Dugo je trebalo čekati da počnemo razarati po kvartu, al napokon se i to dogodilo. Preko noći, neobjašnjivo, pitaj Boga kako, Bayern je postao, momčad, ekipa, SEX!!! Ono kaj sam ja vidio na današnjoj tekmi je naprosto za nepovjerovat, ako se samo sjetimo kako smo prošli tjedan odigrali protiv Gladbacha - onda nigdje veze, a sada dodavanja, sa petama, bez pogleda, Žmirečki! Igrači ginu jedni za druge i super se dopunjavaju - 70+ % posjeda lopte u prvom poluvremenu
Za današnju tekmu nekak bi izdvojio ovo : LIJEVA!
1. gol ubačaj Olića sa lijevom nogom - GOL Gomeza
2. gol ubačaj Gomeza LIJEVOM nogom - gol
3. gol zabija OLA - LIJEVAK!
4. gol Badstuber nabacuje sa levom nogom
5. gol Pranjić ubija Boga u lopti - LIJEVA noga
Bayern trenutačno djeluje predobro - koda je LvG napokon doprio do igrača i nekak je to sve počelo funkcionirati. Šteta je da je prvenstvo sada gotovo kad smo se zalaufali. Ja sam danas očekivo užasTan pad forme u odnosu na Juve, jer tako to obično biva, al kod nas ne - ako je nešto sigurno onda je to činjenica da Bayern ove sezone ruši zakone svemira.
Vodimo 5:0 i LvG vadi Schweinija za Robbena - reko nemreš vjerovat - uopće više nežikim kakve mi sve taktike igramo! Ja brijem da mi u svakom napadu promijenimo jednu do dve formacije a ne tijekom utakmice - jednom riječju ili bolje rečeno dvije, Bayern igra TOTALNI NOGOMET!
width="960"