ALLIANZ ARENA - najmoderniji stadion

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2014/2015

PostPostao/la panda » 19 vel 2015, 00:07

http://www.tz.de/sport/1860-muenchen/ts ... 35320.html

Evo dobrih vjesti za Generalisima :mrgreen:

Ukoliko Zehcigeri ispadnu u 3. ligu (a to je sigurno san svakog navijača Bayerna :mrgreen: ), a to je vrlo moguće s obzirom da su trenutno 16., prestat će "iznajmljivat" našu lijepu Arenicu i potom bi Arenica mogla zasjati u novom BAYERNOVOM ruhu (stolice u crvenom).
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

Re: ALLIANZ ARENA - najmoderniji stadion

PostPostao/la Red passion » 19 vel 2015, 13:05

To je dobra vijest za one koji tamo žive i navijaju, više nego za mene. Općenito za sve. Pročitao sam prije 2 dana tu priču, u biti Rummenigge je priznao kako sve ove godine klub ništa nije napravio po pitanju toga isključivo zbog 1860 i ništa više. Ono, Bayern je vlasnik još od 2008.(ako ne i prije) i nikad nisu maknuli siva sjedala zbog ovih. Pa ono, itekako bi ja stavio to tada da svaku utakmicu u 2. ligi pred polupraznim stadionom se sve crveni. cool0044 Politički korektan na svojem 100% vlasništvu, buuuuuu! Zamisli nas dvojicu pustiti podstanare u naše domove da nas šamaraju kad im se nešto ne svidi. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 vel 2015, 13:43

Image

:smile10:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 19 vel 2015, 14:12

FCB_general napisao:To je dobra vijest za one koji tamo žive i navijaju, više nego za mene. Općenito za sve. Pročitao sam prije 2 dana tu priču, u biti Rummenigge je priznao kako sve ove godine klub ništa nije napravio po pitanju toga isključivo zbog 1860 i ništa više. Ono, Bayern je vlasnik još od 2008.(ako ne i prije) i nikad nisu maknuli siva sjedala zbog ovih. Pa ono, itekako bi ja stavio to tada da svaku utakmicu u 2. ligi pred polupraznim stadionom se sve crveni. cool0044 Politički korektan na svojem 100% vlasništvu, buuuuuu! Zamisli nas dvojicu pustiti podstanare u naše domove da nas šamaraju kad im se nešto ne svidi. :D

Ha čuj, Bayern je i ovak viđen k'o glavni antagonist Njemačkog nogometa, da smo ih odjebali iz stadiona i napravili po svojem, mislim da šira javnost ne bi baš bila oduševljena. Na kraju krajeva ipak je stadion izgrađen za oba kluba istovremeno, makar mi kupili njihov udio stadiona

Iako tu ljudi često zaboravljaju da je to za njih bio financijski odličan posao, a za nas i ne baš. Mogli smo mi i jefitnijim putem - pustiti njih da bankrotiraju te njihov dio stadiona kupiti putem dražbe, što bi sigurno bilo nekoliko puta jeftinije od onih 11 milja koje su dobili.

Sad ostaje nada da napokon propadnu kak se spada (čak im je i Lorant dao korpicu...), a da mi ofarbamo stadion u crveno :bravo:

Inače, Zehcigeri su pravi primjer propadanja kluba kad imaš nesposobnu upravu i/ili nesposobnog vlasnika pojedinca.
Povodom toga - Pro 50+1 :)
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 19 vel 2015, 15:49

Jaooooooooo @Melo, pa ovo je još brutalnije nego ono što sam vidio prvi put prije 3-4 godine. :o :P :P :P Ovo s grbom bi stvarno bilo bulls eye! :chears:

@panda

Kako god, oni su nas samo sjebali u kapacitetu stadiona. Mi smo zadnjih 7 godina eventualno trebali nekakav inicijalni kapacitet od 75-80k mjesta povećati na 90k. Na taj način je otišao jedan dio kolača od zarade, a drugi dio za ultrase koji bi u još većem broju trošili glasove. ;)

Što je tu je, oni se raspadaju. Već je prošlo njihovih jubilarnih 10 godina od igranja 1. lige. Dakle nakon ove sezone ako ispadnu(što sad gorljivo navijam jer će se stadion potpuno očistiti od njihovih prostorija i mjesta i još mijenjati), onda za jedno desetljeće oni će lijepo od ispadanja iz prve lige i novog stadiona doći do golih gaća. Čak ni taj taliban im nije ništa pomogao što je došao. Jao, kakav nebitan i mali klubić. cool0044
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 18 ožu 2015, 10:13

panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 18 ožu 2015, 13:33

Eto da se poklopilo s rasporedom, igrali bi sinoć sa zelenima svjetlima. Slika
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 28 ožu 2015, 14:03

Gledajući na to kako je Bayern isplatio stadion i kako se klub razvio od te 2005. godine ostaje žal što se nije digao još jedan red gdje bi kapacitet bio 100.000 hiljada mjesta. Sigurno bi tu još trebalo investirati 100-tinjak miliona eura, ali ko je znao da će Bayern doživjeti novu vrstu zlatnog doba kao sredinom 70-tih.

Lahko je sada biti general poslije bitke.

Ako Bayern nastavi sa ovakvom vrstom rasta i pametnim poslovanjem i trofejima, budite uvjereni da će u roku 20-25 godina ovaj stadion biti prošiten ili da će se praviti novi. Ovdje govorimo o ekonomskoj računici jer pratim Bayern na svim razinama gdje se može pratiti, od lajkova na facebooku, pratioca na twitteru, do samih članova klubova koji rastu iz godine u godinu. Vidite i sami kako je Bayern tek unazad dvije godine počeo da igra utakmice i po Americi, azijskim zemljama, što je za Engleze i druge bilo nešto sasvim normalno. Svojevremeno je United ispao u grupnoj fazi Lige prvaka, oni su odmah odradili azijsku turneju gdje su zaradili isti novac, kao što bi i Ligi prvaka.

Fudbal je postao novac, u neku ruku tužno.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 28 ožu 2015, 14:13

To nije toliko do Bayerna koliko do Udea i njegovih Lavića.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Titan » 28 ožu 2015, 14:25

1860 ostaje u drugoj ligi. Želimo crvene stolice na svom stadionu :D
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 28 ožu 2015, 14:40

Mislio sam više na ovo zašto nije izgrađen veći stadion.
Da se radilo samo o Bayernovom stadionu, siguran sam da bi se stadion u početku izgradio veći, za barem 80-85k gledatelja. No s obzirom da je gradonačelnik bio Lavić, i da nam je novi stadion uvjetovao kao zajednički, gradio se takav kakav se gradio.

Sad ostaje ta nada da će gamad ispasti u 3. ligu a mi dobijamo crveni stadion :mrgreen:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TTomi30 » 24 svi 2015, 21:14

melodyne napisao:Image

hoćemo li uskoro i ovo doživjeti??? 8-)
TTomi30
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2015, 22:22

Da bar... Sve ovisi o Kielu koji mora izbaciti 1860. Moralo se predzadnje kolo naštimati onaj poraz Nürnberga kako bi ovi u zadnjem kolu još imali šansu preživjeti. Grrrrrrrrr... A nisu jednostavno mogli poslati 500 tisuća € u Heindenheim da puste utakmicu. :roll: :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 25 svi 2015, 06:57

Gledam taj Heidelheim protiv Auea i likovi se bore i trude ko da im svaki gol znači ulazak u prvu ligu. Baš je bilo čudno za jednu njima besmislenu utakmicu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 31 svi 2015, 14:33

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JlJidl33X_Y[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš