Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la melodyne » 24 tra 2017, 14:32

Do kraja meseca cemo znati sta ce se raditi sa Comanom... Ako on ne bude potpisan za stalno onda cemo dovesti Brandta ili Alexisa! Ja vidim Alexisa vise kao nekog Advanced Playmaker na Krilu, deli mnogo dobra dodavanja. E, sto nema neki finishere u Arsenalu je druga prica. Za jedno sex krilo koje ce nam igrati pet godina ne smemo biti skrti.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 24 tra 2017, 15:41

A iskreno evo ja sve što više nešto razmišljam, moram se složit s dorom i reć da bih prodao Costu. Lik se ne uspjeva probit kraj starkelja poput Robbena i Riberija - ali to mu ne zamjeram to jer su njih dva svjetska klasa - zamjeram mu to što i kad uđe igra često za k i govorom tijela ne daje neki dojam da je nabrijan i da gine za klub. Pogotovo one priče oko plaće itd itd... Ne znam, izgleda da je tipični brazilac. I na kraju krajeva, uz sve te kvalitete koje ima, ne znam kako tako malo golova daje.

Comana bih pak ostavio jer je jako mlad i on još može postat puno bolji, nije on konačni proizvod. 20 milja nije puno i takvog igrača mi sigurno prodamo za iste pare dalje sve da ne napravi ništa iduće 2 godine. Pogotovo glupo da sad "propadne" već danih 7 milja.

Mislim da bih podržao transfer Sancheza bez ikakvih problema. Krajem 12. mjeseca će napunit 29, ali može valjda još barem 3-4 godine igrat dobro. Nisam nešto siguran kako ga zdravlje služi, ali ne može bit gore od Robberija. Sad je pitanje samo želi li on baš pod svaku cijenu ostat u engleskoj, jer većih klubova tamo od nas baš i nema. Plaću ne mora imat najveću u klubu, ali može imat dobru. Za 40 milja mislim da bi bio dobar transfer, danas to tako ide

Problem u našoj ekipi je, kao što je netko već bio rekao, to što smo mi zapravo ove godine prihvatili nekako šutke da nam prva (najjača) postava budu oni koje smo godinu dana prije pljuvali i za koje smo govorili da su prestari. Ajde Robbenu i Riberiju se ne može puno zamjerit, odigrali su dobre sezone, ali Alonso zbilja nije imao šta tražit više u prvoj. Pa bolje je da mali Kimmich igrao i učio se. A problem s krilima je što, koliko god ova dva bila dobra, mislim da smo ih se ipak trebali riješit jer ne možemo si doputit da i dalje o njima ovisimo. Klub jest planirao napravit tranziciju na Comana i Costu očito, ali prvi je premlad još a drugi je debil
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 24 tra 2017, 17:32

Nebi se slozio sto se tice coste. Kad je dosao razvalio je i svi smo mu se divili. Jedna losa sezona i odmah bi ga prodavali. Pa prodajmo onda i Mullera? Ja sam za to da ih zadrzimo jos iducu sezonu, ako se nastavi takva situacija, a mislim da nece, onda prodati...
Jbg Muller sam po sebi nije kriv, jednostavno CA ga ne vidi u svojoj koncepciji...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 24 tra 2017, 21:58

Naslovni Bild+ članak, skinuto s TM foruma. Ja bi reko da je ovo hrpetina govana.

STÜRMER-CHECK
Wen holt Bayern
als ERSATZDOWSKI?
BILD erklärt, welche Stars im Gespräch sind und was für und gegen sie spricht

Wie abhängig sind die Bayern von Robert Lewandowski (28)? Die Antwort: extrem!
Ohne seinen Top-Torjäger (39 Treffer in 42 Pflichtspielen) reicht es in Europa nicht, wie das Hinspiel in der Champions League gegen Real Madrid (1:2) zeigte.
Ersatzdowski gesucht!

Der Rekordmeister fahndet nach einem Stürmer. Das Anforderungsprofil: anspruchsvoll. Bayern sucht einen, der weiß, wo das Tor steht, sich ohne Murren auf die Bank setzt, aber da ist, wenn er gebraucht wird.
Bayern-Boss Karl-Heinz Rummenigge (61): „Ich bin für jede Diskussion offen. Das Problem ist nur: Wir haben einen der besten Mittelstürmer der Welt, der in den letzten drei Jahren kaum ein Spiel verpasst hat, und da einen zu finden, der sich 35-mal auf die Bank setzt und wartet, dass Robert Lewandowski sich mal verletzt.
Wer könnte es sein?
BILD macht den Stürmer-Check.

Alexis Sanchez
Verein: Arsenal London
Nationalität: Chile
Größe: 1,69 m
Gewicht: 68 kg
Saison-Bilanz: 24 Tore in 43 Pflichtspielen
Vertrag: bis 2018
Marktwert: 65 Mio Euro
Dafür spricht: Landsmann von Vidal, kann auch auf dem Flügel spielen, kostet nur rund 25 Mio Euro.
Dagegen spricht: setzt sich nicht auf die Bank, verdient in der Woche (!) rund 170 000 Euro (netto)

Paulo Dybala
Verein: Juventus Turin
Nationalität: Argentinien
Größe: 1,77 m
Gewicht: 69 kg
Saison-Bilanz: 17 Tore in 39 Pflichtspielen
Vertrag: bis 2022
Marktwert: 50 Mio Euro
Dafür spricht: Ancelotti („Er ist der neue Messi“) schwärmt von ihm
Dagegen spricht: kostet mindestens 80 Mio Euro, soll einen Wechsel zu Barcelona oder Real Madrid favorisieren

Mario Gomez
Verein: VfL Wolfsburg
Nationalität: Deutschland
Größe: 1,89 m
Gewicht: 88 kg
Saison-Bilanz: 15 Tore in 31 Pflichtspielen
Vertrag: bis 2019
Marktwert: 7,5 Mio Euro
Dafür spricht: Seine Frau lebt noch in München, er kennt den Klub und die Stadt
Dagegen spricht: flüchtete vor drei Jahren vor Lewandowski, will mit Deutschland zur WM

Alvaro Morata
Verein: Real Madrid
Nationalität: Spanien
Größe: 1,89 m
Gewicht: 85 kg
Saison-Bilanz: 17 Tore in 36 Pflichtspielen
Vertrag: bis 2021
Marktwert: 40 Mio Euro
Dafür spricht: kennt und schätzt Ancelotti aus seiner Zeit in Madrid
Dagegen spricht: soll bei den Königlichen mittelfristig Benzema beerben und Stürmer Nummer eins werden

Sandro Wagner
Verein: TSG Hoffenheim
Nationalität: Deutschland
Größe: 1,94 m
Gewicht: 87 kg
Saison-Bilanz: 12 Tore in 29 Pflichtspielen
Vertrag: bis 2019
Marktwert: 5,5 Mio Euro
Dafür spricht: Rummenigge-Sohn Roman berät ihn, die Familie lebt in Unterhaching, Bayern ist sein Verein
Dagegen spricht: ist in Hoffenheim gesetzt, kann wohl auch dort Champions League spielen
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2017, 07:23

cruz napisao:Misliš li da ćemo prije Brandta dovesti nego Sancheza?

Pa naravno! Ipak je Hoeness tu! :lol: nekako sam dojma kao da se vraćamo u one stare dane...Zaš bi skupo kad možemo jeftino?

Meni je u biti fascinantno koliko su ljudi uvjereni da mi to možemo dovesti. Nemrem vjerovat da ljudi stvarno misle da ga se može za 25-30 milja eura dobiti. Taj transfer je 50-60 minimalnka, a još uz to uvjeren sam da bi on morao dobiti plaću poput Lewe.

A zamislite tek sada kada nam netreba pljuska, da probamo pa nam ga neko drugi preotme...

Ja osobno u ništa nevjerujem ako ili Muller ili Thiago ili CA nenapuste klub...Bez da se jedno od toga desi, kaj god mi napravili nema smisla.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2017, 07:38

vintage napisao:Nebi se slozio sto se tice coste. Kad je dosao razvalio je i svi smo mu se divili. Jedna losa sezona i odmah bi ga prodavali.

Nije to baš tak jednostavno. Igrači poput Coste zahtijevaju perfektno pogođene uvjete bez imalo odstupanja da bi igrali kak treba - kod njih nema sredine, oni il su loši ili razaraju po kvartu. Njega se nebi prodavalo zbog loše sezone, već zato što je on po potencijalu situacije najizglednije novi Robinho. Zbog toga mora proć.

vintage napisao:Pa prodajmo onda i Mullera?

E to je druga stvar, njega moram prodati radi boljitka i napretka kluba - jebiga kao general psolije bitke kažem da smo ga na ljeto trebali prodati MUTD-u i možda bi zbog tog poteza sada bili prvaci europe, no jebiga. Sad mu cijena rapidno pada ima ogromnu plaću i brijem da ga sada za 60 nemremo prodati. Recimo ja bi Sad Mullera dao realu za Kroosa i još bi im gore stavio 20 milja ;)

Problemi vezani uz Mullera su:

1.) ima trenera koji ga neželi/nemože instalirati u prvih 11, kao igrač sa najvećom plačom u klubu to tak nesmije biti - pa neće se Muller vratiti u formu i postat nosioc igre - njegove kvalitete su dolazile do izražaja ponajviše zbog sexualnog ROBBERYA.

2.) Da bi Muller igrao u prvih 11 iza špica, moraš zadovoljit jedan od dva uvjeta - vezni igrač tj. 6-ica ti nemre biti thiaGo već recimo Martinez i Vidal, makar više nisam ziher da veznjaci poput Martineza prolaze i zamjene za 6-tice ti moraju biti takve. A pošto su ti veznjaci dete kreteni po pitanju kreativnosti, moraš na krilu imati "playmakere", a Ribery i Robben su prestari i kod njih pad forme može slijediti u jednoj jedinoj sekundi.

3.) Bez Mullerovih novaca od odšete i sa njegovom plaćom na budgetu biti će maltene nemoguće potrošiti onoliko para koliko treba da bi se momčad kvalitetno pojačala.

vintage napisao:Ja sam za to da ih zadrzimo jos iducu sezonu, ako se nastavi takva situacija, a mislim da nece, onda prodati...Jbg Muller sam po sebi nije kriv, jednostavno CA ga ne vidi u svojoj koncepciji...

E viš ako oni još jednu sezonu porpadaju nećemo ih moć prodati...

Moji traum transferi za ovu godinu su uz Rudy i Sulea - Alexis i Verratti. Da bi se došlo do njih dva smatram da je primarna prodaja Coset i Mullera. Uz to razmislio bi si o tome dal da ostavim Comana il dovedem Brandta te o nekom napadaču ili pak imao i Comana i Brandta i Alexisa i Robbena i Riberya i onda nedovodio napadača pa neka Alexis po potrebi ode u špicu, a pitaj Boga kolko će RIbery i RObben biti dobri i na raspolaganju slijedeće sezone - svi ostali transferi tipa prodaja Rafinhe su mi nebitni...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 25 tra 2017, 07:57

Lako je nama sad to reći jer smo tako utvrdili: Müllera (je)treba(lo) prodati.
Al zamisli dođeš bilo gdje u Bavarskoj ili Njemačkoj i kažeš Müllera treba prodati, smatrali bi te slučajem za psihijatriju.

Švabama je Müller pojam. Zato ga Bayern ni neće prodat iz ove trenutne perspektive. Sve švabe će priznati da ovu sezonu ne igra ko inače, ali svi će također reći da će se vratiti u staru formu.
But little do they know:
anton 1983 napisao:njegove kvalitete su dolazile do izražaja ponajviše zbog sexualnog ROBBERYA

Ovo je istina. Mnogi su igrači performali bolje zbog njih dvojice. (među ostalima i gomez i đilkušić).

Ako ostavimo Müllera, a hoćemo, onda ga trener zbog poznatih razloga treba držati ko povučenu špicu koja traži prostore i ubrzo moraš Robbena i Riberya zamijeniti 1/1.

Njih dvojicu smo prije x godina doveli za 50ak milijuna. Danas za dva tako kvalitetna krila moraš platiti MINIMALNO 120 milijuna.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2017, 08:04

Jedan od problema je što Bayern igra u BUNDESLIGI pa onda čak Vidal Thiago i Muller mogu igrati skupa u sredini i osvojiti ligu, no problem nastaje u Europi kada to nefunkcionira, ali onda je dosta teško prebaciti se na igru sa defanzivni veznim ak non stop forsiraš polušpicu.

Najodvratnije je kaj mi cjelovrijeme zbog truleži BUNDESLIGE slažemo kadar jedino i striktno za CL :(

Ja kao navijač Bayerna se bojim grozote da ćemi mi 10 puta zaredom osvojiti ligu! :shock: Pa kaj to nije debilno (mislim na ovaj dio da se ja tog kao navijač Bayerna bojim)?

cruz napisao:Al zamisli dođeš bilo gdje u Bavarskoj ili Njemačkoj i kažeš Müllera treba prodati, smatrali bi te slučajem za psihijatriju.

Al daj im ponudi Alexis - Verrattia za Costu i Mullera - pa da vidimo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 25 tra 2017, 08:34

anton 1983 napisao:
cruz napisao:Al zamisli dođeš bilo gdje u Bavarskoj ili Njemačkoj i kažeš Müllera treba prodati, smatrali bi te slučajem za psihijatriju.

Al daj im ponudi Alexis - Verrattia za Costu i Mullera - pa da vidimo...

Ma bez obzira. Oni će rađe dati Riberya ili Thiaga za Sancheza nego Müllera. Tako i naša uprava razmišlja, oni njega smatraju kao Identifikationsfigur, lice kluba, kapetan poslije Neuera i njega će zadnjeg prodati.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2017, 10:58

cruz napisao:Ma bez obzira. Oni će rađe dati Riberya ili Thiaga za Sancheza nego Müllera. Tako i naša uprava razmišlja, oni njega smatraju kao Identifikationsfigur, lice kluba, kapetan poslije Neuera i njega će zadnjeg prodati.

to je tak manje bitno. Ak već Muller ostane i igra u prvih 11, ja nemam niš protiv toga, onda ostatak momčadi tj. kadra mora biti takav da on to može igrat, znači onda složi takve bekove, štopere, krila vezne, prilagodi taktiku i sve 5.

Da se razmemo, ja nemam niš protiv ako to bude tak, ali u situaciji di on nama nije igrač u najjačih 11 i gdje veza i ostatak ekipe nije dobro složen za 4-2-3-1 onda koji će mi kurac taj ponos?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 25 tra 2017, 11:04

Griezmann ima klauzulu od 100 mil. € za određene klubove.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2017, 11:47

Sad mi se nameće i opcija da se i Vidala proda pa da se kupi desni bek, naravno ako se dovede Verrati. Nekako mi je san da Kimmich i Renato uspiju kod nas....

ne mogu vjerovati da JA toliko serem o jednom talijanu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 26 tra 2017, 10:29

Zanimljiv popis igrača koji bi mogli ići ća. Čak je i Kimmich na tom popisu hmmmmm. Možda i to nebi bilo loše, al onda moramo sa Heinrichosm probat, ak to išta valja...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 26 tra 2017, 10:45

Premjestio sam temu u pdf za transfere.

SportBild danas donosi priču da smo kao spremni potrošiti 100 milijuna € na nekog igrača i da su kandidati Griezmann, Dybala, Veratti i Mbappe.

Meni to ima smisla jer što nam koristi čuvanje novca kad je inflacija u transferima luđačka. Recimo, da smo 2014. htjeli kupit Sancheza za 50 milijuna i onda se odlučili ušparati te novce za neku buduću potrebu. Danas bi Sanchez iz 2014. vrijedio 100 milijuna jer je mlad, dokazan, kvalitetan. I šta si onda uštedio, njegovu plaću koja bi te ukupno izišla manje nego tih 50 razlike? A kvalitetnog igrača nemaš.

Ronaldo je 2009. koštao nenormalnu svotu novaca, ali svaki euro koji je plaćen za njega se isplatio. I da su ga htjeli prodati, mogli su za 250 milijuna samo 2-3 godine kasnije.

Ako Griezmann ili Dybala hoće doći u Bayern i potpisati na 5 godina, ja bih platio koliko treba jer nam novac propada u vrijednosti dok je u banci, a to dokazane su vrhunske klase. Verattija bogme ne bi platio 100, a Mbappea vjerojatno da, ali moramo imati konkretnu ideju kako bi on igrao i napredovao.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 26 tra 2017, 12:25

skup transfer bi trebao past na poziciji lijevog krila. Ito tražiti igrača koji je sličan Francku po igri
Jedini uvjet bi bio da se proda Costa, inače ništa od lijevoga krila.

svaka čast Sanchezu, ali ukoliko postoji šansa za Hazarda: SPLA$H DA CASH!

Najbolji krilni playmaker u Engleskoj i šire po mom ukusu i takvog igrača vrijedi skupo platiti.
Ali je takvog igrača teško uopće dobiti. U Chelsea-u mu je dobro i oni ga žele zadržati, plus real ga želi punim.

Lakše bismo dobili Sancheza i za doslovno duplo manji novac.

Griezmann je također moj igrač, ali njega bi bilo šteta trošiti van pozicije napadača, plus ne vjerujem da je zainteresiran za Bundesligu.

Ako je jedan City odustao od Mbappea zbog odštete onda vam je sve jasTno. Mediji pišu da je Monaco tražio 130 milijuna od Citya. :hehe:

Zašto nitko ne spominje Carrasca :idk:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi