bavarac napisao:
@ I Love Bayern
dobra ti anketa....al i smiješna...recimo druga....pobjeda Bayerna 1-0 i slavlje domaćina za prolaz...tak ti je to kad pišeš anketu s navijačke strane....i pišeš srcem ,a ne razumom....
1:0 za Bayern, '88 je minut. Buyten pravi prekrsaj, penal za Juve, pogodak i slavlje za prolaz

I_Love_Bayern napisao:Ako, daj Boze, ova dvojica budu spremni, dobitna kombinacija je (po meni):
---------------------------Butt---------------------
---Lahm-----Demichelis----Van Buyten----Badstuber--
---Muller------------Tymoschuk-------Schweinsteiger--
----Robben----------------------------------Riberry--
------------------------Gomez--------------------
I_Love_Bayern napisao:bavarac napisao:
@ I Love Bayern
dobra ti anketa....al i smiješna...recimo druga....pobjeda Bayerna 1-0 i slavlje domaćina za prolaz...tak ti je to kad pišeš anketu s navijačke strane....i pišeš srcem ,a ne razumom....
He, he, he.... procitaj ponovo, al se malo zadubi i razmisli.....nisi bas najbolje shvatio
1:0 za Bayern, '88 je minut. Buyten pravi prekrsaj, penal za Juve, pogodak i slavlje za prolaz
![]()
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

I_Love_Bayern napisao:Ja sam večeras stekao dojam da igrači uopšte ne razmišljaju o Gladbachu već su im glave u Torinu.
anton 1983 napisao:Nema Riberya

I_Love_Bayern napisao:Ko kaze?Gaal je izjavio da ce Riberry do utorka biti spreman za 15-20min....taman onih najgorih kad se lomi utakmica
![]()
A sto se tice sastava, mislim da necemo igrati u istom sastavu kao sinoc, jer Robben je fit i Pranja ide napolje 100%......
I MOLIM TE IZBACI BOMMELA IZ EKIPE!!!

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju