vintage napisao:Nadam se samo da je to bila opustena igra radi osvojene prve dvije tekme, dok Arsenal je morao dobiti.
Neagresivni i OPET primamo kontre...
doro napisao:Koja usrana tekma 2 brutalne grške sudaca...mi mlitavi bez krvi u završnici i onda dobimo centimetarski gol u 94 minuti..fuuuujjjj

Smežurani Lulek napisao:Koji užas od igre.Sramota je izgubiti na ovakav način.Taktika i sama igra je bila predvidljiva i dosadna.Drugi gol nisam ni vidio.Mislio sam da je kraj i otišao pišati,kad ono čujem Ozil 2-0...
Lennon napisao:Tog Robbena se podhitno rijesit dok jos mozemo koji milion dobit. A tekma je i dalje otvorena i pomalo strepim, jer nek ovi opet zabiju krumpir i eto ga na. Al ajde malo je bolje drugo pol nego prvo
FCB_general napisao:I gubimo 2:0. S-R-A-M-O-T-A!
Ponovit će se Inter ako ne zabijemo u ovih zadnjih par sekundi.![]()
![]()
![]()
![]()
TiLe napisao:Murta napisao:Heynckes je sigurno poludio u svlačionici.
heynckes je jebeni idiot
Miki napisao:I mi favoriti za osvajanje LŠ? Jebem ti takve prognozere koji to kažu.
TiLe napisao:FCB_general napisao:50 tisuća € kazne svima za ovakav nastup.
a heynckesu 100 tisuća. ne znam jel gori početni sastav ili one besmislene izmjene kasnije.
SRAMOTA
Miki napisao:LuctL napisao:Rutinski.
Ljudi, dajte ne kenjajte, da je nama trebalo, tukli bi ih kao cigo napolitanku. Ljudi su ni iz čeg zabili 2 gola, nismo mi igrali uopće loše nego nezainteresirano.
E, ako iko kenja to si ti. Sramota je što su nam uopšte dali ta 2 gola. Sramota je kako jeftino primamo golove. Da su imali još 5 minuta dali bi nam i treći. Sad svima lijepo po jednu platu oduzeti. Ovako su oblatili ime kluba. Ovakvom igrom ćemo postati poželjan protivnik. Martinez ne igra u četvrtfinalu 1. utakmicu, eto još mnogo problema u najavi.
Lennon napisao:mi smo najveći klub na svijetu a već 3. godinu nam je jedan igrač iznad kluba, pa dokle to više. e poludio sam.. jebo ti Robben mater, da ti jebo...

The Scarface napisao:O kojoj ruci se priča? Ona u prvom poluvremenu kad je slučajno pokupio loptu rukom?

The Scarface napisao:Bezze poraz, Arsenal u drugom poluvremenu nije ništa odigrao a mi i dalje nastavili s mlitavom igrom u napadu.
U Munchenu odigrati konkretno u napadu i napucat ih sa par golova razlike.
O kojoj ruci se priča? Ona u prvom poluvremenu kad je slučajno pokupio loptu rukom?

doro napisao:The Scarface napisao:Bezze poraz, Arsenal u drugom poluvremenu nije ništa odigrao a mi i dalje nastavili s mlitavom igrom u napadu.
U Munchenu odigrati konkretno u napadu i napucat ih sa par golova razlike.
O kojoj ruci se priča? Ona u prvom poluvremenu kad je slučajno pokupio loptu rukom?
U 16 m čisti penal ruka ful od tijela promjenio smjer svi naši igrači signalizirali penal sudac ništa..eng. komentatori isto rekli čisti penal....

ivan napisao:Haha zanimljivo jako! Miki jadan čeka već 12 utakmica da može doć i srat po Pepu![]()

Vrati se na: Liga prvaka 2015./2016.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju