kao što rekoh bude problema do prvog gola ali nakon toga... ...kako sam i napomenuo prije Klose je "vruć" zadnjih 7-8 tekmi ,ali još nije zabio hat-trick... ...a Toni jeb. pa on svaku tekmu ima 5zicera da bi zabio nakraju iz najteže situacije na meču ...stvarno je teški TALIJAN...
a što se tiče Kralja Bavarske Franka Ribery-a...pitam se kaj će biti s nama kad bude još bolji...a svi znamo da će biti...
Oddo si stepao dva asista sinoć...
i naravno neumorni ZeRobi...
ali igrač tekme po meni je MIRO KLOSE...
i da treba napomenuti da su nam vrata prvom mjesta u skupini širom otvorena...jer nema Juninha (jeb.slobodnjake frajer nek čuva za 1/8 finala - jučer pogodio dve prečke.. ),a sad kad nema tornja Chrisa mogli bi iz prekida zabit koji lavovima... ...
evo ko nije gledao preko neta tekmu ima najbolje ovdje...
A ne pamtim kad smo ovako uvjerljivo, dominantno i lijepo odigrali u jednoj utakmici LP-a. Rezultatski mi pada na pamet ona pobjeda protiv Spartaka u Minhenu, 4-0, prije dvije godine, ali nju nisam gledao pa ne znam je li izgledalo i na terenu tako moćno kao što rezultatski izgleda. Ovo protiv Steaue je zbilja bilo fenomenalno, ali ne pretjerivati i ne nadati se previše, nego mirno i skromno se nadati daljim dobrim rezultatima.