(05/04/2016) FC Bayern München 1:0 Benfica Lisabon

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi prvaka u sezoni 2015./2016.

Re: (05/04/2016) FC Bayern München -:- Benfica Lisabon

PostPostao/la vintage » 06 tra 2016, 13:05

Pep se usro i ziheraski odigrao cuvajuci svoj gol. Ocito frka nakon zadnje tekme protiv Juvea. Sad nas ceka teska tekma u Portugalu, kad je vec nismo rjesili doma...Ribery i Bernat out! Jedva cekam da se vrati Boateng jer ovakva obrana je katastrofa.....
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 06 tra 2016, 13:48

i ja jedva čekam da se Boa vrati, on i Martinez će pomoći ne samo u fazi obrane, nego i u napadu jer će zbog toga Alaba na beka.

Na beku će i Riberyu i Costi biti lakše zbog toga, tko god bude igrao.

Što se Coste tiče, na Robbenovoj poziciji je manje efektivan kao na Riberyevoj,
plus izgubi onaj djelić sekunde kada loptu mora prebaciti na lijevu nogu da nabaci, ili driblati prema desno
Costa će biti efektivniji kada s Alabom bude halao lijevo

Usput da napomenem, Jonas neće igrati u uzvratu.. to ti je kao da nama Lewa ne igra ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 06 tra 2016, 16:07

Prolaz protiv Benfike ne smije doći u pitanje ni pod tačkom razno. Nadam se da ste svjesni da je sa sinoćnjom igrom polufinale LŠ plafon ove sezone. Bili smo baš jalovi, petljamo sa loptom do besvijesti.

Jedva čekam Anćelotija i konkretniji Bajern. Jednostavno, Pep i Bajern nisu dobitna kombinacija, šta god ko pričao.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 06 tra 2016, 16:36

Miki napisao:Jedva čekam Anćelotija i konkretniji Bajern.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ok, kaj je je, ovo je odličan vic! :D
Probaj ga Mikica poslat u 24 sata, možda dobiješ 500kn
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Gerd Muller » 06 tra 2016, 18:40

Ne sluti to meni na dobro..pa koliko je ono uzeo prvenstava u karijeri :? al nek me demantira.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 06 tra 2016, 20:52

Costa mora lijevo a coman desno alaba na beka ..martinez i boa obrana to bude onda druga priča...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 06 tra 2016, 21:12

Gerd Muller napisao:

Ne sluti to meni na dobro..pa koliko je ono uzeo prvenstava u karijeri :? al nek me demantira.

Da, demantirat će te :lol:

Iduće godine u ovo vrijeme bit ćemo na -12/15 od Dortmunda, ispali iz kupa i LP...
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2016, 06:44

Dal smo danas pametniji?

Nekako nam sve još to uvijek SMRDC!

Nako frankfurta klub je rekao da moramo proitv Benfcie pokazati više. Nakon Benfice špotaju nas kaj samo želimo razvaljotke.

Mislim da nakon Benfice nemaju na to pravo, već da je razina koju smo pokazala ista onoj kao i protiv frankfurta. Nije problem što smo pobijedili 1:0 već što je tih 1:0 dovedeno u pitanje. Da je to sad prva tekam takva, mislim da niko ne bi srao, ali ovo je već 4. u nizu u kojoj ima prostora za POOP.

Sve ove naše kritike neproizlaze iz toga što nešto baš nevalja nego pozivamo na oprez. Razlog tome je što smo već dvije sezone zaredom u ovoj fazi sezone nekako pali i sada se bojimo da se događa ista stvar, pa zato POOP. Niko se od nas neće buniti ako mi i slijedeće 3 tekme na jedvite jade dobijemo 1:0 no sa ovakvim nogometom to možda neće biti moguće. Ponavljam oprez.

Uglavnom sječate se kolko sam srao prije Juvea kada su svi pozivali na oprez kao da igramo protiv smeća. Sada se to isto dogodilo protiv Benfice i evo nam rezultata. Odmah se takoreći dogodi "podcjenjivanje".

S druge strane vidimo jako čudne i lošije rezultate onih klubova koji su bili favoriti, Real prvenstveno, pa PSG, pa barca i onda normalno da se čovjek zapita dal pretjeruje.

Čim mi dobivamo sa 1:0 znaći da su Muller i Lewa kriminal. U ovom trentku zbog igračkih predispozicija, jednostavno bih stavio Gotzea umjesto Mullera u prvih 11. No čim sam to napisao odmah mi je postalo zlo i mislim da svi možete zaključiti zašto.

Mi imamo problema sa tom obranom dok se dečki ne vrate, a pitanje je kad će se i na koji način vratiti, no ujedno imamo i problema u veznom redu, jer kak sad stvari stoje mi za ovu razinu imamo samo dva vezna igrača - Vidal i Thiago. Za Xabija se mora malo prilagoditi taktika, a sad da su Kimmich i Rode oslonac ne znam baš. Kako god bilo, očekujem da će do finala ili Alaba ili Martinez morati odigrati u vezi tak da bi to opet mogao biti problem.

Kad vidim koliko su Bernat i Rafinha u protekle 3 godine igrali lijevog beka, ispada da smo imali Rodruigeza da lik uopće nebi bio nezadovoljan sa brojem nastupa. To ne znači da takav rasplet priželjkujem u slijedeće 3 godine :D

Način kak smo odigrali možemo samo suditi po tome koliko se Alaba zaletavao naprijed. Nešto što uvijek radi, taman igrao na štoperskoj poziciji, protiv Benfice nije bilo ni traga ni glasa...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 07 tra 2016, 10:30

Realno i nije baš neka naša forma na dijelu.

Sad dal su ozlijede, period, vrijeme ili kaj već - ko si ga k vragu zna.

Ne briljiramo već mesec i po - 2 al to me zapravo tješi jer mi se nekako čini da se zahuktavamo za kraj. Prijašnje dvije sezone je bilo suprotno, bili u formi do 4. mjeseca. Sad se neš sve spomućkalo i optimist sam.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2015./2016.