fcb629 napisao:TiLe napisao:Može se raspravljati danima, ali Pep otkaz neće dobit.
Ne bi ga dobio ni da je popušio deset komada sinoć.
Dok mu Kalle titra jajca dotad ćemo mi doživljavati blamaže protiv jedinih protivnika koji nam igrački zapravo i mogu parirati.
Kalle se ponaša poput onih roditelja koji razmaze djecu pa im na kraju ta djeca ispadnu jebivjetri.
Ne kaže se bez razloga da je batina izašla iz raja
a nisam bas siguran, nema tog trenera koji moze ostati kad pritisak javnosti i/ili navijaca bude prevelik, pa se pritisak eventualno usmjeri i protiv rummenigea...

panda napisao:Nisu sa Pepom nezadovoljni dugogodišnji navijači Bayerna, već oni gloryhunterčići koji su počeli navijati zbog triplea, dve pobjede protiv Barce i trofeja.
But as more and more disappointment sets in, the question is: For how long will Karl-Heinz Rummenigge and company be seduced before they start to question Guardiola?

TiLe napisao:Što bi stari rekli - Denial ain't just a river in Egypt.
Is Champions League Defeat Start of the End for Pep Guardiola at Bayern Munich?But as more and more disappointment sets in, the question is: For how long will Karl-Heinz Rummenigge and company be seduced before they start to question Guardiola?
He had arguably the most in-form, complete central midfielder in the world
Yet instead of selecting a strong lineup of attacking players as Van Gaal had, Guardiola chose to bench Mario Gotze and instead played an aggressive, attacking setup while using eight defensive players

Mnogo boli ovaj poraz. Ne što je poraz, nego način na koji je doživljen. 0:0 do 76. minuta i onda za 13 minuta 3:0. Izgledali smo kao neki amateri. Kako možeš da se nadaš finalu bez šuta u okvir gola??? Pep, napolje!!!!!!!!!Murta napisao:Nije mi jasno ovo o preuzimanju posložene momčadi, nisam nigdje spomenuo onu glupost da je Guardiola uništio prvaka Europe. Svakog trener koji je momčad preuzeo planirano, a ne usred sezone, se mora ocjenjivati potpuno neovisno o prethodnicima.
Ono što ja govorim je da je Schaaf (ili bilo koji drugi trener iznadprosječne kvalitete - Tuchel, Martinez, nebitno u ovoj diskusiji) Bayern preuzeo 2013., bi li imao manje od Guradioline 2 Bundeslige i 1 kupa, jednog sramotnog ispadanja u LP i drugog na putu? Ne znam kako bi me netko uopće mogao uvjeriti u to. Ne kažem da bi igrali jednak nogomet, niti da oni imaju znanje kao Pep, samo da bi konačni rezultati bili isti ili bolji.
Guradiola može biti fantastičan taktičar, ali ako nema rezultate od te taktike, onda je nema smisla braniti. Upravo ta taktička strana je za mene najveći problem. Npr. ona pizdarija s Rafinhom na lijevom beku. Barca je stvorila 2 šanse i čak mogla tako rano riješiti utakmicu, ali prvu su pucali preko gola, a drugu je Neuer branio, pa mu je onda došlo da Rafinha ne može bit lijevi bek, nego desni. On si zamisli nešto što djeluje dobro i očekuje da će mu to radit.
A i Barca je odličan primjer da ponekad treba spakirati trenera koji radi vrlo dobar, ali ne i odličan posao.

The Scarface napisao:Failao je sad u polufinalima, ali to ne znači da apsolutno ništa nije u klubu napravio i ostavio.
Doveden je kao neki fudbalski genije, a otići će kao trenerska prevara.The Scarface napisao:Osvojio je Di Mateo 2012. LP-a pa svatko normalan zna da je to bila puka sreća i da apsolutno nisu zaslužili titulu.

panda napisao:Meni je najinteresantnije što Miki u jednom dijelu posta sere što pri 1-0 ekipa ide u napad. A pri kraju posta sere što smo imali 0 udaraca u okvir (znači, kritizira zašto nismo napadali).
Ovo liči na neku odvojenu ličnost

Murta napisao:@Scar
Meni je apsolutno jasno što ti govoriš, dapače slažem se s cijelim postom, ali zaboravljaš da je sva ta impresivnost otišla u šolju 5:0 porazom od Reala. Kao što će vjerojatno i ove godine.
Bayern je jednostavno 'bottom line business' u kojem nema mjesta takvim rezultatima.
Da postanem neutralan oko Pepa, potrebna mi je pobjeda od bar 2 gola razlike protiv Barce.

The Scarface napisao:Pod Magathom smo osvajali domaće doublove pa je svakoga bolila ona stvar jer smo bili zadnja svirala u Europi što se tiče igre, ali i rezultata.
Nije isto kad ti nakon rekordnog tripla opet osvojiš prvenstvo na još impresivniji način (pričam o trenutku osvajanja), kad u ranim fazama LP-a rasturaš te cijela Europa svršaje na moćnu igru.
Da vjerojatno bi i s drugim trenerom osvojili prvensta i daleko došli u LP-a, ali bi li to bilo jednako impresivno?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju