anton 1983 napisao:
Ja kreten igram onaj Fantasy i danas nisam popravljal ekipu a na golu mi je osto BUTTT!!!
koji si na fantasy-u igram i ja to, imam 241 bod, od 308,529 igrača sam 30, 259
anton 1983 napisao:
Ja kreten igram onaj Fantasy i danas nisam popravljal ekipu a na golu mi je osto BUTTT!!!
anton 1983 napisao:joj jedva čekam sutrašnji dan! Brijemd a ću ispisat 20-30 stranica texta!![]()
Speedy će isključit MSN kolko ću ga izjebat sa tekstovima!

katsche napisao:"FC Holiwood napokon opravdava svoje ime i gazi Juventusa usred Torina sa dva ili vise golova razlike."
Tako je....tome nema što dodati...

anton 1983 napisao:Moram priznat da su mi rezultati ove ankete nadasve smiješni!

Speedy napisao:anton 1983 napisao:Moram priznat da su mi rezultati ove ankete nadasve smiješni!
Nisam glasao u anketi tako da nisam ni vidio rezultate do negdje prije. Nisam imao vremena za citati cijelu anketu!![]()
A rezultati su "naucna fantastika"!

The Scarface napisao:Jebote kad je Butt puca taj penal mora sam se okrenut od tv-a od treme.
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Jebote kad je Butt puca taj penal mora sam se okrenut od tv-a od treme.
![]()
Nisi jedini brijem da smo svi - ja se okrenuo i kleknuo! Ruke skup i moli se! dres na meni, 2 šala, znojnik, trenirka= SUPPORT!!!

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju