SUPERCUP (14/08/2016) Borussia Dortmund 0:2 Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u DFB Pokalu u sezoni 2016-17

Re: SUPERCUP (14/08/2016) Borussia Dortmund -:- Bayern Münch

PostPostao/la cruz » 16 kol 2016, 07:10

Ne morate se pilati oko trenera, stari je otišao, novi tek došao, nema potrebe za direktne usporedbe.

je li ova tekma nagovještaj zanimljive bundesligaške sezone? dortmund djeluje potentno i motivirano
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 16 kol 2016, 08:28

cruz napisao:Ne morate se pilati oko trenera, stari je otišao, novi tek došao, nema potrebe za direktne usporedbe.

je li ova tekma nagovještaj zanimljive bundesligaške sezone? dortmund djeluje potentno i motivirano

Slažem se. Ali očito je stav forumaša "oko za oko" pa sad svi kojima je Pep bio draži odma idu srat po Ancelottiju samo da udare kontru. Ne vidim razloga za to...

Činjenica je da smo igrali (po meni) za kurac i izgledali lošije od dortmunda. Imali smo manji posjed i manje šuteva - dakle nadigrani smo. E sad činjenica da smo ipak uspjeli pobjedit ostavlja neki drugi konačni dojam, iako ću ja pričekat sa davanjem bilo kakvih konačnih dojmova prije prve ligaške utakmice. Tad već očekujem neku bolju uigranost i vidljiv sustav igre kojim trener planira igrat.

Jedna druga stvar mi je puno bitnija - Riberijevo ponašanje. Čovjek prelako gubi kontrolu. Već se nekoliko puta izvuko od crvenog kartona u situacijama kad smo zbog toga mogli izgubit utakmicu, pa i poneki trofej. Carlo ga je već jednom smirivao u predsezoni, rekao da ne voli takve igrače i da se ovaj mora smirit. Vidjet ćemo kako će reagirat na ovo i trener i vodstvo kluba. Koliko god nas je Ribery zadužio, mislim da mu se neke stvari moraju (opet) objasnit iako ima 33 godine. Jedna-dvije utakmice na klupi definitivno bi mu dobro došlo
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 16 kol 2016, 08:41

ivan napisao: Jedna druga stvar mi je puno bitnija - Riberijevo ponašanje. Čovjek prelako gubi kontrolu. Već se nekoliko puta izvuko od crvenog kartona u situacijama kad smo zbog toga mogli izgubit utakmicu, pa i poneki trofej. Carlo ga je već jednom smirivao u predsezoni, rekao da ne voli takve igrače i da se ovaj mora smirit. Vidjet ćemo kako će reagirat na ovo i trener i vodstvo kluba. Koliko god nas je Ribery zadužio, mislim da mu se neke stvari moraju (opet) objasnit iako ima 33 godine. Jedna-dvije utakmice na klupi definitivno bi mu dobro došlo

ne mogu shvatiti njegovo ponašanje nikako! Ima bahat stav kao nitko ga ne smi dirnuti odma leti pleska, pravi krkan. Kada opet fasuje crveni karton vidit ćemo kako će brzo dobit ugovor..

krilni si napadač, u jednu ruku playmaker, držiš loptu puno u nogama ideš u driblinge itd. normalno da će te suparnik čerupati, nisi jedini kojemu je tako.
Skulirat se treba, jer ova sezona bi mu opet mogla biti odlična (samo da je zdravlja)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 16 kol 2016, 13:51

Miki napisao:U posljednje vrijeme čim kreneš da pišeš nešto, to odma' bude neko sranje.

Onda ces se nacitati nekakvog sranja, kako ti kazes sve dok taj debil ode iz Münchena.
Miki napisao:Riberi je 10-ak godina u Minhenu, ni sada ne govori perfektno njemački, ali ga to nije spriječilo da ostavi veliki uticaj u Bajernu. Anćeloti je tek došao, strpi se.

Francuz se za razliku od tog sarlatana makar trudio govoriti njemacki. Shvacas poantu ?
Miki napisao:Što se tiče "uvlačenja u šupak treneru debilu", kao prvo čovjek je tek došao u Minhen, a ti već sereš po njemu bez ikakvog osnova. Na osnovu čega si zaključio da je debil? Na osnovu toga što je "šamarao" ćelavog Pepa gdje god se sreo sa njim?

Debil koji se predstavlja kao nekakav gospodin je imao skoro pola godine da nauci minimum minimuma osnova njemackog jezika. Sve sto sam dosad vidio od njega je onaj teleci glupi pogled. Gospodin nema sta.
Miki napisao:Dobio je jebenu Borusiju u sred Dortmunda, a tek je došao. Treba mu vremena da posloži kockice na svoje mjesto, a ova pobjeda je svakako dodatno ohrabrenje. Da je izgubio, razumio bih kritike, ali ovako - poklopi se ušima i ćuti. I panda i ti. :bravo:

Ta jebena Borussia je prodala par kvalitetnih igraca, Tuchel isao u rekonstrukciju, i pogodi sto ? Skoro nam ga uvalio. Kao sto je panda rekao, igrali smo u dobrom sastavu, tako da....

Zahvali se Neueru sto smo osvojli taj superkup. Da njega nije bilo, debilko bi pravio ponovno svoje telece face.

Drkaj i dalje na tog debila koji se predstavlja kao fini ugladjeni gospodin.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 16 kol 2016, 14:54

OFF TOPIC

nije sad da nekoga branim, ali

Ancelotti priča njemački na treningu
Ancelotti napisao: Mit Ribery spreche ich manchmal Italienisch, mit Alonso und Bernat Spanisch. Aber das Training erkläre ich auf Deutsch.

bilo kako bilo, ajmo jednostavno pustiti da vrijeme prolazi, observirati ćemo rad ekipe kroz idućih nekoliko mjeseci.

Kao što nije bilo korektno udarati na Pepa od prvog dana, tako nije ni Ancelottija.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 16 kol 2016, 19:20

Lahm napisao:Kao sto je panda rekao, igrali smo u dobrom sastavu, tako da....

Boateng,Renato Sanches,Robben,Costa+pola ekipe nije ni proslo pripreme i opet s hendikepom pobjedimo najveceg konkurenta na njihovom terenu.Not bad :a045:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 16 kol 2016, 19:51

Miki napisao:Nađi mi ta dvostruka mjerila, tj. da sam ja kritikovao Pepa čim je došao, i to nakon neke pobjede!

Ne da mi se kopat kroz arhivu, ali preleti sam kroz postove superkupova (Njemačkog i Europskog) iz 2013.
Meni dovoljno.
Čak kad se i igralo dobro, nije bilo bitno jer nekome nešto nije štimalo u igri (ili Lahm u sredini, ili nedovoljno "izravnosti" i "direktnosti" i slična sranja)

Miki napisao:Tuhel je već tu godinu dana, Anćeloti je tek došao, ali uprkos tome što još ekipu nije uigrao po svojim zamislima, dobio je 2:0 na vrlo teškom terenu.

To što je Guardiola isto tek bio došao nije zaustavilo tebe da ga kritiziraš sve u 16. :a045:

Miki napisao:Ako i kad bude gubio ili imao loše rezultate, potrudio bih se da razumijem kritike ako su osnovane. A ovako, prdite u prazno. :bravo:

Evo u ovoj rečenici dokazuješ svoja dvostruka mjerila.
Jer pod Guardiolinom palicom kritike su sjevale na sve strane - pa i dok nije bilo uopće loše.

ivan napisao:Slažem se. Ali očito je stav forumaša "oko za oko" pa sad svi kojima je Pep bio draži odma idu srat po Ancelottiju samo da udare kontru. Ne vidim razloga za to...

Ovo uopće nema veze sa "oko za oko" stavom ili glupostima da je Pep draži i sl.
Problem su dvostruka mjerila kod naša dva posljednja trenera.

sad kad je ovaj digić na klupi onda su "direktne usporedbe" nepotrebne.
Kad je čelavac bio na klupi onda su direktne usporedbe sa Juppom bile dobrodošle - sve ispod Juppovih uspjeha je bilo tretirano kao neuspjeh i sl.

Činjenica je da su se neke stvari Guardioli predbacivale jer se određenim ljudima nije sviđao on i stil igre koji je on forsirao - zato i jest dobivao poštene kritike tijekom početka mandata.

Miki napisao:Činjenica je da smo igrali (po meni) za kurac i izgledali lošije od dortmunda.

To i je problem.
Kad bi ovak loše odigrali pod palicom prošlog trenera - bilo bi ~5 stranica kritika tijekom poluvremena.
Kod novog trenera je stav apsolutno drugačiji - nije ni bitno.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lahm » 16 kol 2016, 20:55

@ cruz

I ja znam pricati francuski, kada mi netko napise sta trebam govoriti. :geek: ;)

Gerd Muller napisao:

Boateng,Renato Sanches,Robben,Costa+pola ekipe nije ni proslo pripreme i opet s hendikepom pobjedimo najveceg konkurenta na njihovom terenu.Not bad :a045:

Pogledaj sastave

Dortmund: Bürki - Passlack, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Castro, Rode - Dembele (68. Schürrle), Kagawa, Ramos (68. Weigl) - Aubameyang (78. Mor)
Bayern: Neuer - Lahm, Martinez, Hummels, Alaba - Vidal (71. Kimmich), Alonso, Thiago - Müller (86. Rafinha), Lewandowski, Ribéry (65. Coman)

Pobjedili smo zavaljujuci Neuerovoj prisebnosti, a ne zahvaljujuci nekakvoj magiji onog trenera debila. Nije ga nigdje bilo kada su nas pritisnuli.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 17 kol 2016, 10:51

Ono što ja očekujem je da će se kod CA striktno gledati rezultat, a ne dojam. To bi moglo biti jako dobro zbog pritiska na njega i samu ekipu. Za razliku kao što je bilo kod Pepa, neće se tražiti buhice jer smo tek u 73 poveli sa 1:0 i pobjedili 5:0, već će se drkaz bezimalo kritike nakon kaj se izbaci Juve.

Za mene je to više nego dobra stvar! A i prema onom ćem vidil teško da ćemo mi i igrati sexualno ako će se igrati sa 3 u sredini i sa Mullerom na krilu. Tu će se jednostavno morat oćekivati kontrolirani nogomet na korte, a da ga jebeš samo su nam cigani u veznom redu tako da to neće biti bed. Očekujem jako puno crvenih kartona ove sezone, moguće da ga čaki Lahm pobere...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 17 kol 2016, 19:51

bvbu nije igralo 6 najbitnijih igrača a nama samo boateng ok tolko o realnosti :lol: :lol: :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: DFB Pokal 2016-17