Frajer uživa najveći lobi u Njemačkoj i među svim Bayernovim navijačima.

The Scarface napisao:Kod primljenog gola je dosta igraca krivo, ali isto tako treba priznat da je BVB to jebacki odigrao. Od Weideovog dodavanja do Reusovog gola proslo je 11.5 sekundi.
Prvo su nas jebeno izbacili onom petom s cime je lijeva strana probivena. Problem je bio sto je spori Xabi pratio Aubu umjesto Alabe koji je mogao bolje sprijeciti centarsut. Boateng pokriva u sredini prostor gdje nije nikoga bilo dok je Benatia kriv sto mu je Reus pobjegao. Benatia je u toj situaciji bio samo zadnja karika niza pogresaka.

The Scarface napisao:Velika je razlika kad povedeš iz prve prilike i cijeli tijek utakmice ide na tvoj mlin.
Po prikazanoj igri je ovo možda i najglađa pobjeda protiv Dortmunda zadnjih godina, po meni smo danas puno bolje "kontrolirali" BVB nego u finalu LP-a kada su nas nadigrali u prvih 30 minuta.
Naravno da je BVB u katastrofalnoj formi, ali svi znamo da to na kraju krajeva ne mora ništa značiti jer je svaka utakmica posebna i neovisna o prijašnjim utakmicama. Previše podcjenjuješ Dortmund koji je i dalje jedan od najneugodnijih protivnika za sve velike klubove u Europi.
Možda se varam, ali mislim da sam ja jedan od rijetkih koji ne zaziva stare dane slave s Juppom i konst. kritizira Pepa.

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju