panda napisao:Da, da. Sad čitam sve što je Holiga napisao.
Neočekivan, ali zaista jeben potez od Hajduka i njihovih navijača. Respekt za ovo. Očito su Brbiću narasla muda.
Sad je samo frka što će najvjerojatnije dobit neku jebenu kaznu

HolgerBadstuber napisao:Da, oni ce se pozvati na pravilnik, no po mom misljenju ako sada Hajduku daju neku ozbiljniju kaznu zabit ce se autogol kakav nikad nisu.
"Najmanje što će se dogoditi je 3:0 za Dinamo", rekao nam je Brezni i dodao:
"Sve ostale sankcije će odrediti disciplinska komisija. Ono što vam mogu reći da je su u ovakvim slučajevima kazne rigorozne za sve one koji su sudjelovali u ovome."

Samo u ovako debilnoj državi Hajdukovi igrači za svoj postupak mogu dobiti podršku, kod nas i nigdje više.
Ja se uopče ne čudim što Mamić nas kretene toliko omalovažava. Ne da smo stoka sitnog zuba, nego dno dna.

HolgerBadstuber napisao:Ovo je po mom misljenju OK potez jer u slucaju Hajduka stvarno vrijede dvostruki kriteriji, ljudi popiju kaznu pazi sad - zbog bakljade u Rijeci. To je nemoguce i nenormalno zbog toga sto organizator snosi odgovornost za utakmicu, nikako gost. I sada oni kazne Hajduk. Nije OK.
HolgerBadstuber napisao:Vidjet cemo kako ce ovo zavrsiti, prvo taj Milan, sada i odgodjena utakmica... To su tocke s kojih vise nema natrag, to je sukob iz kojeg ce samo jedna strana izaci ziva - Mamic ili Hajduk. Ovaj potez Hajduka se moze dugorocno pokazati kao eurogol, moze se pokazati i kao autogol. Sve ovisi o tome tko ce imati kakvu podrsku iza sebe, ovaj "rat" ce dobiti onaj koji iza sebe ima podrsku institucija, medija, financijsku snagu, represivni aparat, politicko zaledje, cistu moralnu podlogu, nekakvu naklonost javnosti (iako generalno ljude u HR boli ona stvar i za HNL i za nogomet)...
Nesto od toga ima Mamic, nesto od toga ima Hajduk, vidjet cemo tko ce se bolje snaci u tim okolnostima.
Da se nesto pokrene Hajduku bi se trebali pridruziti ostali klubovi, to je strasno vazno, ako nema tih ostalih koji ce stati uz Hajduk opet ce Mamic ici s teorijom "Oni se zale jer su u 10 godina zaostali 150 bodova i kriju vlastitu nesposobnost". Ako se ne varam uz Hajduk stoji RNK Split, vjerojatno bi na njihovu stranu mogao stati i Zadar. Tko zna, mozda i ostale uspiju nekako dobiti na svoju stranu.
Ili ce Hajduk srusiti Mamica ili ce Mamic pokopati Hajduka, vec sada ce im oduzeti bodove, vjerojatno suspendirati neke djelatnike koji su navodno poticali na to da se utakmica ne odigra (protivno pravilniku HNS-a), trazit ce ogromnu naknadu zbog organizacije utakmice, tuzit ce Hajduka, disciplinska komisija ce Hajduku nakaciti sve i svasta...
anton 1983 napisao:![]()
Kog ti pokušavaš nasamarit? Pa kolko je Dinamo pobro kazni zbog svojih gostujućih "navijača" Halo? WTF. Pa nemreš mi bit parvnik i otvorit mi mogučnost da ti metnem ovakav protuargument!
anton 1983 napisao:Ti stvarno ne vidiš široku sliku moj Holgere. Ovdje nije problem u navijačima, ajduku i Mamiću.Problem je u tebi i Tiletu, navodno intelektualcima koji vode Hrvatsku u bolje sutra. Vas dvojica ste odlučili da nije bitno koji su to ljudi na toj listi.
anton 1983 napisao:Kažem ti ako je 50 silovatelja na toj listi tebe Holgere i tebe Tile treba ubit. Problem je u tome što ste se vi odlučili da vaša presuda će biti takva da uopće ne uzmete u obzir ko je na toj listi, a da bi mirnije spavali odlučili ste se za demagogiju i prihvatili da su najvećih 50 svetaca u povjesti kugle zemaljske na toj listi.
anton 1983 napisao:Ja i ti Tile smo najbolji frendovi i ja dođem i kažem ti, pas im mater murjačku oduzeli mi vozačku na 6 mjeseci. Pošto ti mrziš Hrvatsku policiju kao i ja ti se odma nadovezeš, DA PAS IM MATER. Nakon tjedan dana saznaš u novinama da je Anton sa 3,24% alkohola u krvi sjeo u auto pogazio trudnicu s još dvoje djece u kolicima i jednog sinčeka od 3 godine. U tom trenutku ti je zlo jer si pljuvo po murji što mi je oduzela vozačku, bez da si se išo raspitat da li je to opravdano!
Takav način razmišljanja mora izumrjeti kako bi VI NAS izvukli iz ovih govana....

anton 1983 napisao:Jedan od tih 50 je 10 puta prijavljen policiji da je tuko svoju ženu. Osuđen je na par godina zatvora, a jedan je optužen za silovanje. 10 njih koji su bili na listi proveli su minimalno 6 mjeseci u pritvoru...

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju