad...

već u tekmi protiv hannovera ćemo znati više. Al iskreno Grleeb, dal ti vidiš velikog napretka u igri sa van Bommelom? Nije sad tu glavni problem kaj je Bommel loš, nego je problem što igrači vide da je Bommel loš a trener mu daje da igra. Budi uvjeren da to igrači primjete i sigurno mu zamjeraju al se boje nekaj reč jer bi to onda po njih a i po Bayern moglo biti još gore. Sigurno je da Bayern može i mora bolje, al je šteta što mi svi vidimo ono kaj trener ne vidi a sa tako malim stvarima bi si on sam sigurno olakšo posao. To je ono kaj mene boli i smeta.

Pa šta nisi vidio jučer kada je Bommel krivo dodao Gomezu na desnu stranu i promašio ga prizmenom loptom jedno 3m, a Gomez se okrenuo da li prema klupi ili prema navijačima, raširio ruke i kao da nekoga pita 'kako da ja zabijem gol kad ovaj dodaje meni ali tamo gdje sam bio prije 1,5 sekundi'. Možda Bommel ima kakav pomak u vremenskom kontinuumu :D pa on i ostali igrači nisu zapravo istovremeno na terenu, on kasni jedno 1,5 sekundi jer jedino tako mogu objasniti ona njegova dodavanja.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 26 stu 2009, 11:22

Naša igra je jučer djelovala tečnije i s manje grča jer je preko puta igrala momčad Maccabi Haife.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la GrleREB » 26 stu 2009, 11:28

Haris napisao:Naša igra je jučer djelovala tečnije i s manje grča jer je preko puta igrala momčad Maccabi Haife.

Nemojmo zaboraviti na tečnost koju smo prikazivali i kada se na drugoj strani nalazio Koln ;)
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10