(01/11/2014) FC Bayern München 2:1 Borussia Dortmund

Teme s utakmicama Bundeslige 2014./2015.

Re: (01/11/2014) FC Bayern München 2:1 Borussia Dortmund

PostPostao/la Haris » 02 stu 2014, 20:23

Thomas Müller je apsolutno jedini nogometaš na svijetu kojeg se i poslije utakmice sa 30% osvojenih duela i 63% tačnih pasova proglašava jednim od najboljih pojedinaca u ekipi. :D

Frajer uživa najveći lobi u Njemačkoj i među svim Bayernovim navijačima.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 02 stu 2014, 21:20

Kod primljenog gola je dosta igraca krivo, ali isto tako treba priznat da je BVB to jebacki odigrao. Od Weideovog dodavanja do Reusovog gola proslo je 11.5 sekundi.

Prvo su nas jebeno izbacili onom petom s cime je lijeva strana probivena. Problem je bio sto je spori Xabi pratio Aubu umjesto Alabe koji je mogao bolje sprijeciti centarsut. Boateng pokriva u sredini prostor gdje nije nikoga bilo dok je Benatia kriv sto mu je Reus pobjegao. Benatia je u toj situaciji bio samo zadnja karika niza pogresaka.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 02 stu 2014, 22:20

The Scarface napisao:Kod primljenog gola je dosta igraca krivo, ali isto tako treba priznat da je BVB to jebacki odigrao. Od Weideovog dodavanja do Reusovog gola proslo je 11.5 sekundi.

Prvo su nas jebeno izbacili onom petom s cime je lijeva strana probivena. Problem je bio sto je spori Xabi pratio Aubu umjesto Alabe koji je mogao bolje sprijeciti centarsut. Boateng pokriva u sredini prostor gdje nije nikoga bilo dok je Benatia kriv sto mu je Reus pobjegao. Benatia je u toj situaciji bio samo zadnja karika niza pogresaka.

Točno, Benatia je zadnja karika u nizu grešaka i njegova se greška na kraju vidi najbolje. Da je bio oprezniji mogel je spriječiti pogodak
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 02 stu 2014, 22:25

Odlična tekma i zaslužena naša pobjeda i sa večom gol razlikom samo nam nije ulazilo ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (01/11/2014) FC Bayern München -:- Borussia Dortmund

PostPostao/la Red passion » 04 stu 2014, 21:38

The Scarface napisao:Velika je razlika kad povedeš iz prve prilike i cijeli tijek utakmice ide na tvoj mlin.

Po prikazanoj igri je ovo možda i najglađa pobjeda protiv Dortmunda zadnjih godina, po meni smo danas puno bolje "kontrolirali" BVB nego u finalu LP-a kada su nas nadigrali u prvih 30 minuta.

Naravno da je BVB u katastrofalnoj formi, ali svi znamo da to na kraju krajeva ne mora ništa značiti jer je svaka utakmica posebna i neovisna o prijašnjim utakmicama. Previše podcjenjuješ Dortmund koji je i dalje jedan od najneugodnijih protivnika za sve velike klubove u Europi.

Možda se varam, ali mislim da sam ja jedan od rijetkih koji ne zaziva stare dane slave s Juppom i konst. kritizira Pepa.

Možda jesam podcijenio njih upravo zbog forme što ih svatko nabija u Njemačkoj, ali daleko od toga da sam nezadovoljan. Zapravo sam presretan bio s ovom dobivenom utakmicom jer smo mogli ostati bez 3 boda.

I ne... Ne aludiram na trenera i prošlost jer on u posljednje vrijeme radi jako dobar posao i čak kaže kako traži da se korneri o prekidi moraju radikalno popraviti u obje faze igre.

Čak sam štoviše, hvalio našu igru i rezultate u posljednje vrijeme. Tako će morati nastaviti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.