melodyne napisao:Mislim da moramo da budemo zadovoljni ovim rezultatom. A kako nije Schalke sramota da igra i dalje bunker sa igracem vise?! Jbt ja to stvarno ne mogu da razumem a vukuvi samo 1:1.

Schalke je došao neizgubiti i to je uspio iako je umalo izgubio s igračem više. Oni su klošari bili i ostali. Pričekajmo n-tu potvrdu toga u CL.
Mi drugu utakmicu ne znamo za pobjedu. Iduće kolo je odlazak u susjedni Stuttgart. Svi znamo u kakvom je stanju taj klub zadnjih 4-5 godina, svi se sjećamo što je bilo prije godinu dana nakon prve novogodišnje utakmice s Gladbachom nakon čega smo igrali s njima nadoknadu jesenskog dijela(isto kod njih) na gostovanju.
Guardiola opet pokazao kakav je kmečavac kad ga ništa ne ide, ako je dirao sutkinju pa se pričalo o kazni, onda za ovaj odlazak do diranja linijskog bi trebao biti utakmica kazne. Skoro ista preslika od prije godinu dana u prve dvije utakmice.
Sad će se opet u Stuttgartu tražiti okidač za pokretanje makar pozitivne serije rezultata kad je već igra u teškoj defenzivi. Mi se doslovno mučimo i ne znamo što bismo od sebe u završnici. Opet izgledamo kao pod van Gaalom u 2010/2011., samo ovdje je gore što tobože imamo brojne igrače i klupu, a klinca ništa. To može biti za brigu. Nema još puno do okršaja u Pokalu i Shakhtara. U tim utakmicama se mora biti pravi.