anton 1983 napisao:Evo reci jednu stvar koja kod njega nije slučajna i za što ako je dobro on snosi zasluge?
JEDNU, ne dve.
Ne u Bayernu - IKAD.

effe__sa napisao:Već sam ti rekao dosta toga u prvom svom postu na ovoj temi.
A ranije sam već govorio, čovjek je pragmatičan, ostvaruje dobar odnos s igračima, zna kako ih voditi, daje im dovoljno slobode. Ekipama donosi kompaktnost. Izvlači iz ekipa maksimum. Carlo je pragmatičan čovjek i tom svojom pragmatiščnošću lupi Pepa po ušima, ko što ga je lupio u onom famoznom polufinalu protiv nas. U doba laptop trenera, trenera koji izmišljaju toplu vodu, nerijetko pobijedi pragmatičan trener.
A Carlovo umijeće je što zna tempirati formu ekipe, što su mu ekipe uvijek najjače kada najviše treba..To je njegova tajna, koju mnogi ne kuže...A u suštini je čovjek jednostavan i naravno pametan...

cruz napisao:Da ali mi pričamo o Bayernu koji ne funkcionira poput Ancelottijevih bivših klubova..

anton 1983 napisao:
Pa to i je ta floskularnost i zabludnost da na konto titula ti povlačiš crtu sa znanjem...
Ako neshvataš da je Inzaghi postojo, onda mi je jasTno da ne kužiš da CA nije kvalitetan, planiran, već slučajan trener.
Znači mi možemo izgubit sve i osvojit sve, a njegovo umijeće neće biti odgovorno za ništa, jer on nema ništa da da ekipi, nego se stvari sami po sebi jednostavno dogode.
cruz napisao:Da ali mi pričamo o Bayernu koji ne funkcionira poput Ancelottijevih bivših klubova..

Idemo po drugi gol! 

[/quote]anton 1983 napisao:
Pa to i je ta floskularnost i zabludnost da na konto titula ti povlačiš crtu sa znanjem...
Ako neshvataš da je Inzaghi postojo, onda mi je jasTno da ne kužiš da CA nije kvalitetan, planiran, već slučajan trener.
Znači mi možemo izgubit sve i osvojit sve, a njegovo umijeće neće biti odgovorno za ništa, jer on nema ništa da da ekipi, nego se stvari sami po sebi jednostavno dogode.

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju