Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 17:31

TiLe napisao:
anton 1983 napisao:Ja nikad, ali dosloFce nikad neću biti za debila sam zato da bi srušio kriminalca, nije mi u karakteru brate :mrgreen:

Kriminalca? :o
Što se dogodilo sa hall of fame menadžerom?

Ne kužim te? Pa objašnjavam ti da me shvatiš.

A i inače ko je reko da on nije kriminalac?

Najveći čovjek Bayerna je Uli Hoeness - dokazano kriminalac. I što sad? :?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 17:33

panda napisao:
Nazovi ti to potezom čijim želiš, boli me kifla, poanta je da je bar netko nešto napravio.

Nije! Poanta je da ti znaš ko je taj koji to radi.Ajmo maknut milanovića i poštaviti Šešelja na vlast da nas sve pobije - nekaj smo napravili :D

panda napisao:Ovo jučer nije bilo niti ugrožavanje nečije sigurnosti niti sramoćenje pred internac. medijima.

E pa baš zato ti kažem da si u bananu jer svi sa tog popisa su radili sranja u milanu,pa zato nisu smjeli na stadion 8-) ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 23 stu 2014, 17:47

anton 1983 napisao:Nije! Poanta je da ti znaš ko je taj koji to radi.Ajmo maknut milanovića i poštaviti Šešelja na vlast da nas sve pobije - nekaj smo napravili :D

:lol: ?

Povlačim ono prije, Hrvatistan je savršena država za tebe!

anton 1983 napisao:E pa baš zato ti kažem da si u bananu jer svi sa tog popisa su radili sranja u milanu,pa zato nisu smjeli na stadion 8-) ;)

Još prije koji sat si tu svima prigovaral da podržavaju ljude iako ne znaju tko su, a sad dolaziš ovamo i kriviš one koji jučer nisu pušteni na stadion da su bacali baklje u Milanu.

Ovo su dvostruka mjerila do bola.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 23 stu 2014, 17:50

anton 1983 napisao:Ne kužim te? Pa objašnjavam ti da me shvatiš.

A i inače ko je reko da on nije kriminalac?

Najveći čovjek Bayerna je Uli Hoeness - dokazano kriminalac. I što sad? :?

Ako i sam tvrdiš da je kriminalac zašto ga onda častiš epitetima najvećeg nogometnog djelatnika kojeg je hrvatska dala, ili tako nešto...
Dakle jasno ti je da drži pola klubova u ligi, da drži sudačku organizaciju da policija po njegovom naputku maltretira navijače...ali opet je Bog Isus.
Naravno sad ćeš mi odgovoriti da nema dokaza za ovo što sam gore naveo i pravit se slijep pored zdravih očiju pa možemo do sutra ovako.
Čudan je taj tvoj mentalitet, zbilja.

P.S Hoenessov kriminal je nevezan uz Bayern i nogomet tako da mi usporedba sa Maminjom ne stoji.

panda napisao:Još prije koji sat si tu svima prigovaral da podržavaju ljude iako ne znaju tko su, a sad dolaziš ovamo i kriviš one koji jučer nisu pušteni na stadion da su bacali baklje u Milanu.

Anton ih zna sve osobno. I onih 2000 silovatelja sa zagrebačkog i onih 100 ubojica sa splitskog popisa.

volio bih da se zatekne u blizini neke pizdarije pa da ni kriv ni dužan završi na spisku nego da mi netko da 1000€. :D
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 18:02

panda napisao:
anton 1983 napisao:Nije! Poanta je da ti znaš ko je taj koji to radi.Ajmo maknut milanovića i poštaviti Šešelja na vlast da nas sve pobije - nekaj smo napravili :D

:lol: ?

Povlačim ono prije, Hrvatistan je savršena država za tebe!

anton 1983 napisao:E pa baš zato ti kažem da si u bananu jer svi sa tog popisa su radili sranja u milanu,pa zato nisu smjeli na stadion 8-) ;)

Još prije koji sat si tu svima prigovaral da podržavaju ljude iako ne znaju tko su, a sad dolaziš ovamo i kriviš one koji jučer nisu pušteni na stadion da su bacali baklje u Milanu.

Jel sad vidiš kak je to kad je neko mutav? Ja sam sad rek oko su ti ljudi i to ti ne paše, a niko ne zna ko su ti ljudi al su ih svi podržali :haha: Ja se ovdje ne grozim činjenice što se neko pobunio, nego zbog čega su se ljudi uzjebali i što su još uz to uzjebavanje turbo glupi.

Pa daj shvati da nemreš nekog podržavat kad ne znaš koga podržavaš! :neee: Ja serem tebi, tiletu,holgeru a ne o onom kaj se događa na ulici. Vi ste uletili ovdje i rekli zemlja je ravna, a ne okrugla i to me jebe!

Što vi mislite dali u toj skupini na crnoj listi ima više "navijača" ili huligana.Pitam kaj mislite, a nekaj znate. Znam da vam srce i duša neće dati da napišete istinu, ali čim sam vam postavio pitanje i vi ga pročitali, shvatili ste da morate popraviti svoju grešku.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2014, 18:05

TiLe napisao:Ako i sam tvrdiš da je kriminalac zašto ga onda častiš epitetima najvećeg nogometnog djelatnika kojeg je hrvatska dala, ili tako nešto...

Pa kad to je :roll:

TiLe napisao:P.S Hoenessov kriminal je nevezan uz Bayern i nogomet tako da mi usporedba sa Maminjom ne stoji.

Zbog ovog samo imam poriv da te udarim izbijem glupoču iz tvoje glave.Pa zato ne želim dalje sa tobom raspravljati.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 23 stu 2014, 18:10

anton 1983 napisao:Jel sad vidiš kak je to kad je neko mutav? Ja sam sad rek oko su ti ljudi i to ti ne paše, a niko ne zna ko su ti ljudi al su ih svi podržali :haha: Ja se ovdje ne grozim činjenice što se neko pobunio, nego zbog čega su se ljudi uzjebali i što su još uz to uzjebavanje turbo glupi.

Antonče dragi, mislim da nisi savladao čitanje u osnovnoj školi.
Ti si rekao da su to ljudi koji su u Milanu bacali baklje, što ne znaš, a čak da i znaš - živo mi se jebe. Ako su bacali u Milanu baklje, trebali su dobit zabranu ulaska na stadion i to je oke. Rekoh, podržavam i ja to da se određene ljude ne pušta na stadion. Problem nastaje kad se lista ljudi koji se ne puštaju na stadion piše iz glave. Nemoj zaboraviti da jučer na listi nisu bili samo Torcidaši već i neki boysi. Jučer je zabranjen ulazak na stadion ljudima neovisno o tome dal' su bili u Milanu, neovisno o tome dal' su zapravo radili neko sranje prije ili ne, stavljeni su na listu zato što imaju nešto protiv Maksimirske mini države.

I ono što ti već pišem kroz 33 posta, potpuno je nebitno koji je razlog za uzjebavanje. U toj posranoj državi bi mogao svaki dan naći barem 555 opravdanih razloga da digneš budu na noge i napraviš puč, ali za to očito nitko nema muda.
Jučer se digla buna iz potpuno banalnog razloga, ali barem je netko imao muda to napraviti.

anton 1983 napisao:Pa daj shvati da nemreš nekog podržavat kad ne znaš koga podržavaš! :neee: Ja serem tebi, tiletu,holgeru a ne o onom kaj se događa na ulici. Vi ste uletili ovdje i rekli zemlja je ravna, a ne okrugla i to me jebe!

S druge strane, ne možeš niti ti ljudima srati kad ne znaš po kome sereš. Ovo se konstantno vrti u krug. TiLe, Holger i ja smo uzeli na znanje što ti pokušavaš reć i kontrirali ti, ti si s druge strane tvrdoglavo samo tupiš svoje bez da uzmeš u obzir što ti netko drugi kaže i uz to onda bacaš neke banalne primjere.

Nemam više ni volje ni razloga raspravljati, adios
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 23 stu 2014, 18:16

anton 1983 napisao:Zbog ovog samo imam poriv da te udarim izbijem glupoču iz tvoje glave.Pa zato ne želim dalje sa tobom raspravljati.

Baš si mi izbio glupoću iz glave...
Pogotovo sa ovim
anton 1983 napisao:
TiLe napisao:Ako i sam tvrdiš da je kriminalac zašto ga onda častiš epitetima najvećeg nogometnog djelatnika kojeg je hrvatska dala, ili tako nešto...

Pa kad to je :roll:

:legendo:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 23 stu 2014, 23:24

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 24 stu 2014, 13:15

Al nejde mi u glavu taj Hajduk, majmuni slome pol Dugopolja, Kek skoro biva mrtav, dobiju astronmsku kaznu a novca ionak nemaju, i sad njima ti pojedinci fale u Zagrebu i bez njih se ne igra tekma.

Pa pustimo sad Mamića, HNS - mafiju i ostale spike, za drugo nisu nek da ih ti huligani izbace iz HNL-a, prije nek se sami.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2014, 13:19

Ma je da, pa nećemo valjda sad stat kad ima se tolko toga za reč.

Eto danas pročitam da po zakonu klub ipak može dati popis ljudi koji ne smiju na stadion. I što sad. Isto tako imamo izjave 3 strana.

Policija kaže da je ona predala popis, Dinamo kaže da mu ga je policija dala, ajduk tvrdi Mamić je sve kriv i mora se maknuti. I što sada reči nakon sve ovog? Ništa drugo nego dobro razmisliti zašto ja serem Tiletu, Holgeru i Pandi. Itekako je bitno koliko ste brzi i šro ste podržali, jer rješit se jednog da dođe gori nije rješenje. Ako se zna da ima nevinih na popisu tako se zna da ima krivih, a o tome vas trojica niste razmišljai.

Zato ja proserem i govorim vam drugu stranu medalje, da je svaki taj na popisu MOŽDA neki kreten, a to ne znamo niti ja niti vas trojica, ali se vi od toga ograđujete i to me smeta.

Da se stvari trebaju mjenjati trebaju, ali treba i znat srat kvalitetno, a ne da cijeli WC bude zasran i da se voda ne pusti.

Ako ajduk ima takvu podršku lige a u biti su se usrali i tek dan poslije nakon što je javnost odobrila cijeli postupak, počeli se kurčit onda ja to sve nabijem na kurac.

Eto prva stvar koja je meni pala na pamet je to da su navijači zvali igrače i prijetili im da ne izlaze na teren...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 24 stu 2014, 13:29

Slika
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 24 stu 2014, 14:00

Lennon napisao:Al nejde mi u glavu taj Hajduk, majmuni slome pol Dugopolja, Kek skoro biva mrtav, dobiju astronmsku kaznu a novca ionak nemaju, i sad njima ti pojedinci fale u Zagrebu i bez njih se ne igra tekma.

Pa pustimo sad Mamića, HNS - mafiju i ostale spike, za drugo nisu nek da ih ti huligani izbace iz HNL-a, prije nek se sami.

Prije 10 godina je Mamić bio na tribinama sa BBB-om na gostovanju u HNL-u, tada nitko nije imao problem s njime, a igrali su i ligu za ostanak.
Postojali su i onda problemi u HR nogometu, incidenti itd. Kaže sinoć Ante Čačić kako je od 1990. do danas 320 kazni hrvatski nogomet dobio, znači repka + klubovi. Zanimljivo i pohvalno, nema šta... Valjda isto Zdravkec kriv za sve te kazne.

Mi smo totalno retardirano društvo, ovi događaji samo to govore. Da ne govorim što je Yusip isto sve znao izjaviti, ali eto... Ljudi biraju sve te koji su za NEpravDU. Naš nogomet je u cijeloj priči lakrdija kad se pogleda unatrag 20 godina što su uhljebi i razni paraziti (ne)radili u državnim i javnim poduzećima i institucijama, državne agencije, sve razine vlasti, sudovi...

Tu se nitko ne loži, već samo šuti i gleda svoja posla. Bit će kako svatko ima prste u tome, nekoga svoga i u pripravnosti je izaći na ulice kad se krene rezati, ukidati i dijeliti otkaze.

Jednostavno, ovoj zemlji je potrebna brutalna doktrina šoka da sve ode u 100pm pa neka bude i mrtvih, a ne da 25% preostale mizerije u privatnom sektoru u ovoj zemlji hrani udbaše, mafiju, uhljebe, parazite i ostala piskarala koji žive kao u feudalizmu.

Potpuno izgubljeni u prostoru i vremenu. I tu je bilo nekih rečenica koje su jako zabrinjavajuće. Sve ovo što se događa u politici, sportu, društvu je rezultat konstantnog nerada, korupcije i neodgovornosti. Dok se brojne stvari ne promijene i ne riješe koje stoje čak 70 godina, ova zemlja nema budućnost.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 24 stu 2014, 14:08

anton 1983 napisao: A već ako ste takvi sisači, koju PM navijaze ta Bayern koji je sam izbacio najradikalniju skupinu sa stadionu zvanu kako ono? :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:
!

Schickeria München.Prije nekoliko godina nakon tucnjave sa navijacima omrazenog nam Nürnberga jedna zena je ni kriva ni duzna dobila bocom u glavu i trajno ostala bez vida na jedno oko.Prvi sam koji osuđuje osobu koja je ta napravila ali cemu zabranjivanje ostalih navijaca koji s time nisu imali nikakve veze?!Godinama sam bio protiv nase uprave samo iz tog razloga.
Inace--http://www.spiegel.de/sport/fussball/fc-bayern-muenchen-schickeria-ultras-erhalten-julius-hirsch-preis-a-997151.html :bravo:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 stu 2014, 14:11

Gerd Muller napisao:li cemu zabranjivanje ostalih navijaca koji s time nisu imali nikakve veze?!

Gerd Muller napisao:nakon tucnjave sa navijacima

Zbog ovoga možda :?:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja