CroCHEF napisao:[gfycat]/MeekPepperyAnteater[/gfycat]

panda napisao:Robi ga meće hejterima iz tjedna u tjedan.
GO ROBI GO!
![]()

panda napisao:Bravo TiLe
10 points for Gryffindor

Miki napisao:Penal je bio čist kao suza. Boateng je prvo povlačio za dres njihovog igrača, a zatim je tog igrača lopta udarila u ruku. Dakle, Boatengovo povlačenje za dres je uticalo da ovoga lopta pogodi u ruku. Ne znam šta je taj lik rekao, ali nema sumnje oko penala.

panda napisao:Miki napisao:Penal je bio čist kao suza. Boateng je prvo povlačio za dres njihovog igrača, a zatim je tog igrača lopta udarila u ruku. Dakle, Boatengovo povlačenje za dres je uticalo da ovoga lopta pogodi u ruku. Ne znam šta je taj lik rekao, ali nema sumnje oko penala.
Upravo pogledao intervju sa samim Kinnhöferom pa rekoh da ti odgovorim.
Kaže da je situacija oko penala čista, problem je što je on nije vidio jer je Prödl bio okrenut prema njemu i on nije vidio Boatengovo povlačenje za dres, a ni pomoćni sudac nije vidio jer mu je nekoliko igrača blokiralo vid (Selke ako se ne varam).
Također je spomenuo da je penal trebao biti za nas - onda kad su Roberta držali u njihovom šesnaestercu.

panda napisao:Situacija protiv Werdera i ona Ibrina / Costina su toliko različite da nisu usporedive.
Za Ibru / Costu je cijeli svijet već pri prvom pogledu vidio da se radi o krivim odlukama, i to nikakvi challange ne bi promjenio. Sudac je vidio situacije, samo je pogriješio pri davanju kartona.
U našoj tekmi jučer sudac nije ni vidio (a bogami niti ja prije nego li što su ovi na Skyu pokazali 2. ili 3. ponovljenu snimku). Čak ni sam Prödl nije skuzio o čemu se radi sve dok nije vidio snimku poslije utakmice.
Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju