(20/10/2015) Arsenal FC 2:0 FC Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi prvaka u sezoni 2015./2016.

Re: (20/10/2015) Arsenal FC 2:0 FC Bayern München

PostPostao/la panda » 20 lis 2015, 21:38

Mi smo za Arsenal boranija već 3 godine - od triple sezone još.

Ako se ne varam - tukli su nas kod kuće sa 0-2.

UCL 2012/2013 FC Bayern München 1:3 Arsenal FC
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 20 lis 2015, 21:38

Koja usrana tekma 2 brutalne grške sudaca...mi mlitavi bez krvi u završnici i onda dobimo centimetarski gol u 94 minuti..fuuuujjjj
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (20/10/2015) Arsenal FC -:- FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 20 lis 2015, 21:39

vintage napisao:Nadam se samo da je to bila opustena igra radi osvojene prve dvije tekme, dok Arsenal je morao dobiti.
Neagresivni i OPET primamo kontre...

A vi i dalje navijajte da i dalje igramo ovaj pičkasti stil fudbala. :bravo:

doro napisao:Koja usrana tekma 2 brutalne grške sudaca...mi mlitavi bez krvi u završnici i onda dobimo centimetarski gol u 94 minuti..fuuuujjjj

Nije on slučajno već namjerno pogriješio. Direktiva iz UEFE! :bravo: Svejedno, Gvardiola je dokazao da prodaje maglu i dalje.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Smežurani Lulek » 20 lis 2015, 21:41

Koji užas od igre.Sramota je izgubiti na ovakav način.Taktika i sama igra je bila predvidljiva i dosadna.Drugi gol nisam ni vidio.Mislio sam da je kraj i otišao pišati,kad ono čujem Ozil 2-0... :facepalm:
"Kao mali sam imao neviđenu sreću da mi je otac imao tako veliku šaku da me se bojao udariti da me ne ubije"
Smežurani Lulek
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Miki » 20 lis 2015, 21:43

Smežurani Lulek napisao:Koji užas od igre.Sramota je izgubiti na ovakav način.Taktika i sama igra je bila predvidljiva i dosadna.Drugi gol nisam ni vidio.Mislio sam da je kraj i otišao pišati,kad ono čujem Ozil 2-0... :facepalm:

Podsjeti se partija Gvardiolinih timova u gostima bez obzira da li je to Barsa ili Bajern. Naletićeš na mnoge "bisere". :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 20 lis 2015, 21:44

Kako je dobro čitati postove iz one stare teme :lol:

viewtopic.php?f=12&t=742

Lennon napisao:Tog Robbena se podhitno rijesit dok jos mozemo koji milion dobit. A tekma je i dalje otvorena i pomalo strepim, jer nek ovi opet zabiju krumpir i eto ga na. Al ajde malo je bolje drugo pol nego prvo

FCB_general napisao:I gubimo 2:0. S-R-A-M-O-T-A! :smajl007:

Ponovit će se Inter ako ne zabijemo u ovih zadnjih par sekundi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TiLe napisao:
Murta napisao:Heynckes je sigurno poludio u svlačionici. :bravo:

heynckes je jebeni idiot

Miki napisao:I mi favoriti za osvajanje LŠ? Jebem ti takve prognozere koji to kažu.

TiLe napisao:
FCB_general napisao:50 tisuća € kazne svima za ovakav nastup. :|

a heynckesu 100 tisuća. ne znam jel gori početni sastav ili one besmislene izmjene kasnije.
SRAMOTA

Miki napisao:
LuctL napisao:Rutinski. :a045:

Ljudi, dajte ne kenjajte, da je nama trebalo, tukli bi ih kao cigo napolitanku. Ljudi su ni iz čeg zabili 2 gola, nismo mi igrali uopće loše nego nezainteresirano.

E, ako iko kenja to si ti. Sramota je što su nam uopšte dali ta 2 gola. Sramota je kako jeftino primamo golove. Da su imali još 5 minuta dali bi nam i treći. Sad svima lijepo po jednu platu oduzeti. Ovako su oblatili ime kluba. Ovakvom igrom ćemo postati poželjan protivnik. Martinez ne igra u četvrtfinalu 1. utakmicu, eto još mnogo problema u najavi.

Lennon napisao:mi smo najveći klub na svijetu a već 3. godinu nam je jedan igrač iznad kluba, pa dokle to više. e poludio sam.. jebo ti Robben mater, da ti jebo...

:haha: :haha: :haha:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 20 lis 2015, 21:47

Bezze poraz, Arsenal u drugom poluvremenu nije ništa odigrao a mi i dalje nastavili s mlitavom igrom u napadu.

U Munchenu odigrati konkretno u napadu i napucat ih sa par golova razlike.

O kojoj ruci se priča? Ona u prvom poluvremenu kad je slučajno pokupio loptu rukom?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 20 lis 2015, 21:48

The Scarface napisao:O kojoj ruci se priča? Ona u prvom poluvremenu kad je slučajno pokupio loptu rukom?

Ono kad je Sanchez pokrenuo kontru sa rukom.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 20 lis 2015, 21:52

Haha zanimljivo jako! Miki jadan čeka već 12 utakmica da može doć i srat po Pepu :lol: sigurno nije lako bit ti.
Tekma je sigurno mogla bit bolja, ali ako ste vi očekivali neko razvaljivanje onda očito niste pratili. A na kraju krajeva mogli smo mi to i dobit da su se neke akcije malo bolje i preciznije završile. Pljuvanje po igri sad odjednom je toliko jadno i debilno da je to teško shvatit.

Nama fali taj stoper jedan da bi Alaba mogao igrat na beku jer jednostavno Bernat i Costa ne pokazuju ni najmanju dozu uigranosti, barem koliko ja vidim. Gotovo ista stvar s Mullerom i Lahmom, prvenstveno zato što Muller nije pravo krilo. Gol smo jako glup primili nakon svih onih lijepih akcija i s jedne i druge strane. A zadnji sam očekivao da ćemo primit, isto kao protiv Barce. Krenuli smo ganjat 1-1 pa primili još jedan gol koji, ruku na srce, ne znači ništa. Ako ne pobjedimo kod kuće onda ću reć da nešto ne štima.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 lis 2015, 21:53

The Scarface napisao:Bezze poraz, Arsenal u drugom poluvremenu nije ništa odigrao a mi i dalje nastavili s mlitavom igrom u napadu.

O kojoj ruci se priča? Ona u prvom poluvremenu kad je slučajno pokupio loptu rukom?

U 16 m čisti penal ruka ful od tijela promjenio smjer svi naši igrači signalizirali penal sudac ništa..eng. komentatori isto rekli čisti penal....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 20 lis 2015, 21:54

doro napisao:
The Scarface napisao:Bezze poraz, Arsenal u drugom poluvremenu nije ništa odigrao a mi i dalje nastavili s mlitavom igrom u napadu.

U 16 m čisti penal ruka ful od tijela promjenio smjer svi naši igrači signalizirali penal sudac ništa..eng. komentatori isto rekli čisti penal....

U kojoj je to minuti ako znaš? Na bht nisu prikazali reprizu te situacije...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 20 lis 2015, 21:54

ivan napisao:Haha zanimljivo jako! Miki jadan čeka već 12 utakmica da može doć i srat po Pepu :lol:

Ovo nam je treća ozbiljna utakmica ove sezone nakon Dortmunda i Volfsburga u BL. Sve ostale utakmice su bile protiv nedoraslih rivala. I mi izgubimo od Vengera i njegovog tima... Sramota!
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 20 lis 2015, 21:56

Jebote Miki, vrtiš priču k'o da smo izgubili od FK Radničkog iz Niša, a ne od jebenog Arsenala...
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 20 lis 2015, 21:57

@Panda

Nemoš ti debosu bez mene. Vječiti provokator. Pa da ti odgovorim, to je još iz vremena kad si ti navijal za Barcelonu, pošto su tad on harali, kolko je meni poznato to si se ufurao tu na forum tam negdje oko 2013. iz vremena kad smo mi bili no 1. Tak da nemaš pravo komentirat nit postat nekaj iz 2011. il koje godine jer si još cuclal mleko mamici doma.

Moš me izbrisat, blokirat, neznam kaj iz foruma - svejedno. :mrgreen:

Danas - solidna tekma, da je Lewy zabil ko u prošlih tekmi moglo otić na našu stranu. Jbg mora i Neuer nekad zajebat.

Nema veze, pobjeda u Munichu i sve bu okej.
Zadnja izmjena: Lennon; 20 lis 2015, 21:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 lis 2015, 21:58

Neznam koja min u prvom poluvremenu negdje sredina..bude sutra valjda na oku sokolovom na htv 2 hahahahaha
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2015./2016.