Hannover 96 - FC Bayern, 29.11.2009

Re: Hannover 96 - FC Bayern, 29.11.2009

PostPostao/la The Scarface » 29 stu 2009, 19:21

Hehe.

Eto i Gomez je da svoga. :D
Lip asist Baumjohana.

Pribacujemo se sad na El Clasico.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 29 stu 2009, 19:31

Rutinska pobjeda bayerna i dosta dobra ofenzivna igra...ful mi drago kaj su baš mulac,olinjo i posebno gomez utrpali jer konačno imamo sturmduo.....digić na zimu proć a klosinjo na ljeto pa u nabavu jednog solidnog napadača kao i golmana,d.beka i malog kroosa vratit koji je danas opet odlično odigral;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 29 stu 2009, 19:37

Evo nažalost nisam gledal tekmu, ali evo super kaj smo pobjedili.......Bayern uber alles!!!! :avogp1: :naprijed: :logo:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la I_Love_Bayern » 29 stu 2009, 19:40

Hvala Bogu vise.................Olic je kralj majke mi, covjek je danas pretrcao vise od cijelog Hanovera, cini mi se. Svaka cast, definitivno nase najbolje pojacanje iz proslog preaznog roka...

Muller-kakva ce to igracnia biti, samo molimo Boga da ga povrede ne uniste kao sto su svojevremeno Deislera. Mislim da je vrijeme da se i u Bayernu poslije duuuuuuuuuugo vremena rodi jedna Evropska superzvijezda u pravom smislu te rijeci....a mali Muller je na odlicnom putu da to postane.

Uglavnom, visoka, zasluzena pobjeda koja ce nam zasigurno dici samopouzdanje i utisati malo pritisak na Gaala i igrace. Sad bi odlicno bilo pobijediti i Gladbacha u petak, da se konacno dignemo i onda pravac Torino.....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la sch0ll7 » 29 stu 2009, 20:08

mogu reci da sam zadovoljan utakmicom...

Butt super
Trema u odbrani kod demichelisa...van buyten super, badstuber solidan, lahm solidan

Van Bommel opet isto sere po terenu i svaki peti pass mu uspije....nijednom ne uzme lopte igracu kako treba...faul ili proleti u prazno.
Schweini mogu reci nije igrao slabo ali nije ni pokazao nista posebno...kad krene prema naprijed...kao da mu neko javi po zvucniku "STOP" pass nazad
Pranjic solidan..odlicna asistencija...nije se bojao igrati prema naprijed...ali malo kasnijo sa pokrivanjem svog igraca

Napad odlican danas....Gomez radio tacno to sto se od njega ocekuje...dosta je pretrco..zabio gol
Olic i Muller...za obojicu isti komplimenti...puno trcanja, pozrtvovalnost, "mia san mia"...takve igrace trebamo...stvarno super obadvojica..golovi, asistence...ni jedne slabe rijeci

Malo smo imali srece da nisu iskoristili grijeske u odbrani [demichelis]

Sredina nije nista bolje odigrala nego zadnjih par utakmica.

Napad super...mali muller i olic su radili ono sto bih veza trebala raditi

ocjena 1-5 : 4
sch0ll7

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2009, 21:19

Bolje od ovoga sad trenutačno ne ide, ni da smo u ne znam kakvoj formi naš nogomet bez riberya i Robbena ne bi bolje , atraktivnije i tečnije izgledo. Ovo je skoro ono kaj ja od LvG-a tražim. Znači polutrul nogomet al opet sa smislom (igra po bokovima), ali majke ti mile malo sigurnija obrana. Nije problem kaj je nama hannover zapuco po golu, to je normalno i Chelsiju se puca po golu, al smo danas nekak mutavo ispadali.

Vidi se da Demichelis oće previše i da jako dugo nije igrao te ćemu trebat vremena da uđe u formu i da se uigra sa Buytenom + jebote kolko je on trčo i kolko je on travnjaka pokrivo, brijem da je išo Badstuberu na živce jer je pokrivo i za njega i za sebe, a to ne bi smio raditi, al opet Badstuber ne bi smio bit lijevi bek - i ono kaj me užasTno iritira kod Miche su njegova jebena uklizavanja!!! Ja točno znam kad će on uklizat, skužim već po trku ali u zadnje vrijeme uvijek klizi kad ne treba i krivo kliže i tak nam sjebe obranu jer kod protivničkog igrača ostane lopta, najgore mi je kad to radi a ne treba, ko kad igram plejku pa bez veze kližem i onda se pitam zakaj sam to napravio!!! :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 30 stu 2009, 08:25

Slika

Hannover 96 - FC Bayern 0:3

Kod: Označi sve
http://www.megaupload.com/?d=P5B2LHOP
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 30 stu 2009, 15:17

ajde ljudi nemogu još doći sebi.....zakaj pitate....
:shock:

evo zakaj....

1. Gomez odradio cijelu tekmu do kraja.....bravo za Gaala....
2.Ola bio na pravom mjestu u pravo vrijeme napokon......stepao gol glavom....sva sreća,pa nije vijao bekove jučer....
3.Bastian igrao 6-cu u drugom poluvremenu :shock: ....pa jedino ga još na beku nismo koristili.....tko zna možda ga vidimo i tamo uskoro...ima odličan ubačaj,dobar je u defanzivi.....
4.Muller se vraćao preko centra u obranu.....napokon malo trke i od njega.....
5.Igrali cijelu tekmu u istom ritmu....nakon 1 gola se ograničili na kontre... :roll:
6.Tymo i Toni nisu dobili ni minute....Što je dobro pod uslovom da odigraju iduću tekmu barem 45min....jel bolje 45min u etak...nego 10 jučer.....

dakle tri punkte su tu.....Gaal se polako prilagođava Bayernu (nije zadrti nostalgičar)....a i Gomez je stepo još jednog za samopouzdanje....

Zaključak....nešto se pokrenulo na Marien Platzu...kaj je to budemo vidjeli uskoro.... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 01 pro 2009, 08:49

Iako smo poništili Hannovera, još uvijek tu su stare boljke koje me smetaju!

1.) Badstuber - ovaj LvG njega forsira da je to prestaršno, ali taj igrač nikada neće postati lijevi bek! Ja se sad "bojim" da mi slučajno do kraja 1. dijela sezone ne bi zaredali 4 pobjede sa Badstuberom kao lijevim bekom te da ne bi došli na ideju da nam ne treba novi desni bek, nego da to Badstuber i Lahm mogu odraditi.

2.) Bommel - užasTno me nervira činjenica kaj je on naš kapetan i što LvG ne vidi da je on sve gori i gori a Tymo nažalost mora grijati klupu! I ono kaj je najgore niko to više LvG-u neće moči nabijati na nos ako će dobivati utakmice. Bojim se da mi nećemo pustiti Bommela nego da ćemo sa njim na zimu produžiti ugovor! Pa daj si onda za tu poziciju kupi kvalitetnijeg Nizozemca!!!

3.) Zamjene sa Ottlom - BLJAK, sama činjenica da LvG njega tolko koristi je zastrašujuće - on je "dobar" igrač, al nemoj da ti Tymo trune na klupi zbog takvog igrača!

4.) Baumjohann - premalo je to minuta i ak već vodimo sa 2:0 daj mu barem 15 minuta, nije valjda da te tak jako strah Hannovera!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 01 pro 2009, 10:32

anton 1983 napisao:4.) Baumjohann - premalo je to minuta i ak već vodimo sa 2:0 daj mu barem 15 minuta, nije valjda da te tak jako strah Hannovera!

i ja mislim da je to premalo, posebno kad već vodiš 2:0, mislim da mali stvarno nije loš, samo mu još treba par prilika da se dokaže i svi će ga drugačije gledati...

Effenberg23, tj. Davide, jesi to i ti u wett-mafia pa znaš rezultate?! :D hej, mogao si i slijedeću s Juventusom naštelit :lol:

što se tiče igre, nisam nezadovoljan, iako se i ja slažem da tu ima još mjesta za popravak...

treba i uzeti u obzir da je hannover trenutno psihički potpuno 'down & out', svaka bi ekipa bila da si najbolji igrač iznenada uzme život, al eto, mi smo iskoristili to i od sada hannoveru želim sve najbolje :)

sad smo na 4. mjestu, idalje s 6 poena zaostatka za leverkusenom, koji doslovno gazi sve ove prosječne i ispod prosječne ekipe... možda bi i mi tako da imamo Kroosa u 11-orici ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la katsche » 01 pro 2009, 18:12

nisam gledao utakmicu niti sažetke...ali prema vašem pisanju bilo je sasvim ok i to mi je drago

drago mi je da Gomez konačno igra od prve do zadnje minute i zabija
Olića nikad nisam volio dok nije došao u Bundesligu....stvarno igra i trči ko zvijer....

ova tri boda su veoma važna za glavu igrača....

:yes:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.