Dok je bio Pep svi su govorili da to nije njegovo djelo nego da imamo predobru ekipu. Sad je otišao i vidimo da to u najmanju ruku nije baš tako. Istina, igrači jesu malo stariji itd, ali opet teško je objasnit ovakvu degradaciju igre. Posao je izgledao jednostavan da ne može biti jednostavniji. Ne znam je li i sam Ancelotti tako mislio...
Malo smanji posjed da protivnik ne mora stalno igrat bunker, ustabili obranu od kontri tako da ju malo približimo našem golu i iskoristi nastali prostor za kontre s našim brzim igračima. Međutim vidimo da to očito ne ide baš tako.
Iako pizdim na Ancelottija i neke njegove odluke (guranje Alonsa u prvih 11), mislim da je krajnje vrijeme da si priznamo da nešto ne štima i s ekipom. E sad dal je to nepoštivanje trenera, svađice između igrača ili nešto treće, manje je bitno. Činjenica je da ekipa kad stisne može i dalje radit sve što su radili prošle godine. Dominitrat i davat golove. ALI iz nekog razloga oni to ne rade i evo danas su se jedva malo natjerali stisnut pri kraju jer su vidjeli da je vrag odnio šalu. Možda su se i oni opustili zbog dominacije zadnjih godina.
Isto tako se moram zapitat šta je s bundesligom ako mi s ovakvom igrom možemo bit 7 bodova ispred druge ekipe koja je tek došla iz druge lige
width="960"