Prvo nije mi jsTno ćemu ovaj post, drugo nije mi jasTno da si ti išao napisati da neko banalizira nešto

To je koda šešelj tvrdi da je netko Četnik i to u negativnom smislu
I ja neam pojma kak bi Rode odigrao, a "bilo ko drugi" se nije spomenuo. Zato su mi debilne tvoje kritiker jer su brutalno dječje, ko oni dečki iza iz birtije.
Znači "mi" svi tvrdimo da Pep odmara, rotira i za to hićemo nekakve argumente (uopće nebitno koje) i onda ti da bi se ulovio za slamku tvrdiš da to sve nije istina, da to sve nije dobro, da to sve niš ne valja samo zato kaj Rode nije igra OTPOČETKA

kako bi našo način da ga kritiziraš
U zadnje 3 tekme pogledaj što je Pep napravio i ćemu se ja osobno divim cijelu sezonu jer to funkcionira. Znači 16 jebenih igrača startalo je u prvih 11. Ko je još uopće preostao? Robben. Boateng, - Badstuber, Tasci, Rode.
Neuer (3)
Lahm (2)
Kimmich (2)
Javi Martinez (2)
Benatia
Alaba (3)
Rafinha (2)
Vidal (3)
Thiago
Xabi Alonso (2)
Juan Bernat (2)
M. Götze (2)
Douglas Costa (2)
F. Ribery (2)
Coman
Lewandowski (2)
T. Müller
Kaj se tiće lahma, odigrao je samo "dvije utakmice", jednu zahtjevnu na beku, jednu manje zahtjevnu u vezi.
Vidal koji je stratao u sve 3 tekme je protiv Stuttgarta bio već u 27 minuti zamijenjen, dok je protiv Schalkea izašao u 78. Što se tiće Kimmicha već je u 63. ušo, s tim da je dve prije startao, a mora se i dat šansa i Benatiji, mislim da svi znaju zašto - Alaba mu je opt igrao manje zahtjevnu poziciju štopera.
I sve ovo nevalja jer je ko "previše" igrao i koliko je točno rode u ovim utakmicama trebao dobiti minuta da bi svi bili zadovoljni tj. da bi bilo perfektno? Možda mu treba i nabit na nos što jedan jedini igrač preostali senir ekipe Tasci, nije dobio niti minute...
Stvarno ne znam doro zbog ćega imaš toliku volju za neutemeljene kritike....