Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la TiLe » 22 stu 2014, 15:28

Svaka čast Hajduku! Ovo se davno trebalo dogoditi.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 stu 2014, 15:32

panda napisao:Da, da. Sad čitam sve što je Holiga napisao.

Neočekivan, ali zaista jeben potez od Hajduka i njihovih navijača. Respekt za ovo. Očito su Brbiću narasla muda.

Sad je samo frka što će najvjerojatnije dobit neku jebenu kaznu :roll:

Vjerojatno ce dobiti kaznu (pretpostavljam), ali ukazali su na problem crnih lista i stavili fokus na HNS. To je ono sto sam pricao, takav jedan potez vrijedi vise nego sva prekidanja i bakljade. Ovo je odradjeno konstruktivno i pametno - nitko nije ugrozen a poruka je poslana.

Crne liste su tu bile problem, crne liste nemaju cvrsto uporiste u zakonu o sprijecavanju nereda na sportskim natjecanjima, jednostavno iz razloga sto Dinamo nema pravo odluciti tko se protupravno ponasao vec je to iskljucivo posao suda, sud ima jedini pravo na to. Do danas su isli logikom da je pojam protupravnog ponasanja rastezljiv pojam (na neki nacin i je) pa se nisu dizale tuzbe, sada tko zna...

Po pitanju kazne, ako imaju barem mrvicu intelektualnog postenja nece kazniti Hajduka jer nisu stvarno nista krivi. Naravno, oni ce se pozvati na statut i propise.
Zadnja izmjena: HolgerBadstuber; 22 stu 2014, 15:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la TiLe » 22 stu 2014, 15:37

Naravno da će kazniti Hajduka i to najvećom mogućom kaznom. Tatin najdraži hobi je kažnjavanje Hajduka.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 stu 2014, 15:40

Da, oni ce se pozvati na pravilnik, no po mom misljenju ako sada Hajduku daju neku ozbiljniju kaznu zabit ce se autogol kakav nikad nisu.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la TiLe » 22 stu 2014, 16:59

HolgerBadstuber napisao:Da, oni ce se pozvati na pravilnik, no po mom misljenju ako sada Hajduku daju neku ozbiljniju kaznu zabit ce se autogol kakav nikad nisu.

http://www.index.hr/sport/clanak/brezni ... 85721.aspx

"Najmanje što će se dogoditi je 3:0 za Dinamo", rekao nam je Brezni i dodao:

"Sve ostale sankcije će odrediti disciplinska komisija. Ono što vam mogu reći da je su u ovakvim slučajevima kazne rigorozne za sve one koji su sudjelovali u ovome."

Kojeg li iznenađenja :lol:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 22 stu 2014, 17:47

@panda

Mislim da si stekao krivi dojam zato što malo ljudi na ovom forumu prati hrvatski nogomet pa onda i moje rekreativno praćnje djeluje jako značajno.

Bayern - Werder je prva nogometna utakmica kojoj sam prisustvovao. Reprezentaciju imam običaj gledati doma s familijom, a klupska navijačka nekultura mi nikad nije bila privlačna.

Ono što se piše po forumima od početka sezone je da je Mamić potkupio određenu skupinu BBB-ovaca što je stvorilo totalni nered među udrugama. Budući da je sad dobio ljude koji idu na utakmice, počela je segregacija nepodobnih o čemu se pisalo na Indexu. I one pucnjave prije mjesec dana. Nakon ovog na San Siru (za što niti ne možemo biti 100% sigurni tko je uzrokovao - BBB, Mamić BBB ili Torcida), očigledno si je Mamić i uzeo previše slobode i počeo kontrolirati i Torcidu što Hajduk nije dopustio.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 22 stu 2014, 17:55

Uglavnom, neka rastoče naš smiješni nogomet ako hoće, samo ostaje vidjeti tko će sve moguće sudove razvaliti, izvršne i zakonodavne institucije jer su oni isključivo zaslužni za sve ovo što se događa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 23 stu 2014, 03:42

Svaka cast igracima i strucnom stozeru Hajduka!Tako se stoji uz svoje navijače! :bravo:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 10:51

Ova naša država više nije cirkus,ovo je jebena parodija! :lol:

Pa di ovog ima? :neee: Samo u ovako debilnoj državi Hajdukovi igrači za svoj postupak mogu dobiti podršku, kod nas i nigdje više.

Da mi svi imamo sve činjenica ispred sebe pa onda odlučimo dati podršku ovim kretenima iz ajduka, ne bi riječ reko, ali ovak kad se puca u prazno.FUJ!

Što mi znamo - Mamić je predo popis policiji i ti ljudi na popisu ne smiju na stadion? :haha: Ja se uopče ne čudim što Mamić nas kretene toliko omalovažava. Ne da smo stoka sitnog zuba, nego dno dna.

Jel ko od onih slijepih idiota koji podupiru najdebilniji potez u povjesti nogometa se zapitao, a ko su tih 50 ljudi? Pretpostavimo da je među tih 50 , baš 50 kretena koji su bili u Milanu i radili sranja. Bi li još uvijek dali potporu ajduku? Što da je na popisu 50 onih idiota koji su u dom stjepan radić hitli baklju i išli tuči Dalmatince, bi li još uvijek dali potporu?

Kada će se u ovoj kretenskoj državi, kreten apgrejdirati u idiota.... smile44

I onda ako nećemo biti licemjeri i ići sve generalizirati,kao što je Mamić krivo što je Bayern izgubio Reala, bar se zna da na gostovanja ajduka ide najveći ljudski zamislivi šljam, kada su u pitanju navijači. Gostujući navijači su uvijek oni koji
su najradikalniji i koji rade sranje.

A sada si zamislite da baš onih najgorih 50 nije smjelo na stadion... I onda nakon toga glava zid kombinacija. Ma ne, ti koji nisu smjeli na stadion to su totalna nevinašca :hehe:

Di je gumb da se zgasi država?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la HolgerBadstuber » 23 stu 2014, 11:37

Antone, s obzirom da ja spadam medju "debile" koji podupiru taj cin da odgovorim.

Ja u tome ne vidim nista strasno, a vidio si da cu ja prvi osuditi one gluposti iz Milana gdje se ugrozava necija sigurnost. Ovo je po mom misljenju OK potez jer u slucaju Hajduka stvarno vrijede dvostruki kriteriji, ljudi popiju kaznu pazi sad - zbog bakljade u Rijeci. To je nemoguce i nenormalno zbog toga sto organizator snosi odgovornost za utakmicu, nikako gost. I sada oni kazne Hajduk. Nije OK.

Vidjet cemo kako ce ovo zavrsiti, prvo taj Milan, sada i odgodjena utakmica... To su tocke s kojih vise nema natrag, to je sukob iz kojeg ce samo jedna strana izaci ziva - Mamic ili Hajduk. Ovaj potez Hajduka se moze dugorocno pokazati kao eurogol, moze se pokazati i kao autogol. Sve ovisi o tome tko ce imati kakvu podrsku iza sebe, ovaj "rat" ce dobiti onaj koji iza sebe ima podrsku institucija, medija, financijsku snagu, represivni aparat, politicko zaledje, cistu moralnu podlogu, nekakvu naklonost javnosti (iako generalno ljude u HR boli ona stvar i za HNL i za nogomet)...

Nesto od toga ima Mamic, nesto od toga ima Hajduk, vidjet cemo tko ce se bolje snaci u tim okolnostima.

Da se nesto pokrene Hajduku bi se trebali pridruziti ostali klubovi, to je strasno vazno, ako nema tih ostalih koji ce stati uz Hajduk opet ce Mamic ici s teorijom "Oni se zale jer su u 10 godina zaostali 150 bodova i kriju vlastitu nesposobnost". Ako se ne varam uz Hajduk stoji RNK Split, vjerojatno bi na njihovu stranu mogao stati i Zadar. Tko zna, mozda i ostale uspiju nekako dobiti na svoju stranu.

Ili ce Hajduk srusiti Mamica ili ce Mamic pokopati Hajduka, vec sada ce im oduzeti bodove, vjerojatno suspendirati neke djelatnike koji su navodno poticali na to da se utakmica ne odigra (protivno pravilniku HNS-a), trazit ce ogromnu naknadu zbog organizacije utakmice, tuzit ce Hajduka, disciplinska komisija ce Hajduku nakaciti sve i svasta...
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la TiLe » 23 stu 2014, 12:32

Sve je to divno i krasno što Anton piše, ali postoji samo jedan problemčić u cijeloj priči.
Naime, ljudi koji imaju sudsku zabranu prisustvovanja stadionima uopće nisu bili jučer u Zagrebu jer se na dan odigravanja uvakvih derbija moraju javiti splitskoj policiji i potvrditi da se u trenutku utakmice ne nalaze u Zagrebu.
Oni koji su išli gore nisu imali zabrane dok ih zagrebačka policija nije na mjestu popisala i stavila na nekakve liste bez ikakva razloga. Popisali su ljude koji su na glavnom trgu držali nekakve transparente i odlučili im zabraniti ulazak na utakmicu.
Dakle tko god se usudi progovoriti protiv tate automatski ide na listu i nema mu ulaza na stadion. Ostatak Torcide se naravno pobunio i dogodilo se to što se dogodilo.
Bilo bi dobro kada bi i drugi klubovi slijedili ovaj primjer, barem ovi što ne ovise o tati kao što su Lokomotiva, Rijeka, Istra i Osijek. Ovo je jedini ispravan način.
Još jednom svaka čast Torcidi i Hajduku.
Dosta je tiranije našmrkanog jebivjetra.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 13:03

Jedan od tih 50 je 10 puta prijavljen policiji da je tuko svoju ženu. Osuđen je na par godina zatvora, a jedan je optužen za silovanje. 10 njih koji su bili na listi proveli su minimalno 6 mjeseci u pritvoru...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 13:11

HolgerBadstuber napisao:Ovo je po mom misljenju OK potez jer u slucaju Hajduka stvarno vrijede dvostruki kriteriji, ljudi popiju kaznu pazi sad - zbog bakljade u Rijeci. To je nemoguce i nenormalno zbog toga sto organizator snosi odgovornost za utakmicu, nikako gost. I sada oni kazne Hajduk. Nije OK.

:lol:

Kog ti pokušavaš nasamarit? Pa kolko je Dinamo pobro kazni zbog svojih gostujućih "navijača" Halo? WTF. Pa nemreš mi bit parvnik i otvorit mi mogučnost da ti metnem ovakav protuargument!

HolgerBadstuber napisao:Vidjet cemo kako ce ovo zavrsiti, prvo taj Milan, sada i odgodjena utakmica... To su tocke s kojih vise nema natrag, to je sukob iz kojeg ce samo jedna strana izaci ziva - Mamic ili Hajduk. Ovaj potez Hajduka se moze dugorocno pokazati kao eurogol, moze se pokazati i kao autogol. Sve ovisi o tome tko ce imati kakvu podrsku iza sebe, ovaj "rat" ce dobiti onaj koji iza sebe ima podrsku institucija, medija, financijsku snagu, represivni aparat, politicko zaledje, cistu moralnu podlogu, nekakvu naklonost javnosti (iako generalno ljude u HR boli ona stvar i za HNL i za nogomet)...

Nesto od toga ima Mamic, nesto od toga ima Hajduk, vidjet cemo tko ce se bolje snaci u tim okolnostima.

Da se nesto pokrene Hajduku bi se trebali pridruziti ostali klubovi, to je strasno vazno, ako nema tih ostalih koji ce stati uz Hajduk opet ce Mamic ici s teorijom "Oni se zale jer su u 10 godina zaostali 150 bodova i kriju vlastitu nesposobnost". Ako se ne varam uz Hajduk stoji RNK Split, vjerojatno bi na njihovu stranu mogao stati i Zadar. Tko zna, mozda i ostale uspiju nekako dobiti na svoju stranu.

Ili ce Hajduk srusiti Mamica ili ce Mamic pokopati Hajduka, vec sada ce im oduzeti bodove, vjerojatno suspendirati neke djelatnike koji su navodno poticali na to da se utakmica ne odigra (protivno pravilniku HNS-a), trazit ce ogromnu naknadu zbog organizacije utakmice, tuzit ce Hajduka, disciplinska komisija ce Hajduku nakaciti sve i svasta...

Ti stvarno ne vidiš široku sliku moj Holgere. Ovdje nije problem u navijačima, ajduku i Mamiću.Problem je u tebi i Tiletu, navodno intelektualcima koji vode Hrvatsku u bolje sutra. Vas dvojica ste odlučili da nije bitno koji su to ljudi na toj listi.

Kažem ti ako je 50 silovatelja na toj listi tebe Holgere i tebe Tile treba ubit. Problem je u tome što ste se vi odlučili da vaša presuda će biti takva da uopće ne uzmete u obzir ko je na toj listi, a da bi mirnije spavali odlučili ste se za demagogiju i prihvatili da su najvećih 50 svetaca u povjesti kugle zemaljske na toj listi.

Ja i ti Tile smo najbolji frendovi i ja dođem i kažem ti, pas im mater murjačku oduzeli mi vozačku na 6 mjeseci. Pošto ti mrziš Hrvatsku policiju kao i ja ti se odma nadovezeš, DA PAS IM MATER. Nakon tjedan dana saznaš u novinama da je Anton sa 3,24% alkohola u krvi sjeo u auto pogazio trudnicu s još dvoje djece u kolicima i jednog sinčeka od 3 godine. U tom trenutku ti je zlo jer si pljuvo po murji što mi je oduzela vozačku, bez da si se išo raspitat da li je to opravdano!

Takav način razmišljanja mora izumrjeti kako bi VI NAS izvukli iz ovih govana....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la HolgerBadstuber » 23 stu 2014, 13:40

anton 1983 napisao: :lol:

Kog ti pokušavaš nasamarit? Pa kolko je Dinamo pobro kazni zbog svojih gostujućih "navijača" Halo? WTF. Pa nemreš mi bit parvnik i otvorit mi mogučnost da ti metnem ovakav protuargument!

Pa to nije protuargument, Dinamo je dobio kazne za nekakve bakljade, Hajduk je dobio kaznu vecu nego organizator utakmice jer su se divljaci poceli gadjati kamenjem i bakljama. To nisu iste stvari, da uopce ne pricamo o tome da se i nije vodilo racuna pa su smjesteni jedni do drugih. Primjeri su nebo i zemlja.

Uz to Hajduk placa teze kazne nego Dinamo, vode se dvostrukim kriterijima. Tu pricamo iskljucivo o HNS-u, ne o UEFA-i.

anton 1983 napisao:Ti stvarno ne vidiš široku sliku moj Holgere. Ovdje nije problem u navijačima, ajduku i Mamiću.Problem je u tebi i Tiletu, navodno intelektualcima koji vode Hrvatsku u bolje sutra. Vas dvojica ste odlučili da nije bitno koji su to ljudi na toj listi.

Postoji i ta mogucnost, da nije problem u Mamicu nego u Tiletu i meni, navodnim intelektualcima. No ajmo se ipak voditi pretpostavkom da malo zapinje i po pitanju Mamica to sve.

anton 1983 napisao:Kažem ti ako je 50 silovatelja na toj listi tebe Holgere i tebe Tile treba ubit. Problem je u tome što ste se vi odlučili da vaša presuda će biti takva da uopće ne uzmete u obzir ko je na toj listi, a da bi mirnije spavali odlučili ste se za demagogiju i prihvatili da su najvećih 50 svetaca u povjesti kugle zemaljske na toj listi.

Moram priznati da te nisam najbolje shvatio, o kojoj listi sa 50 silovatelja pricamo? Ako pricamo o crnim listama ja sam 100% za crne liste, ali ne da ih slaze Dinamo.

anton 1983 napisao:Ja i ti Tile smo najbolji frendovi i ja dođem i kažem ti, pas im mater murjačku oduzeli mi vozačku na 6 mjeseci. Pošto ti mrziš Hrvatsku policiju kao i ja ti se odma nadovezeš, DA PAS IM MATER. Nakon tjedan dana saznaš u novinama da je Anton sa 3,24% alkohola u krvi sjeo u auto pogazio trudnicu s još dvoje djece u kolicima i jednog sinčeka od 3 godine. U tom trenutku ti je zlo jer si pljuvo po murji što mi je oduzela vozačku, bez da si se išo raspitat da li je to opravdano!

Takav način razmišljanja mora izumrjeti kako bi VI NAS izvukli iz ovih govana....

Opet ti to ne moze biti isto, ljudi koji su na crnoj listi i nemaju presude, nisu kaznjavani, o tome je problem, naravno neki su kaznjavani ali ne svi. Da si ti bio na utakmici Dinamo-Osijek na sjeveru ti bi danas bio na crnoj listi iako u zivotu nisi platio ni kaznu za parking. Shvacas? U tome je problem. Ja podrzavam crne liste za one koji se protupravno ponasaju ali o tome tko se protupravno ponasa odlucuje sud, ne Dinamo.

I ako moze bez vrijedjanja, da bi nas trebalo ubiti, navodnih intelektualaca i slicno. Stvarno nema nikakve potrebe za takvim epitetima. Ja gledam na ovu situaciju potpuno neutralno, kao sto si vidio prvi sam osudio bakljadu u Milanu, isto tako prvi osudjujem da se ljudima krse prava.
Zadnja izmjena: HolgerBadstuber; 23 stu 2014, 13:48; ukupno mijenjano 4 put/a.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la TiLe » 23 stu 2014, 13:42

anton 1983 napisao:Jedan od tih 50 je 10 puta prijavljen policiji da je tuko svoju ženu. Osuđen je na par godina zatvora, a jedan je optužen za silovanje. 10 njih koji su bili na listi proveli su minimalno 6 mjeseci u pritvoru...

Što sa ostalih 38 ljudi?
Nije uopće problem što te liste postoje, manijacima treba zabraniti utakmice.
Problem je što je Mamić pola hrvatske stavio na liste, i one koji trebaju tamo biti i one koji mu se ne sviđaju jer ga ne smatraju najboljlim menadžerom galaksije.
Ja dođem u Zagreb sa majicom "Mamiću odlazi" i eto me automatski na listi plus što bi me vjerojatno i priveli.
Policija je njegova osobna igračka čovječe. Da li je to normalno?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SCU2cfwTjLE[/youtube]
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja