Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la Gerd Muller » 24 stu 2014, 14:15

FCB_general napisao:
Gerd Muller napisao:li cemu zabranjivanje ostalih navijaca koji s time nisu imali nikakve veze?!

Gerd Muller napisao:nakon tucnjave sa navijacima

Zbog ovoga možda :?:

Znaci da smo se mi koji smo bili na Werderu potukli sa recimo navijacima München 1860 ti bi podrzavao da se zabrani svim nasim clanovima ici na Hsv premda mnogi nisu ni prisustovali utakmici sa Werderom?
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2014, 14:17

Gerd Muller napisao:Znaci da smo se mi koji smo bili na Werderu potukli sa recimo navijacima München 1860 ti bi podrzavao da se zabrani svim nasim clanovima ici na Hsv premda mnogi nisu ni prisustovali utakmici sa Werderom?

Ne, ali što ako skupina ima 50 članova, a njih 10 počne razbijati glave, a policija ih ne ulovi. Kako bi se ti onda osiguraoda tih 50 više ne može doči na stadion?

PS.

A i da sam u takvoj skupini istupio bih iz nje, jer se sa njima neam kaj tražiti. Kaj smo mi idioti pa ne znamo sa kim se družimo?

Šta ti nisi čuo da su ENGLEZI bili banirani par godina iz europskih natjecanja i slične kazne? Pa nisu SVI Englezi delali pizdarije...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 24 stu 2014, 14:36

Gerd Muller napisao:Znaci da smo se mi koji smo bili na Werderu potukli sa recimo navijacima München 1860 ti bi podrzavao da se zabrani svim nasim clanovima ici na Hsv premda mnogi nisu ni prisustovali utakmici sa Werderom?

Gdje, kako, zbog čega? Razumijem da ćeš ići izbjegavati ili se braniti ako te napadnu iz čista mira, ali ne događa se to stalno. Barem ne vidim to u Njemačkoj da se pune vijesti o tome.

U Hrvatskoj je to sasvim druga priča, ide se dobrim dijelom da se traže nevolje. To ne može biti isto.

Svim članovima ne bih zabranio, samo onima koji su krivi. S time da se vi tih istih članova automatizmom bez razmišljanja odričete. To baš slučaj vidjeti u Hrvatskoj... Ne znam...

anton 1983 napisao:Ne, ali što ako skupina ima 50 članova, a njih 10 počne razbijati glave, a policija ih ne ulovi. Kako bi se ti onda osiguraoda tih 50 više ne može doči na stadion?

Stvar je što se toliko u zadnjih 30-40 godina toga dogodilo da članovi tih grupa bi isto u svojim redovima morali imati nešto kao svoje policajce koji će sami šutati svoje kad krenu raditi loše kako bi se izbjegli bilo kakvi sukobi. Ja ne vjerujem da je netko toliko 'lud' da ide svoga odstraniti i još zatući jer je divljak. Policija i redari naravno kako nemaju i ne žele imati stalno volje i živaca zajebavati se sa svakim pojedinačno jer je bilo masa stoke koja je to sve zloupotrebljavala i onda me ništa ne čudi kada se loše stvari dogode jer izgleda kako nisu sve strane htjele to izbjeći. To je stvar kućnog odgoja i zdravog razuma.

anton 1983 napisao:A i da sam u takvoj skupini istupio bih iz nje, jer se sa njima neam kaj tražiti. Kaj smo mi idioti pa ne znamo sa kim se družimo?

Vjerojatno si onda pička, cinkaroš, tetkica i sl. gluposti. Htio bi biti u grupi, a nemati takve profile koji su ko fol za istu stvar. To su sve manipulacije, a sve se vrlo jednostavno može riješiti samo da se poštuju pravila i postoji kućni red.

Sjećam se kad mi je frend tijekom srednje škole išao u Vinkovce gledati neki seljački derbi Cibalije i Osijeka, pričao je kakvu su proceduru morali prolaziti, iz autobusa u marice, pa do stadiona, pa 10 minuta kasnili na utakmicu. Za što to sve? Hrvatski narod koji tzv. podupire svoje klubove a utakmica visokog rizika? Jedini rizik je za 2 ekipe izgubiti, a ne da se ovi pijani i drogirani zalete na goste iz Osijeka ili ovi obrnuto, iz Osijeka traže nevolje kod i sa Vinkovčanima.

To veze nema s ničim normalnim. No frka je oduprijeti se hirovima, nekakvim porivima i glupostima "zašto bih ja poštovao pravila i zakone kad su oni tu da se krše".

Mislim, nemam riječi... Nedavno sam se zamalo potukao s jednim dečkom a da mu nisam ni opsovao ni ništa, a onako sam ufuran, važan, iskusan u tučnjavama s policijom našao meni prijetiti zbog doslovno ničega. 5 ljudi našlo smirivati nekakvu 'situaciju' iz njega i mene. Što bi tek bilo da sam navijač Hajduka, Dinama, Rijeke ili Cibalije, kladim se kako bi se sa mnom tukao jer sam njihov navijač. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 24 stu 2014, 16:41

FCB_general napisao:Svim članovima ne bih zabranio, samo onima koji su krivi.

:bravo:

A nas Uli svima zabranio.No bilo pa proslo.Sad imamo sasvim pristojnu podrsku s tribina i to mi je najbitnije.
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 stu 2014, 19:45

Gerd Muller napisao:
FCB_general napisao:Svim članovima ne bih zabranio, samo onima koji su krivi.

A nas Uli svima zabranio.No bilo pa proslo.Sad imamo sasvim pristojnu podrsku s tribina i to mi je najbitnije.

Jebiga, to su Nijemci. Odeš iz stana uzeti papire ili igračku iz auta, a 3 minute prije toga si pod utjecajem 4 pive, policajac te vidi i još kazni jer si pio iako nisi imao namjeru sjesti, upaliti auto i voziti se u alkoholiziranom stanju.

Imaju Nijemci svojih gluposti i pretjerivanja.

Uli je maknuo sebi nepodobne, jel? Nije trpio Koan Neuer, Hoeneß du lügner za kršenje svojeg obećanja i (ne)financiranje 1860, etc.

Zato naš Uli zbog svojih avantura sa off-shore-om dobio zatvorsku kaznu i dobio trajnu pljusku u svojoj životnoj epizodi i platio je sve ono što nije. ;) Recimo, bilo je suđenja za Gradsku banku, ukradenu lovu NK Osijeka, bilo je presuda ali lova nikad nije vraćena nego je i dan danas na tajnim računima koju koristi nečija obitelj. Ehhhh da... Kvazi-država koja je stvorila sve nakaze na političkoj, sportskoj, društvenoj, javnoj, poslovnoj i kojoj već ne sceni.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 24 stu 2014, 20:30

Problem broj 1 sto se tice navijaca Dinama.
Znaci jedan mladji navijac sjedne na krivo mjesto i dobije kaznenu prijavu i godinu dana izgona s stadiona, dok dokazani ubojice, kriminalci imaju povlasteno sve... posao, oprostene zlocine, najnoviji bus, placene karte, jacuzzije, "kafic".... i ostale gluposti. I 90% od tih 300 i nest kazni su oni zapoceli.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 24 stu 2014, 22:56

CroCHEF napisao:Problem broj 1 sto se tice navijaca Dinama.
Znaci jedan mladji navijac sjedne na krivo mjesto i dobije kaznenu prijavu i godinu dana izgona s stadiona, dok dokazani ubojice, kriminalci imaju povlasteno sve... posao, oprostene zlocine, najnoviji bus, placene karte, jacuzzije, "kafic".... i ostale gluposti. I 90% od tih 300 i nest kazni su oni zapoceli.

Tzv. sjekiraši ili tatina poslušna frakcija.
http://www.tportal.hr/sport/uefa/343859 ... ekire.html

Zanimljivo da za njih nema zabrana, a za tovara sa transparentom na trgu ima.
Bitno da je policija neutralna :smajl007:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Gerd Muller » 25 stu 2014, 02:15

FCB_general napisao:Uli je maknuo sebi nepodobne, jel?

U svibnju 2007.godine su izbaceni sa stadiona na neko vrijeme.Sad su naravno tu gdje im je i mjesto,na stadionu a situacija između Ultra skupine i uprave trenutno je izvrsna.
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 25 stu 2014, 15:07

Gerd Muller napisao:
FCB_general napisao:Uli je maknuo sebi nepodobne, jel?

U svibnju 2007.godine su izbaceni sa stadiona na neko vrijeme.Sad su naravno tu gdje im je i mjesto,na stadionu a situacija između Ultra skupine i uprave trenutno je izvrsna.

Sam sebe posrao kad je vidio prošle sezone kazalište na Areni, pa odjednom podvio rep, pozvao navijače za stol i dogovorio s njima povratak i proširenje kapaciteta(stojeća mjesta) kao ispriku. Odjednom sve 5! Eeee da...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 26 stu 2014, 16:21

"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 27 stu 2014, 01:02

TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 27 stu 2014, 11:34

TiLe napisao:http://tinypic.com/player.php?v=n6urlv%3E&s=8#.VHZo-snQryv
Još malo neutralne policije. :a045:

E a jel ima di video s jučerašnje tekme kadeta kad su napali djecu radi "provokacijskog pjevanja"?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 27 stu 2014, 12:59

Lennon napisao:E a jel ima di video s jučerašnje tekme kadeta kad su napali djecu radi "provokacijskog pjevanja"?

Postavi ga ako nađeš! Ne znam zašto misliš da bih stao na stranu nekolicine debila koji se idu razračunavati sa djecom.
To su materijali za crne liste a ne oni koji se tamo nalaze jer je tata tako rekao.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 27 stu 2014, 13:38

Slika
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 27 stu 2014, 16:02

TiLe napisao:
Lennon napisao:E a jel ima di video s jučerašnje tekme kadeta kad su napali djecu radi "provokacijskog pjevanja"?

Postavi ga ako nađeš! Ne znam zašto misliš da bih stao na stranu nekolicine debila koji se idu razračunavati sa djecom.
To su materijali za crne liste a ne oni koji se tamo nalaze jer je tata tako rekao.

Niti sam ja za ovu garnituru i stanje HNS-a, dapače, kao Dinamovac sam za odlazak Mamića i iz Dinama i svega. Naklon do poda zbog borbe.

Ali kakve borbe? Jel ovo borba, jel borba ono divljanje u Milanu? Dokle bu god takva borba ja je otvoreno neću podržavat a ni priključivat se istoj. Pa kaj neko treba stradat prije nek se glava skine, a pogotovo neko ko nije ni kriv ni dužan? Jel ja ko navijač kad dođem u Zagreb na derbi, moram biti udaren ili pogođen bakljom od nekog "pravog navijača" jer sam na istoku a ne tamo di su onaj dan BBB-i pa se tako smatram Mamićevim plačenikom? Jel to borba?

Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja