fcb629 napisao:taman se odmori, pep ode, dodje de bryne i klopp i drugi igraci i onda zapocnemo novu eru s novim trenerom i novi igracima
Moguc scenario. Onda i Gundogan nek' dodje za dzabe
fcb629 napisao:taman se odmori, pep ode, dodje de bryne i klopp i drugi igraci i onda zapocnemo novu eru s novim trenerom i novi igracima

Murta napisao:Pep sigurno ostaje jer inače Klopp ne bi išao u Liverpool.

Murta napisao:Pep sigurno ostaje jer inače Klopp ne bi išao u Liverpool.
Miki napisao:Murta napisao:Pep sigurno ostaje jer inače Klopp ne bi išao u Liverpool.
Nisam baš tako siguran da Pep ostaje. Navodno je Klop insistirao da mu se u ugovor sa Liverpulom ubaci klauzula po kojoj mu oni neće smetati da pređe u Bajern ako ga Bavarci pozovu. Ne znam koliko ima istine u toj priči.

Klopp: „There was no contact between me and Bayern München this summer. I hope Pep Guardiola stays there for 10 more years.“

ivan napisao:Pa dobro mu je rekao Beckenbauer - nije fer od njega što tolko zavlači jer vjerojatno je već donijeo odluku. A to je da neće produžit. Ako i produži mislim da će to bit na godinu dana, max dvije. Iako će morat dat svoje mišljenje do nove godine, tako da nema potrebe previše se zamarat s tim sada...
Ako dođe don barem možda osvojimo LP, a bundesliga će postat zanimljiva opet jer taj moron ne zna prvenstva osvajatwin win situacija reklo bi se

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost