(12/04/2017) FC Bayern 1:2 Real Madrid CF

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2016-17

Re: (12/04/2017) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

PostPostao/la vintage » 15 tra 2017, 10:28

Tek danas se smirio...Momcad me jebacki razocarala....Igrali su bez zara i htjenja, mozda povuceni prijasnjim losim iskustvom...Svejedno,
na AA jednostavno tako ne mozes igrati!!!
Ovom Realu smo ponudili pobjedu, odnosno iskoristio je ono sto smo mu pruzali.
Svaka cast Vidalu i Neueru.
U uzvratu nemamo sanse...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 15 tra 2017, 10:39

doro napisao:Nema se kaj filozofirat...svi osim neuera,vidala i lahma su bili il slabi il koma...psihički slabi labilni....trener bez reakcije i podrške...peh hummels i lewa....fulat penal i debilna 2 žuta...drugačije nije nit moglo!

Stisnut zube i dat sve od sebe u madridu..želim vidjet 11 borca a ne hrpu p...kica plašljivih!!!

Slažem se, a posebno me razočaral CA nakon isključenja sa totalno krivim potezima, umjesto da zatvori utakmicu i čuva 1-1 (izvaditi Mullera). Kaj se tiče uzvrata nije još gotovo, a šansu vidim u tome kaj nas je Real imal na podu i trebal je sve završiti a nije, znači vrijeme je za kaznu, ne iskoristiš priliku i slijedi kazna, sto puta viđeno u sportu, a vračaju se Lewandowski i Humels + nadam se pravi Carlo.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la ivan » 17 tra 2017, 09:51

Sanjao sam da smo uzvrat dobili 3-2 i prošli dalje. Eh pusti snovi...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 17 tra 2017, 16:11

ivan napisao:Sanjao sam da smo uzvrat dobili 3-2 i prošli dalje. Eh pusti snovi...

Zasto da nije moguce? AC Milan ih je dobio 2:3 u gostima kad to niko nije pomislio. Schalke ih je pobedio 3:4.

MOZE BAYERN DA PRODJE! :navijac:

Ako Hummels moze da igra ova odbrana bi bila najbolja:

Kimmich, Hummels, Alaba, Lahm

FC Bayern: Hummels und Boateng fliegen mit nach Madrid

:bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 17 tra 2017, 16:43

Murta napisao:Bayern je imao 3 pitanja početkom sezone:
- rezervni stoper
- nepostojanje driblera
- ostarjeli vezni red

Prva dva smo gurnuli pod tepih, Javi je igrao dobro, a dribler nam "ne treba" dok je Lewandowski u onakvoj formi. A treće pitanje, eh, tu počinju svi problemi Bayerna ove sezone. Xabi, Vidal i Thiago su sinoć odigrali dobro, koliko oni mogu i u usporedbi s ostalima, ali oni su trebali bit prevaga. Sinoć bih dao bilo kojega od njih za van Bommela iz 2010., a kamoli Schweinsteigera. Ali najgore je da smo mi to pitanje "riješili", pa doveli smo Sanchesa za 35+35 milijuna €. Jedna stvar koju smo shvatili da treba popraviti, jedina koju nismo gurnuli pod tepih i onda opet nije dobro prošla. :neee:

Vidal je u LP uglavnom super, ali sve više počinjem sumnjati da je on novi Gustavo - vrhunski srednji vezni koji baš i ne paše u sustav. Treba nam netko tko će smirit igru i držat loptu u nogama, a on to nije. Thiago se sve više čini kao desetka, a ne osmica. Slično kao što mi u reprezentaciji ne možemo sastavit igru bez Modrića, iako imamo Rakitića.

Al mi još uvijek imamo jaku ekipu koja je/bi mogla osvojiti LP. To je najveći mindfuck svega, postoji samo 3-4-5 klubova jačih od Bayerna. Npr. 2010. smo imali jednako sjebanu momčad koja je ušla u finale. No, definitivno nismo u rangu snage 2012.-2014.

Stvari ne izgledaju dobro kad uđeš u sezonu sa samo dva stopera. Nitko normalan ne ulazi u sezonu s 2 stopera, a mi smo ušli. Mogu biti ortodoksan do bola, ali to su činjenice da ekipa mora imati minimalno 4 stopera u sezonskom kadru, a mi to nemamo. Priče oko Martineza, Alabe i Kimmicha na stoperu i takve komedije ne želim ni komentirati. Ispada kako su budale i amateri do neke 2008. igrali nogomet pa imali po 4-5 obrambenih igrača u kadru i k tome možda jednog lika tipa Martinez i Jeremies koji su znali uskakati u zadnju liniju kad su ova 3-4 van pogona i suspendirani.

Ovo s driblerom ne znam što reći. Po mom mišljenju nam i fali i ne fali. Tu još vozimo na teret Riberyja i Robbena, ali tome uskoro dolazi kraj. Götze nije bio taj. Shaqirija ne želim ni spominjati jer je odavno bivši. Tu će svakako jedan novi moćni igrač morati doći u klub, a s Comanom to nemamo, dok mi Costa baš i ne izgleda kao taj tip koliko god on to tjerao bilo milom bilo silom da igra na takav način.

Vezni red nam je nestao nakon 2012/2013. Sad imamo Thiaga i to je u osnovi to, a onda smo imali Bastiana, Martineza, Kroosa, Gustava, Tymoshchuka i to je sve odlično štimalo nakon čega su odmah dvojica na ljeto otišla, a jedan god. dana poslije.
Vidala nisam ni dan danas prihvatio u Bayernu zbog onog transfera u Juventus gdje je izigrao Heynckesa i Bayern i još ponizio klub da je Juventus veći od Bayerna, onaj Juventus koji nije mogao dalje od grupne faze LP s Conteom protiv danskih klubova.
Alonsa smo dugo tjerali mada smo tu već trebali imati mlađe rješenje, no Guardiola ga je forsirao pod svaku cijenu.

Sad imamo Sanchesa s kojim ni ne znamo što smo htjeli, Kimmicha koji ne igra i kojeg hoćemo preseliti na beka.

Fakt je da smo mi do utakmice s Realom iznad očekivanja odigrali, ja nisam imao ludi optimizam da ćemo nakon Guardiole ovako odlično stajati na 3 fronta jer sam očekivao pad s obzirom na naša ulaganja gdje je generaciji praktički prošao voz i gdje sad prilično izgledamo kao Chelsea 2011/2012., posebice u prvenstvu, no eto još koju utakmicu dobijemo i prvaci smo.

S Realom smo uprskali stvar u prvoj, domaćoj utakmici i gotovo sigurno ispadamo osim ako ne napravimo čudo kao što su Ajax i Inter napravili svojevremeno nakon velikog zaostatka u prvoj utakmici doma.

Ja bih iduće sezone išao ekstremno i napravio ono što je van Gaal napravio kad je promovirao 5 klinaca u prvu ekipu od čega dvojicu u prvi sastav. Staviti i Sanchesa i Kimmicha i Comana(ako bude potpisao s nama ugovor) i po mogućnosti Sülea u prvih 11 pa kako bilo, ali samo neka igraju. Bayern je cijelu ovu sezonu zreo za jake promjene, ali se eto tjera zbog Lahma, Riba i Roba, Alonsa da uzmu još jedan naslov prvaka u Europi što sada izgleda kao gotovo izgubljena stvar.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17