Ono protiv Maccabija je bilo odrađivanje i to je jednostavno to. Cilj je bio pobijediti bez Robbena.
Svaka čast Bordeauxu, a ponajviše Blancu koji je uništio i van Gaala i Ferraru.
U Torinu očekujem potpuno drugu utakmicu. S Mullerom, Robbenom, Olićem i Gomezom u napadu. Znači ovakav 4-4-2:
--------Schweini------van Bommel----------
Robben--------------------------------Muller
-------------Gomez------------Olić-----------
O našim šansama da se izrazim kladionički jer postoci su nekad zavaravajući:
Juve prolazi-1.45
Bayern prolazi-2.10
Ali da sam ja van Gaal to bi drugačije izgledalo.
Schweini bi kod mene igrao lijevo, a Baumjohann u sredini. Nedaj Bože da LvG stavi Robbena lijevo, protiv mesara Grygere, Camoranesija i Sissoka, mislim da to stvarno nema smisla. Pa mi bi bez njega ostali u prvih 10 minuta! Schweini bi bio žrtva, ali on je jak i debel, nije ko Stakleni.
Znači u mojoj režiji to bi ovako izgledalo:
----------------------Tymo(van Bommel)-----
-----------Baumjohann------------------------
Robben-------------------------------Schweini
------------------Gomez--------Olić-----------
Olić bi igrao protiv Cannavara koji je blago rečeno star, a Gomez bi se borio s drugim najvećim mesarem u Juveu, Chielinijem. Tymo(van Bommel) je tu da potrga Diega, obrana sredi ove Juevove mulce u napadu. Robben bi imao puno lakši posao s Grossom.
Al činjenica je da je Juve pun mesara koji u svakom trenutku mogu nekome strgat nogu i čudit se zašto
žuti.Na popisu su crveno označeni igrači visokog rizika, a plavo srednjeg. Mislim da je svima jasno da je to 85% Juveovog kadra. Al takav je bio i Ferrarra nekad pa što se ja čudim.
http://img265.imageshack.us/img265/5662/juvec.jpg