Večeras je rasturio drugo poluvrijeme.
Čovjek mora puno više igrati u ovakvim okolnostima kad imamo bolnicu u ekipi.
Čovjek mora puno više igrati u ovakvim okolnostima kad imamo bolnicu u ekipi.

FCB_general napisao:Kakav start na Rodeu... Njemački komentator ne vjeruje da je samo žuti.![]()
Večeras je rasturio drugo poluvrijeme.Čovjek mora puno više igrati u ovakvim okolnostima kad imamo bolnicu u ekipi.

Speedy napisao:Cim je Rode usao i kada smo poceli igrati s dva centralna vezna odmah je to bolje izgledalo. Alonso jednostavno ne moze drzati sam sredinu, prevelik je to prostor.
Ne bi bilo lose malo Lewu podsjesti na klupu jer je zadnje dvije utakmice jako los pa nek se zapita malo!

ivan napisao:Formacija nam ne funkcionira i točka.

panda napisao:ivan napisao:Formacija nam ne funkcionira i točka.
Do sad je u dvozamenkastom broju utakmicu sve funkcioniralo i bilo dobro, zadese nas 2 lošije utakmice (koje smo svejedno pobjedili) i odmjednom ne valja formacija i ne valjaju igrači.

panda napisao:ivan napisao:Formacija nam ne funkcionira i točka.
Do sad je u dvozamenkastom broju utakmicu sve funkcioniralo i bilo dobro, zadese nas 2 lošije utakmice (koje smo svejedno pobjedili) i odmjednom ne valja formacija i ne valjaju igrači.
Sebastian Rode had 26 Ball Contacts , Won 91% of his tackles without committing any foul

FCB_general napisao:Primjetno je kako se ne snalazimo u ovom sustavu onako kao u onome. Riječ je od 2 i pol utakmice, jer sve je krenulo od Cityja u drugom poluvremenu.

panda napisao:FCB_general napisao:Primjetno je kako se ne snalazimo u ovom sustavu onako kao u onome. Riječ je od 2 i pol utakmice, jer sve je krenulo od Cityja u drugom poluvremenu.
S obzirom da je do utakmice sa Herthom više manje sve bilo super, teško da je problem u sustavu, nešto nas muči pa je realizacija nešto lošija, ali svejedno mislim da to i nije toliki problem da bi sad morali mjenjati cijeli sustav koji uigravamo već dugo vrijeme i izbacivati iz sastava nositelje igre.

FCB_general napisao:Jedan holder ne prolazi u Bayernu i to je kraj priče. Prošle sezone smo se opekli gadno par puta jer smo igrali sa svakakvim holderom osim Martineza i dobili batina, a opet u finalu Pokala igrali sa skroz neuigranim 3-4-2-1 te s dvojicom u sredini pa je druga priča bila.
Mi cijelu ovu sezonu igramo s trojicom u zadnjoj liniji, s barem 2 holdera(Alonso, Lahm) i dva bočna igrača. Sve je izgledalo odlično, realizacija se dizala iz utakmice u utakmicu dok Alaba nije ispao iz kadra jer je igrao lijevog braniča. Nakon toga natrag na liniju od 4 igrača i jednog zadnjeg veznog i eto belaja.
Ili 4-2-3-1 ili 3-4-2-1 ili 4-3-3(s čak tri holdera ako treba). Meni potpuno nebitno, ali sam Alonso u 4-1-4-1 gdje su mu ispred 4 čista ofenzivna igrača ne dolazi u obzir, posebice protiv jačih protivnika.

panda napisao:ali naša loš(ij)a igra u zadnje 2 utakmice teško ima veze sa tim

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju