Ne morate se pilati oko trenera, stari je otišao, novi tek došao, nema potrebe za direktne usporedbe.
je li ova tekma nagovještaj zanimljive bundesligaške sezone? dortmund djeluje potentno i motivirano

cruz napisao:Ne morate se pilati oko trenera, stari je otišao, novi tek došao, nema potrebe za direktne usporedbe.
je li ova tekma nagovještaj zanimljive bundesligaške sezone? dortmund djeluje potentno i motivirano

ivan napisao: Jedna druga stvar mi je puno bitnija - Riberijevo ponašanje. Čovjek prelako gubi kontrolu. Već se nekoliko puta izvuko od crvenog kartona u situacijama kad smo zbog toga mogli izgubit utakmicu, pa i poneki trofej. Carlo ga je već jednom smirivao u predsezoni, rekao da ne voli takve igrače i da se ovaj mora smirit. Vidjet ćemo kako će reagirat na ovo i trener i vodstvo kluba. Koliko god nas je Ribery zadužio, mislim da mu se neke stvari moraju (opet) objasnit iako ima 33 godine. Jedna-dvije utakmice na klupi definitivno bi mu dobro došlo

Miki napisao:U posljednje vrijeme čim kreneš da pišeš nešto, to odma' bude neko sranje.
Miki napisao:Riberi je 10-ak godina u Minhenu, ni sada ne govori perfektno njemački, ali ga to nije spriječilo da ostavi veliki uticaj u Bajernu. Anćeloti je tek došao, strpi se.
Miki napisao:Što se tiče "uvlačenja u šupak treneru debilu", kao prvo čovjek je tek došao u Minhen, a ti već sereš po njemu bez ikakvog osnova. Na osnovu čega si zaključio da je debil? Na osnovu toga što je "šamarao" ćelavog Pepa gdje god se sreo sa njim?
Miki napisao:Dobio je jebenu Borusiju u sred Dortmunda, a tek je došao. Treba mu vremena da posloži kockice na svoje mjesto, a ova pobjeda je svakako dodatno ohrabrenje. Da je izgubio, razumio bih kritike, ali ovako - poklopi se ušima i ćuti. I panda i ti.
Ancelotti napisao: Mit Ribery spreche ich manchmal Italienisch, mit Alonso und Bernat Spanisch. Aber das Training erkläre ich auf Deutsch.

Lahm napisao:Kao sto je panda rekao, igrali smo u dobrom sastavu, tako da....

Miki napisao:Nađi mi ta dvostruka mjerila, tj. da sam ja kritikovao Pepa čim je došao, i to nakon neke pobjede!
Miki napisao:Tuhel je već tu godinu dana, Anćeloti je tek došao, ali uprkos tome što još ekipu nije uigrao po svojim zamislima, dobio je 2:0 na vrlo teškom terenu.
Miki napisao:Ako i kad bude gubio ili imao loše rezultate, potrudio bih se da razumijem kritike ako su osnovane. A ovako, prdite u prazno.
ivan napisao:Slažem se. Ali očito je stav forumaša "oko za oko" pa sad svi kojima je Pep bio draži odma idu srat po Ancelottiju samo da udare kontru. Ne vidim razloga za to...
Miki napisao:Činjenica je da smo igrali (po meni) za kurac i izgledali lošije od dortmunda.

Gerd Muller napisao:
Boateng,Renato Sanches,Robben,Costa+pola ekipe nije ni proslo pripreme i opet s hendikepom pobjedimo najveceg konkurenta na njihovom terenu.Not bad

Vrati se na: DFB Pokal 2016-17
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju