Ne, ovaj Leverkusen nas nesmije pobjedit, matere im bezobrazne! Oni bi se meni kurčili sa petama, nabijem ih nakurac!
Naravno da naša igra nije dobra, igramo individualan nogomet, ne timski. Al to se moglo očekivati zbog stanja kakvo je u klubu. Jebiga Kusen ima nadmoć u sredini terena i nikak da se pofatamo, Tymo i Bommel moraju bolje, jednostavno moraju! Jebena šteta kaj Tymo ovo nije dao, taj gol bi nam sjel ko budali šamar! Demichelis je u ovoj tekmi jako loš a tome kako sam reko pridonose i naši veznjaci - za gol bi ja više krivio njega nego Buytena jer je Micho sjebo zaleđe - vidi se da njih 2 nisu uigrana.
I sad jedino kaj bi ja mijenjo - Bommel van, jer ga nemrem gledat više i smatram da bi to bio znak od LvG-a, on nije moj ljubimac meni je Bayern i VI na prvom mjestu - potegnuo Demichelisa u sredinu, Badstuber se vrača na poziciju štopera i nemojte me sad čudno gledat - Lell unutra na desnu stranu i Lahm na lijevu. Iako bi ja u biti zamjenil sam jednog igrača došlo bi do rošade. To je jedino kaj bi ja LvG-u preporučio il napravi to il nemjenjaj NIŠTA - daj ljudima šansu da steknu samopouzdanje!!!!
Al napokon igramo 4-4-2 u prokletj liniji i napokon je Gomez pokazo zakaj je doplejan, nema ga a trpa! Skako sam ko malo dete kad ga je metnul!
Znači
-----------Gomez---Klose
Schweini---Micho--Tymo----Muller
Lahm---Badstuber---Buyten---Lell
To je iz razloga kaj nebi htio da sad potrošimo više od jedne zamjene!