effe__sa napisao:Ali ipak je Lahm bolji na beku.
Mislim da ćemo se svi sa ovim složiti, no da li ćemo se složiti sa tim daje lahm izgubio na Špricigkajtu, što je jedna od najpotrebnijih vrlina za beka?
effe__sa napisao:Isto tako kao trener moraš shvatiti kada ekipa ima robusan vezni red, da ne možeš tada gurati svoju filozofiju s Lahmom.
Zbog ove rečenice sam išao odgovoriti na post ni manje ni više - diskutabilne Bayernove utakmice su: 1/2 finale kupa BvB prošle godine, Barca u gostima, Porto u gostima, Man City ajmo reći svih 4 puta i Real kod nas doma.
Jel su Barca i Real te ekipe sa robusnim veznim redom ili pak BvB? Mislim da se ovdje ipak stvar odnosi na City, od kojeg kad smo doživjeli poraze to je bilo zbog robusnosti veznog reda i nismo bili isprednjih u skupini....
Barca tu utakmicu:
Busquets (4)
Rakitic (2,5)
Iniesta (3)
BvB ps: pošto opće ne znam ko je tu igro veznog stavio sam cijeli prednji dio ekipe, al da ga jebeš ne vidim robusnost.
Blaszczykowski (3) ,
S. Bender (3,5) ,
Gündogan (4,5) -
Aubameyang (2,5) ,
Kagawa (4,5) ,
Reus (4)
Protiv Reala je Lahm igro beka. Uglavnom ovo sam ščupo jer mi sve već ide na kurac. Nikada u povjesti nogometa trener nije bio kritiziran zbog dlake u jajetu. Mislim da nikada u povijesti nogometa ovakve nebuloze se nisu pisale kod ovakvih rezultata i uvjeren sam da se nikada od niti jednog trenera te neke stvari koje ja ne mogu staviti na papir nisu oćekivale.
I onda uvijek dođe pitanje, pa kaj se njega ne smije kritizirati? A kad se to točno na njega drkalo ja Vas pitam? Ljudi koji ga kritiziraju od samog početka nisu svjesTni što smo mi sa Pepom dobil. Zaboravite rezultate i trofeje, danas se to više ne broji kao nekada. Danas je samo bitno da si u vrhu i da ljudi znaju da možeš osvojiti i to je to.
Problem će biti kada ovaj Bayernov moment prođe jer od svih mega klubaova Bayern je u najpodređenijoj poziciji i ako do tada ne izvučemo max od onoga kaj nam pep može dat, tući ćemo se po glavi!
width="960"

E jebote, pa niko to ne negira