TiLe napisao:Miki napisao:Je li stvarno? Vidio sam samo kada je Alonso dao gol, ali ne i prekršaj koji mu je prethodio.
Nema veze sa prekršajem. Alibaba se teatralno bacio, ovaj svirao.
Volio bih da vidim tu situaciju.
TiLe napisao:Miki napisao:Je li stvarno? Vidio sam samo kada je Alonso dao gol, ali ne i prekršaj koji mu je prethodio.
Nema veze sa prekršajem. Alibaba se teatralno bacio, ovaj svirao.

TiLe napisao:Ovo je dobra izmjena. Dante više nema šta raditi u prvim postavama, lik je propao ko Grčka.

Lennon napisao:Pa daj Alabu nek orje po lijevom beku, pa koji ga k jebes sveposud samo di treba ne

ivan napisao:I jedva čekam više da se vrati Lahm. Ne mogu vjerovat da tolko fali. Ovaj Rafinha ne pruža ništa ni naprijed ni nazad.

ivan napisao:Ovakav bunker dugo nisam vidio. Nemam ideje uopće kako bi ovo trebali probit. Jednostavno protiv ovako defanzivnog protivnika igra ni ne može bit zanimljivija i tu nismo krivi mi nego oni. A Pep definitivno nije trebo kretat s toliko defanzivnih kad je znao da će ovi igrat bunker. Dante je zbilja svoje odradio, nema što tražit više u prvoj do kraja sezone a onda hvala i doviđenja.
I jedva čekam više da se vrati Lahm. Ne mogu vjerovat da tolko fali. Ovaj Rafinha ne pruža ništa ni naprijed ni nazad.

Lahm napisao:Hasta la vista Dante
Jos da onog jebivjetra makne, i prosetat cu se gol gradom.
Koliko ugovor jos traje kod Dantea, zna li netko ?

TiLe napisao:ivan napisao:I jedva čekam više da se vrati Lahm. Ne mogu vjerovat da tolko fali. Ovaj Rafinha ne pruža ništa ni naprijed ni nazad.
Jesi siguran da Lahmovim povratkom Rafinha leti iz sastava?

TiLe napisao:ivan napisao:I jedva čekam više da se vrati Lahm. Ne mogu vjerovat da tolko fali. Ovaj Rafinha ne pruža ništa ni naprijed ni nazad.
Jesi siguran da Lahmovim povratkom Rafinha leti iz sastava?
Miki napisao:Ma da, nama je uvijek neko drugi kriv. Naša krivica ne postoji, a Pepova najmanje. Kako su samo bezobrazni da igraju bunker? Svi smo očekivali da će Hanover da nas napadne. Totalno neočekivana taktika protivnika.

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju